Cinsel istismar ne olur bakın ne yapabiliriz

Kızlar adamın soyadını bilmiyormus arkadasim öğrenince facesi varsa eğer şimdilik ordan saldirsak bu adama sizlerde mesaj atar misin sapık korksun rahat edemesin

Adam kadın manyağı, kadınlar mesaj atınca mı korkacak, komikmisin sen? Adam ooo bi dolu kadın mesaj atıyor diye daha cesarete gelecek. Saçma sapan çözümler üreteceğinize gidip adam gibi şikayet etseneze. Nesi zor geliyor, arkadaşın orasını burasını ellettirirken utanmadı da şimdi kimden utanıyor? Ailesine anlatsın o zaman gidip adamı benzetsinler, adam öldürmek kolay mı bu kadar. Teyy teyy arkadaşın nerede yaşıyor bu arada hangi kabileden??

yıl 2015
doktor yerine hocaya giden insanlar
tacizci hocanın "kimseye söyleme tedavi olamazsın" lafına inanıp öyle hareket eden bir kadın.
cehalet cidden başa bela

arkadaşınıza söyleyin önce ailesine anlatsın, sonrada polise şikayet etsin.

aynen öyle diyolar.adam siz kimsiniz beni böyle bi suçla nası itham edersiniz diyip suç duyurusunda bulunsa hepsinin başı belaya girer.

Kızlar adamın soyadını bilmiyormus arkadasim öğrenince facesi varsa eğer şimdilik ordan saldirsak bu adama sizlerde mesaj atar misin sapık korksun rahat edemesin

Senin amacın ne gerçekten merak ediyorum? Ya çok cahilsin saçmalıyosun ya da hepimizi yiyosun burda. Sana gereken akıl verildi. Bence konu daha uzamasın Mune

aynen öyle diyolar.adam siz kimsiniz beni böyle bi suçla nası itham edersiniz diyip suç duyurusunda bulunsa hepsinin başı belaya girer.

tabi ki aynen aynen. adamı birde suçluyken haklı duruma çıkartır bu hareket.kızlar gaza gelip bu hocaya suçlu bile olsa mesaj atmayın. burda yapılması gereken savcılıga şikayet etmektir.Onuda bu tacize ugrayan kişi yapacak.

Bu konular kaç kere haberlere çıktı
Hâlâ inanan var mı ya?
Kız korkuyor diyorsun madem isimsiz ihbar edin. Ya da bize kimlik adresi verin biz ihbar edelim.
Cinler çarpar inşallah bu sapığı.

Cok dogru soyluyorsunuz ben hastayim aksam bekle tamam mi

Allah bazı insanlara/hocalara cinler alemi ile ilgili yetki veriyor diyorsunuz amenna da, Allah'ın yarattığı cinleri öyle boşa savuran, gece gece kadın korkutmak için oraya buraya yollayan, onlarla insanları tehdit eden garip insanlara da yetki vermiyordur sanırım. Dövüşe Pikaçu yollar gibi kadın korkutmaya cin yollamak da neyin nesi?

Hani o yetkilendirilen hocaların görevi cin musallatını çözmek insanlara yardım etmektir, ve ben öyle birini tanıdım, inanırım, din görevlileri de bunu doğrular. Burada o savunduğun hocaları lekeleyen senin şu yazdıklarındır....

Ayrica Allah hocalara bilmem kimlere yetki vermiyor. Cin suresini okuyun o zaman. Cinlerin insanlarla, insanlarin da onlarla iletisim kurmalari yasak..

Neyse ben cikiyorum, bu sebeple banlanmak istemem, bence de konu sahibi sen baska bi hoca falansin, adami kotuleyip rant mi sagliyacaksin ne?? Hemen polisi arayip bu konuyu haber edelim de bulunsun bari!..

konu sahibi internet üzerinden mail yoluyla da isimsiz ihbarda bulunabilirsin. dikkate alınıyor.
ben komşumu öyle şikayet ettim. yarım saat olmamıştı mail atalı, gelmişlerdi polisler.
en azından o şarlatan cezasını bulur.
en güzel çözüm bu.

arkadaşların yazdığı gibi cinlerle iletişim kurmak dinen yasaktır, onların dünyasında da insanlarla iletişim kurmaları yasaktır.
bioenerjisi yüksek insanlar olabilir amenna. ama o hoca şifa veriyor, bu adam cinci gibi safsatalara inanmayın.
Peygamber (SAV) dahi kendisine büyü yapıldığında felak nas surelerini okuyarak şifa bulmuştur. şifa Kuran da onda bunda değil.
ben de annemle çok hocaya gittim, gerçekten işin ehli olan sadece bir taneydi. diğerleri para yiyenlerdi.
muska, büyü gerçek ancak bu işin ilmini bilen bir elin parmaklarını geçmez, bilenler de reklamını yapmıyor, çünkü tehlikeli işler hem yasal yönden hem manevi yönden.
sonuç olarak her şeyin dermanı Allah ta ve duada.

konu sahibinin arkadaşının yaşadığını yaşamaktansa büyülenip iç sıkıntı yaşamayı tercih edersiniz değil mi?
O halde bu adam sapık çıkmış ama iyisi de var demeyelim lütfen. Şeffaf olmayan yerlerde kendimize çözüm aramayalım, bunu hiç bir koşulda savunmayalım.

Ben kimseyi faceden falan filan taciz etmem, he sonra da bizim basimiz belaya girsin.
Arkadasin cok akilliydi madem orasini burasini elleyip open adamdan sikayetci olsaydi. Tovbeler olsun..
Elimizde ispat yok adam işin içinden siyrilir diye düşünüyorum. Birazdan karakola gidip konuscaz bakalım polisler ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…