• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel istek azaltici şeyler ?

Tamam canım ama ben anlatamadım 2 tarafında senin dediğin şekilde olsa cumartesi saat 23:00de kararlaşsalar ve o gün saat geldi eee tek taraf veya iki tarafda yine hazır değil bu sefer ne olacak tuhhh tekrardan gün mü belirleyecekler yanayım Allah'ı aşkına yanlış birşey söylemedim güne saati olmaz ilişkinin bir şekilde o imkan yaratikir ve başlanır böylece karşı tarafta belki beklenmedik anda olunca hoşuna gider

Dediğin doğru da bir tarafın sıfır seviyesinde olduğu zamanın doğrusu değil , Konu sahibi bir süreçten geçiyor ya kendini zorlayıp hepten soğuyacak yada eşiyle bir yol bulup atlatacaklar konu başlığına bak mesela bu başlığı açan sence spontane yapar mı

Dediğin doğru da bir tarafın sıfır seviyesinde olduğu zamanın doğrusu değil , Konu sahibi bir süreçten geçiyor ya kendini zorlayıp hepten soğuyacak yada eşiyle bir yol bulup atlatacaklar konu başlığına bak mesela bu başlığı açan sence spontane yapar mı
ANliyorum onun için de gün belirleyeceklerine durumu anlattıp onun çaresine bakılmalı

Özel durumunuz ne bilmiyorum 1 sene sürecek diyorsunuz iş konusuyla ilgili olabileceğini tahmin ediyorum. İş konusunda çok yoğunsanız diğer sorumluluklar konusunda eşiniz yükünüzü hafifletirse sizin de tavrınız değişecektir. Cinsellik bir amaç değil sonuçtur. Tüm gün her anlamda canı çıkmış kadın akşam sevişmek istemez.

Arkadaşlar bunu ciddi anlamda soruyorum. Benim için büyük bir dert artık. Eşim iki güne bir istiyor. Bu beni çok yoruyor. Konuşuyorum ama bozuluyor beni sevmiyorsuna getiriyor. Yoğun bir dönemdeyim. Psikolojik olarak da iyi değilim bilirsiniz insan isteksiz oluyor. Bunu haftada bire dusurmek istiyorum. Şap gibi şeyler kullanmak istemiyorum. Araştırdım ama bulamadım. Cinsel istek azaltici bitkisel biseyler var mı ?

Kız buradakiler her gece sevişiyor ya bilmezler o yüzden 😁

Arkadaşlar bunu ciddi anlamda soruyorum. Benim için büyük bir dert artık. Eşim iki güne bir istiyor. Bu beni çok yoruyor. Konuşuyorum ama bozuluyor beni sevmiyorsuna getiriyor. Yoğun bir dönemdeyim. Psikolojik olarak da iyi değilim bilirsiniz insan isteksiz oluyor. Bunu haftada bire dusurmek istiyorum. Şap gibi şeyler kullanmak istemiyorum. Araştırdım ama bulamadım. Cinsel istek azaltici bitkisel biseyler var mı ?
Iki güne bir normal zaten :işsiz: sorun sizde ola bilirmi acaba 🫠

Ek işe gönderin, inşaat olur, hammallık olur, ne bileyim yorulsun biraz 😒
Bu da çözüm değil istekli erkek için 🤣 dağdan inip, sırt çantasını fırlatıp duşta bodoslama girenler var 🫣😅 istekli erkek iyidir ama her kadın kaldıramayabiliyor. Azaltmak bence zor ama istemeyeni alevlendirmeli 😅😅

Sen yoruluyorsun , o yorulmadığı için dinç kalıyor. Evi temizlet , koltukların altını alsın, evlendik ve dışardaki tüm zor işleri ona yaptır.
O da yoğun çalışıyor ve evde sorumluluklarımız genelde paylaşılır bu noktada sıkıntı yok herseyi yapar

Back
X