Bu ilk duydugum ornek degil ki hanimefendi, 20 kisinin tecavuz ettigi cocugu mu istersiniz, Mardin davasini mi, Bingo davasini mi....
Siz avukatsiniz, samimi olarak tecavuz suclularinin yeterince cezalandirildigina inaniyor musunuz? Cocuk tecavuzlerini gectim, bir sekilde yargi bir kulp buluyor, nerdeyse magdurlari suclu buluyor ve sapiklar ellerini kolllarini sallayarak cikiyorlar ya da 3-4 yilla pacayi kurtariyorlar. Tecavuzun bu ulkede nerdeyse hicbir cezasi yok, yildiran cezalar olmadigi icin kimse yasadan korkmuyor.
Yasa yapanlara hayret ediyorum, uygulayanlara daha da hayret ediyorum, milletimizin isyan etmemesine daha da hayret ediyorum. Bu nasil bir prosedur, tecavuzden zarar gormeyen insan olur mu, hele de cocuksa? Bu prosedur neden konmus olabilir sizce, bence fail erkek pacalarini kurtarsin diye bahane.........baska bir aciklamasi yok. Haydi tibbi muayeneye tamam diyorum, ama 10 yasindaki cocuga zarar gormemistir raporu veren doktor ya ruh hastasidir, ya da satilmistir, baska aciklamasi olamaz.
Ben bu ulkedeki adalete hicccccc guvenmiyorum. Soz konusu kadina siddet, tecavuz vb. kadinlarin madure oldugu yerlerde hic mi hic guvenmiyorum.
Madem avukatsiniz, sizin gorusunuzu merak ettim, sizce adaletin tecavuz suclarindaki isleyisi nasil? Siz ne dusunuyorsunuz?