- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
- Konu Sahibi biromurluk
-
Kızlar adamın soyadını bilmiyormus arkadasim öğrenince facesi varsa eğer şimdilik ordan saldirsak bu adama sizlerde mesaj atar misin sapık korksun rahat edemesin
Neyyy nasıl yani ya bi dakka...sadece sosyal mesajdan mı adamı huzursuz ediceksiniz. Bu tutmaz. acaba siz hocaya rakip olan bir başka hoca olmayasınız?
Gercekten cok garip bir hal aldı bu durum.
yani tüm kk kadınları faceden adamı rahatsız edecek öyle mi?
tamam canım bekliyorum benden selam söyle cinlerine gelirken elleri boş gelmesinler hiç sevmem eli boş geleni
Kızlar adamın soyadını bilmiyormus arkadasim öğrenince facesi varsa eğer şimdilik ordan saldirsak bu adama sizlerde mesaj atar misin sapık korksun rahat edemesin
Cok dogru soyluyorsunuz ben hastayim aksam bekle tamam mi
aynen öyle diyolar.adam siz kimsiniz beni böyle bi suçla nası itham edersiniz diyip suç duyurusunda bulunsa hepsinin başı belaya girer.
Cok dogru soyluyorsunuz ben hastayim aksam bekle tamam mi
Ne oldu korktunmu aksam uyurken yanina gonderiyim zaten cinlerle dost olanlar istedigini yaptirabilirsin senin yanina gelsin de bi hocaya git olurmu
Tabi siz bilemezsiniz gozunuzle görmediniz iftiraya girebilir haklisinizÇok doğru yöntem gibi görünmüyor.
Sonuçta arkadaşınızın doğru söylediğini de bilemeyiz değil mi?
arkadaşım mail at polise isimsiz. gelmiş burada millete çemkiriyorsunuz. alın işte çözüm.Tabi siz bilemezsiniz gozunuzle görmediniz iftiraya girebilir haklisiniz
Elimizde ispat yok adam işin içinden siyrilir diye düşünüyorum. Birazdan karakola gidip konuscaz bakalım polisler ne diyecekBen kimseyi faceden falan filan taciz etmem, he sonra da bizim basimiz belaya girsin.
Arkadasin cok akilliydi madem orasini burasini elleyip open adamdan sikayetci olsaydi. Tovbeler olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?