- 14 Eylül 2014
- 20.409
- 95.946
- 798
İkisinin ortalamasını alır diye hesapladımE bu sefer kadın alkol alıp eşi uyursa yine sinir olmaz mıkonu sahibi belki içki içmiyor da olabilir bilemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisinin ortalamasını alır diye hesapladımE bu sefer kadın alkol alıp eşi uyursa yine sinir olmaz mıkonu sahibi belki içki içmiyor da olabilir bilemedim
Ya ters teper de bu sefer sarhoşluk seksi isterse? Sarhos kafayla reddedilmez de adamBence içki için
Ne zaman şarap içsek benim isteğim artar eşimin de tam tersi uykusu gelir
Bence alkol erkekleri uyutuyor kadınları azdırıyor anlamadığım şekilde
E o da bonus olur, promosyonu olur, güzel olur işteYa ters teper de bu sefer sarhoşluk seksi isterse? Sarhos kafayla reddedilmez de adam![]()
Kadının uykusu gelir adamın libidosu artarsa ne olacak?E o da bonus olur, promosyonu olur, güzel olur işte![]()
yapacak bir şey yok, sızıp kalacak bir köşede o zamanKadının uykusu gelir adamın libidosu artarsa ne olacak?
Teşekkür ederim bir yıl biraz uzaklaşsak yeterli. Yeni başladı bir iki aydır
Bir yıl sonra eski rutine döneceğinizden ya da dönebileceğinizden emin misiniz?Teşekkür ederim bir yıl biraz uzaklaşsak yeterli
Bir yıl sonra eski rutine döneceğinizden ya da dönebileceğinizden emin misiniz?
Bunu denedim planlı olursa en azından daha az dengem şaşıyor ama planlı yapmayı da sevmiyormus beyefendi görev gibi geliyormuşHaftada birde çok az salı cumartesi olarak ortada buluşalım
Bu takvimide sen yönet bir süre sonra eşinde bu düzene alışır kimseyi kırıp dökmeden ve adamı zehirlemeden bu süreci atlaşmış olursunuz
Ben de benzer bir süreçten geçtim bir süre önce. Psikolojik olarak çok zorlandığım, yıprandığım bir dönemdi ve bizde hiç sevişme yoktu. Sarılma, öpüşme, orda kalıyordu, sonrası yok. Ama ben düzeleceğimi biliyordum. Kocamı seviyorum, kocamla sevişmeyi seviyorum çünkü. 8 ay sürdü, sonra geçti. Eski rutinimize döndük. Yani insan bilir bence.Yogunlugum o zaman bitecek. İsteksizliğim biter mi emin değilim tabi insan buna nasıl emin olabilir ki
Bunu denedim planlı olursa en azından daha az dengem şaşıyor ama planlı yapmayı da sevmiyormus beyefendi görev gibi geliyormuş
Cinselliğin planı olmaz günü saati belli olmaz ya öyle şey mi olurBunu denedim planlı olursa en azından daha az dengem şaşıyor ama planlı yapmayı da sevmiyormus beyefendi görev gibi geliyormuş
Ne hayatlar var² günde 1 çok mu
Cinselliğin planı olmaz günü saati belli olmaz ya öyle şey mi olur
Sekse hazır olmak öyle atla deve çaba isteyen bir şey değil ya. Adam biraz ilgilense gönlü olan kadın hazır olur zaten.Peki iki kişi de aynı anda hazır değilse? Aslında Eşide anlayış gösterirse Bir tarafın isteksizlik yaşadığı dönemi atlatmak adına güzel bir çözüm
Tamam canım ama ben anlatamadım 2 tarafında senin dediğin şekilde olsa cumartesi saat 23:00de kararlaşsalar ve o gün saat geldi eee tek taraf veya iki tarafda yine hazır değil bu sefer ne olacak tuhhh tekrardan gün mü belirleyecekler yanayım Allah'ı aşkına yanlış birşey söylemedim güne saati olmaz ilişkinin bir şekilde o imkan yaratikir ve başlanır böylece karşı tarafta belki beklenmedik anda olunca hoşuna giderPeki iki kişi de aynı anda hazır değilse? Aslında Eşide anlayış gösterirse Bir tarafın isteksizlik yaşadığı dönemi atlatmak adına güzel bir çözüm