• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel istismara ugrayan cocugun psikolojisi bozulmaz mi!!!

Bu yapılması gereken bir prosedür. Elbette hakim o kızı ağlarken görünce onun psikilojisinin bozulduğunda yüzde bin kanaat getirmiştir ama o raporu aldırmak zorunda. Bunda sorun edilecek bir durum yok. Dosya Yargıtay'a gittiğinde Yargıtayda dosya evrak üzerinden incelendiği için bunun kanıtı gerekli.

Böyle bir durum karşısında psikolojisinin sorgulanması bile çok saçma...
Biliyomusun, rızaen yapıp sonra terkedilince gelip şikayet eden o kadar çok kız çocuğu (16-17 yaşlarında) var ki. O yüzden böyle şeyler kanunen gerekli oluyor. Ancak ben hakim takdirinde olması gerektiğini düşünürüm, hakim şüphelenirse rapor aldırabilir.

Biliyomusun, rızaen yapıp sonra terkedilince gelip şikayet eden o kadar çok kız çocuğu (16-17 yaşlarında) var ki. O yüzden böyle şeyler kanunen gerekli oluyor. Ancak ben hakim takdirinde olması gerektiğini düşünürüm, hakim şüphelenirse rapor aldırabilir.

Haklı olabilirsin o konuda katılıyorum.
Ancak 13 yaşında ya da daha küçük kızların bunu rızasıyla yaptığını düşünemiyorum.
Yapsa da suç gerçi.

Haklı olabilirsin o konuda katılıyorum.
Ancak 13 yaşında ya da daha küçük kızların bunu rızasıyla yaptığını düşünemiyorum.
Yapsa da suç gerçi.
Kesinlikle katılıyorum, 13 yaşından küçük bir kızın rızası olsa ne olur, o zaten onun ayrımını yapabilecek düşünce yapısına sahip değil ki. İşte bu durumda rapor zorunlu olmamalı ruh sağlığı bozulsa da bozulmasa da onu yapan hayvana indirim falan uygulanmamalı aksine arttırılmalı ceza böyle bişey yok ya. Millet o kadar azmış arsızlaşmış ki bu konuda ben 11-12 yaşlarında erkek çocuklarına yapmaya çalışanları biliyorum o çocuklar 1 buçuk yıl rapor alınması için bekledi, adliyeye gelip gittiler daha çok bozuldu psikolojileri

Kesinlikle katılıyorum, 13 yaşından küçük bir kızın rızası olsa ne olur, o zaten onun ayrımını yapabilecek düşünce yapısına sahip değil ki. İşte bu durumda rapor zorunlu olmamalı ruh sağlığı bozulsa da bozulmasa da onu yapan hayvana indirim falan uygulanmamalı aksine arttırılmalı ceza böyle bişey yok ya. Millet o kadar azmış arsızlaşmış ki bu konuda ben 11-12 yaşlarında erkek çocuklarına yapmaya çalışanları biliyorum o çocuklar 1 buçuk yıl rapor alınması için bekledi, adliyeye gelip gittiler daha çok bozuldu psikolojileri

Kıyamam ya :( Çocukları dışarı bırakmaya, okula göndermeye korkar oldu anne babalar.
Yazık yani. Çok yazık.

Kıyamam ya :KK43: Çocukları dışarı bırakmaya, okula göndermeye korkar oldu anne babalar.
Yazık yani. Çok yazık.
Aynen, ben daha anne olmadım ama şimdiden düşünüyorum, çocuğumu ilerde böyle şeylerden nasıl koruyabilirim. Sürekli peşinde olamayacağız maalesef nasıl önüne geçilir böyle şeylerin gerçekten bilemiyorum, aklım almıyo

Back
X