• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel isteksizlik😞

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruhay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belirttiğiniz rahatsızlığı yaşamadım isteksizlik konusundan bende muzdaribim. Cilveler, nazlanmalar ve ön sevişmeler tamam hoşuma gidiyor ama birleşme kısmına gelince libido düşüklüğü yaşıyorum resmen. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında olabiliyorum. Çözümü de bulamadım yorumları takipte kalacağım :KK50:
Ay evet,tam olarak bahsettiğim bu.O sırada eşime çabuk bitirmesi gerektiğini söyleyip adamı bile rahatsız ediyorum.O ıslaklık zevk o anda bitmiş gibi oluyor 😶

Doktorlar bunun için test yapmıyorlar bende de oldu isteksizlik, hepsi doğum sonrası anne psikolojine bağladı emzirme biterse cart curt olur diye ama yok benim isteğimde yerine gelmedi geçen ay doktora kontrole gittiğimde söyledim bitkisel bir ilaç verdi o kadar. Hormon testi istedim gerek yok zamanla düzelir dedi, çorluda ki doktorumda geri gelir düzelir demişti ama düzelmiyor giden gidiyor valla. Bizde yalap şalap 🥴 bulursan bir yol bana da haber veriri misin?
Hormonlardan. Östrojenim düşük. Doktor ona bağladı. Emziriyorsanız hele prolaktin salgılandıkça östrojen yerlerde.Tipim değişti. İsteğin i si yok. Emzirdiğim için de hormon alamıyorum. Vajinal hormon önerdi doktor. Kullanmadım. Deneyebilirsiniz.

Doktorlar bunun için test yapmıyorlar bende de oldu isteksizlik, hepsi doğum sonrası anne psikolojine bağladı emzirme biterse cart curt olur diye ama yok benim isteğimde yerine gelmedi geçen ay doktora kontrole gittiğimde söyledim bitkisel bir ilaç verdi o kadar. Hormon testi istedim gerek yok zamanla düzelir dedi, çorluda ki doktorumda geri gelir düzelir demişti ama düzelmiyor giden gidiyor valla. Bizde yalap şalap 🥴 bulursan bir yol bana da haber veriri misin?
hormon testinde total testesteron ve dhea so 4 libidoyla alakali
doktorlar bir ilginc gercekten anı kurtarmalık is yapiyorlar. ben de hesapta bilincli bir insanım kac kere kadin doguma gittim bjr sorun var mi diye. hepsi ya smear alip yolladi ya mesela adet kisalmasi diye gittim hormon testi verdim kac kere bakip normal diyip yolladilar. oysa fsh yüksekmiş mesela her seferinde hic birsey demediler ya da amh bakmak flaan istemediler. "hersey cok guzel olur oyle" deyip gönderdiler.
evlenmeden once kkdan falan okuyup kendim istedim amh testini çünkü yasim var ve bir sure cocuk istemiyorum, hazir da degilim. oldukca düşük oldugunu gordum. sonra arastirdikca arastirdikca benim onca verdigim testlerin hepsinde olan aslinda fsh yuksek cikarak kendini belli etmis ama hicbir doktor ugrasmak istememis, hersey yolunda diyip basindan savmislar.
bence baska bir doktora git gebelik düşünüyorum de hormon testi iste :) oyle diyince yaparlar

Back
X