Cinsel istismar ne olur bakın ne yapabiliriz

biromurluk

biricigim
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
680
111
323
Bayanlar benim kardeşim gibi sevdiğim arkadasim bundan iki ay once cinsel istismara uğramis. Bana ağlayarak bu aksam anlattı yıkıldım çok kötüyüm.konuyu anlatayım hemen . Arkadaşım içi sıkılıyor diye ailesi tanıdık bi hocaya götürüyor. Adam sana kötü yola duş diye büyü yapmışlar diyor sana tedavi uygalayacagiz diyor kızı evine çağırıyor kız ailesiyle gidiyor adam odaya alıp kapıyı kitliyor. Cinler içinde cogalmis çıkması için nefsinin uyanmasi gerekiyor fln diyor. Her yerini elliyor göğsünü emiyor üstüne çıkıyor. Kız hüngür hungur ağlıyor bu arada tabi.bide kızligina zarar gelmeyecek korkma fln demiş sapık herif. Ailene söylersen tedavi olmazsın diye korkutmus bu da inanmış.
Kızlar şimdi biz napabiliriz kız polise gidersem ailem öğrenir o adamı öldürür diyor çok ağlıyor içim kan ağladı benimde sadece bana anlattı napabiliriz nasıl hakkimizi arayabiliriz yanına kar kalmasın bu yaptıkları

iyilestim desin ya nesi var arkadasinin ki ona goturuyorlar ne berbat bi durum

Aynen öyle daha kaç kişiye yapacak kim bilir pis sapık. Ben yarın onunla birlikte karakola gitmeyi düşünüyorum nasıl işler süreç?

Nerde yaşıyorsunuz Allah Aşkına?
Şikayet etmek dışında bir çareniz yok . Kimse kimseyi öldürmez merak etmeyin. Üstelik şikayet etmezseniz arkadaşınız ve artık siz de vicdan yükümlüsüsünüz. Zira bu adam başka kızları da taciz edecektir şikayet edilmezse.
Bu arada lütfen arkadaşınız tıbbi destek alsın.

Lütfen mesajınızı değiştirin. Mesajınızdaki Hoca kelimesini yanlış kullandığınız için bir çok kişi bu itham altında kalıyor.
siz de biliyorsunuz ki bu kişi bir hoca değil şarlatan. ağız alışkanlığı ile bile olsa bu tür adi insanlara hoca demeniz yanlış.
Cinci deyin. Şarlatan deyin. Sahtekar deyin. sapık deyin. Hoca demeyin.

Ne şakası arkadaşlar duydugundan beri tüm vücudum kabardi kıpkırmızı oldum kardesimden öte bu kız. Bi ben biliyorum bu olayı hiçkira hickira anlatti

Süreç şöyle işler, karakola bildirirsiniz, ifade savcılığa ulaştırılır. Bu aşamada arkadaşından yeniden ifade vermesi için savcılık daveti gelir. Gider detaylıca bir kez daha ifade verir sonrasında savcılık gerekli kovuşturmayı yapar ve yargılama süreci başlar.

Haklisiniz degistiriyirum

Elimizde delil yok nasıl ispatlicaz

Yahu adam boyle birseye yeltenince,degil hoca; isterse hocalarin hocasi olsun,kim olursa lsun,insan elletmez,napiyosun sen der,karsi cikar,cingar cikartir.

Bu kizcagiz nerede yasiyor,kusura bakma ama boyle bir cahilligi gunumuzde yapacak olan var midir,bu tacize sessiz kalacak olan var midir... Varsa vay bizim halimize...

Kesinlikle sikayet edilmeli. Evet elinizde delil yok. Bence sucustu yapmak lazim.

Bu tur konular acilmasi yasak .

Tuylerim urperdi yeminlen allah ark sabr versn yarn ilk is gidip sikayet edin

Yasak diye biliyorum bende ama kapatmasinlar burda belki bi avukat fln vardır şikayet edilecek zaten ispatı nasıl olcak

Ya bazen burdaki konulara sinirden kuduruyorum..

tam 5 yasindaydim adamin teki gel seni seviyim diyip orami burami kurcaladiginda,5 yas 5..o an anladim kõtū adamsin sen diyip nasil ellerinden sirildim dun gibi aklimda..

ya bu arkadadisiniz kac yasindaki memesi emilirken bi tekme sallayamamis adama..bu ne pasiflik..adam beni minciriyosa, belliki niyeki kõtü..

hem Aileye soylemeye gerek var yada yok

yaziktir kimlerin daha cani yanacak, acilen sikayet edin bisiler yapin,1 sn vakit kaybezmezdim ben..adi pislik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…