Cinsel istismar ne olur bakın ne yapabiliriz

kesinlikle.
onun bunun lafına inanıp da asla gitmeyelim.
kendimiz açalım Kuranı, şifayı Allah tan dileyelim.
Rabbim değil mi derdi de dermanı da veren.
Başkalarına ne gerek var?

Senin amacın ne gerçekten merak ediyorum? Ya çok cahilsin saçmalıyosun ya da hepimizi yiyosun burda. Sana gereken akıl verildi. Bence konu daha uzamasın @Mune
Haklisiniz konu kapatılabilir sacmaladim sanirim face konusunda. Kimseyide kandirmak gibi bi niyetim yok direkt buraya sormak geldi aklmiza ne yapbilirz diye kız korkuyordu çünkü kendiside okuyor zaten yazdıklarını cesaret verdiniz polise gitme konusunda gideceğiz tsk ederiz hepinize

Son düzenleme:
Elimizde ispat yok adam işin içinden siyrilir diye düşünüyorum. Birazdan karakola gidip konuscaz bakalım polisler ne diyecek

Adamin yaptigi zaten suc oldugu icin isin icinden siyrilmaz. Ben arkadasinin yerinde olsam ki Allah korusun. Tekrar giderdim ama polislerle , is ustundeyken yakalatirdim oldu bitti.
Haa polis arkadasiymis gibi gitsin. Kiz bagirdiginda iceri girsinler.. cok zor degil..

Elimizde ispat yok adam işin içinden siyrilir diye düşünüyorum. Birazdan karakola gidip konuscaz bakalım polisler ne diyecek

Polisler de bi zahmet kılık değiştirip sessizce adamı yoklasın, baskın var diyip girmesinler. Şimdi kadın polislerden biri aynı arkadaşın gibi girip olayı ispatlayabilir.

Ayrıca bu adam cinsel istismar yapmasa bile bu işten para kazanması da suç.

Ayy Cem Yılmaz'ın böyle bir skeci vardı aklıma o geldi. Bir aralar vardı ya böyle yoğun sahte hocalar, hala olması ve koskoca kadınların inanması çok garip.

Tecavüz etmiş mi eliyle falan???

Te
Bence tecavuze giriyor ama birleşme yok üstüne çıkıp sürtmus işte daha açık anlatamayacgim simdi

allah belasını versin o adamın adi ş.... çok sinirlendim ben yerinde olsam polise giderdim hemen aileside öğrenirse öğrensin pislik herif..

Te

Bence tecavuze giriyor ama birleşme yok üstüne çıkıp sürtmus işte daha açık anlatamayacgim simdi

Yaaa ohaa ya oha.

Kusura bakma ama bu pislik adam kadar arkadaşına da kızıyorum. Yani hoşuna mı gitti neden o kadar ilerletti anlam veremiyorum. Arkadaşının hastalığı var sanırım, psikolojik mi, saf bir kız mı?? Bir de hoca yaşlı birimi?

Ayyy delircem bu ne yaa bu ne, bu adamları hadım etmek istiyorum, böyle Süpermen gibi, Örümcek adam gibi süper güç olup kadın ve çocuk istirmarcılarını hadım eden hadımwomen olmak istiyorum. Dünyayı temizlemek istiyorum. Cidden istiyorum bunu

Hadimwoman

böyle bişey saklanmaz saklanmamalı duyulursa duyulsun nedemek ya çok afedersiniz de bu kız kaç yaşında ? gögsünü emmesi ne demek ya orda neden bağırmamış allahım başa vermesinde ne olursa olsun ya !!! bağırırım çığırırım ...eğer örtpas edersenz daha nice kızlara bu pis herif neler yapacak lütfen şikayet edinnn böyleleri cezasız kalmamalı....

konuyu yeni gördüm. Şunca olana karşı kız nasıl sesini çıkarmamış ki. Kaldı kilitli kapılar arkasına hangi aile kızını emanet edebilir. Hala bu saçmalıklara inanan insanların olması çok üzücü.

Ya ben o kadar konustum burda yok uzerine cikmis surtmus falan diyorsunuz arkadaslarada kizdim o kadar konunun fake olduguna kanaat getirdim tartismaya girdigim arkadaslardanda ozur diliyorum

samire hayatında kaç tane cin çarpmış insan gördün?

Gormedim ama duydum inanirimda ya ben hocayi savunmadim ki hem uzerime cok geldiler allah korusun oyle bi ragatsizligin olsa nereye gidecen demek istedim

öyle bir rahatsızlık nasıl bir rahatsızlık işte onu diyorum..
hiç görmemişsinde bilmiyorsun nasıl birşey olduğunu ..bir rahatsızlığın varsa doktora gidersin..
inanmayın ltf böyle şeylere .. prim vermeyin şu şarlatanlara..

dini konular konuşmak yasak aslında ama ben de demeden edemeyeceğim. Cin denen varlık insandan daha güçsüzdür. Allah insanı tüm varlıklardan üstün kılmıştır, hem irade hem de akıl vermiştir.
Onlarla uğraşan insanların bunu psikolojik olarak tetiklediğini düşünüyorum, az bir durum dışında kendi yarattıkları bir şey bence.. Yoksa normalde böyle bir şey olmaz.

Gormedim ama duydum inanirimda ya ben hocayi savunmadim ki hem uzerime cok geldiler allah korusun oyle bi ragatsizligin olsa nereye gidecen demek istedim
Bu rahatsızlıkların adresi hoca mı?
Hoca dediğin kim?
Kaç tane gerçek hoca var?
İnsanları gerçekten yanlış yönlendiriyorsun.

konu sahibi arkadaş sana akıl verdik dün gece sayfa sayfa hala kalkmış faceden rahatsız edelim diyorsun..seninde arkadaşından pek farkın yok sanırım ..akıl var mantık var hak var hukuk var.. olması gereken yolu izleyin lütfen saçma sapan ergen atılımları yapmayı tercih etmeyin..

adamın adı soyadı adresi var dedin akşam bende dedimki sana ver hepimize özelden bağlı oldukları karakolu arayalım.. hatta olay nerde geçiyor dedim cevap alamadım.. hangi ilde oluyor bu olay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…