Cinsel konulardan tiksinti duyuyorum

Açıkladım ama yazdıklarım konu sonu yerine araya karışıyor. Ne yazık ki doğru şeyleri yazınca yalancı çıkılıyor. Allahımdan dilerim ki burada dalga geçip, kınayanların başına benim yazdıklarımdan bin kat beteri gelsin. Başka da bişeya demeye değer bulmuyorum. İyi akşamlar
Beddua seanslarımız başlamıştır...
Kimse sizinle dalga geçmedi, siz de durumunuzdan memnun görünüyorsunuz.

Eşim bir daha konuyu hiç açmadı. Zaten kendisi de sarılıp, öpüşmeye meraklı biri olmadı hiç. Şimdilik bir sorun yok.O da aseksüel değil ama çok aşırı düşkün biri de değil. Netice de sağlık sorunları dolayısıyla herkesin başına böyle birşey gelebilir. Biz birbirimizle cinselliği için evlenmedik ki.olsaydı iyi olurdu diyemiyor çünkü işkence Gibi gelen bir durum için bunu söyleyemem. Ama başka bir erkek katlanabilir miydi bilmiyorum

Açıkladım ama yazdıklarım konu sonu yerine araya karışıyor. Ne yazık ki doğru şeyleri yazınca yalancı çıkılıyor. Allahımdan dilerim ki burada dalga geçip, kınayanların başına benim yazdıklarımdan bin kat beteri gelsin. Başka da bişeya demeye değer bulmuyorum. İyi akşamlar

cinsellik için evlenmedik ki gibi bir cümle nasıl çelişkili nasıl karmaşık bi cümle ya böyle..evlilik ndir? cinsellik ve aşkın karışımıdır hatta cinselliği meşru kılan bir akittir derler..

ayrıca kimse ne dalga geçmiş ne kınamış sizi de bu beddualar dönüp dolaşıp hoop size geri dönecek ne yazık..

konu sahibi daha çok küçüksün ve böyle hissetmen normal.tedavilik bir durum değil.

Kesinlikle bu duyguyu güzel bir şekilde yasatan bir insanla karşılaşmadan anlamaniz pek mümkün değil ama. Zihninizde öyle bir yere koymussunuz ki etrafın telkinlerindem öte kendiniz onu aşırı bir tabu halime getirmissiniz. Psikolojik destek şart.. olurda bir gün evlenirseniz yaşayacağınız sıkıntılari düşünemiyorum bile.. siz yolda yürürken dahi bu problem ile yürürsunuz.. Sağlıklı bir bakış açısı dileğiyle..

var böyle insanlar hayatın içinde.
kızların bu kadar baskılandığı bir toplumda ben anormal bulmadım bunu
Tam aksi ben bu konuların acık rahat konusulmasından yanayım ama bu konu tanımadığımız insanlarla degil güvenilir kisilerle konusulmalı anne abla doktor gibi burda biz anlarız kimin ne oldugunu ama o anlayamaz

Kimse.sizi kinayip dalga geçmemiş sadece anlamaya calisip soru sormuş ve eski konunuzda mutsuz simdi çok mutlu oldgnuzu belirttiğiniz için sorular sormuşlar..

Yani sizin beddua haksiz beddua oldu geri döner derler aman dikkat.

Çocuklarını koruyayım derken çok çok kötü etkileyen bir toplumuz ne yazık ki. Cinsellik iğrenç bir şey değil tabii ki. Hatta ihtiyaç da diyebiliriz. Sadece bu konuda dikkat edilmesi gereken şeyler var, hepsi bu.

Ürkek ebeveynler bunu tabu haline getirdikleri için cinsellik çocukların zihninde suç olarak yer ediniyor. Vajinismusun bu kadar yaygın olması da bundan kaynaklanıyor bence.

Konu sahibi,
Sen şuan ergenlik döneminde olduğun için bu düşünceler sonraki yıllara taşıyıp da hayatını olumsuz etkilemesine izin vermediğin için normal. Ama yine de istersen bir psikologla görüş, cinselliğe dair düşüncelerinin yanlış olduğunu bir uzmandan duyarsan belki daha kolay ikna olursun.

ben de çocuğun nasıl yapıldığını duyunca uzun süre herkesten tiksinmiştim. hatta "ay bu da mı yapıyo" filan diye memur tipli tanıdıklarımı bile garipsemiştim. sonra konuşa konuşa aştım. evlenince de hiç iğrenmedim bir şeyden. zamanla aşılabilecek bir şey. cinsellik kötü bir şey değil. yemek yemekten nasıl tiksinmiyorsan ondan da tiksinmen abes olur. aile hayatından kaynaklı muhtemelen. kendin araştırıp öğrenmelisin. he ama evliliğine sakla yaşama kısmını :)

Herkes ilk defa ögrendiginde bir bunalım (tiksinti) gecirmistir diye dusunuyorum

Bu bunalım (tiksinti) birini arzuladıgın zaman gecer

Hic bir erkegi arzulamadın mı?
O zaman sana da normal gelmeye baslayacak

Kírıcı olduğumu düsünmüyorum konuyu abartıp konuyu acan cocugunda bunu daha ciddiye almasını saglamayın buraya üye olup bu konuyu actıgına göre bu konulardan konusmak istiyor
Abartmak mı? Hayatımı etkileyen bir şey. Ve burada bunu sormasaydım şuan dünyaya daha negatif bakıyor olurdum. Böyle düşünmemin de ergenlikten dolayı olduğunu düşünüyorum. Bilmiyorum ilerde geçer mi. Ben bu konulardan konuşmak için açmadım konuyu belirtiyorum tekrar. Git otur dersine çalış diyen olmuş. Bu yaştan oturup bu konuları düşünmüyorum ben. Afedersiniz ama biraz saygı duyun.

Abartmak mı? Hayatımı etkileyen bir şey. Ve burada bunu sormasaydım şuan dünyaya daha negatif bakıyor olurdum. Böyle düşünmemin de ergenlikten dolayı olduğunu düşünüyorum. Bilmiyorum ilerde geçer mi. Ben bu konulardan konuşmak için açmadım konuyu belirtiyorum tekrar. Git otur dersine çalış diyen olmuş. Bu yaştan oturup bu konuları düşünmüyorum ben. Afedersiniz ama biraz saygı duyun.
Yarın okul var cicim, saat geç oldu. Düşünme bunları şimdi.

Geçeeeeer
bende ilk bunlari duydugumda öyle olmustum, annemi babama sarilmis gorsem bile tiksinerek bakar baska odaya gecerdim iyyyy baskasini düşündükçe hala tiksiniyorum:KK53: ama doganin kanunu bu napicaksin zamanla etrafinda muhabbetleri döne döne alisiyosun:KK53:

Merhaba aslında bu durumu nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama bana küçükken hep cinselliğin çok kötü bir şey olduğu, çok ayıp, günah diye öğretildi. Yani öğretildi derken tabiki bu konuda konuşumadı bile. Neyse. Sonra arkadaşım ilkokuldayken bana nasıl çocuk yapıldığını anlatmıştı. Şok olmuştum başka bir yolu falan yok mu diye sormuştum. Annem ve babama hiç yakıştıramamıştım çünkü. İşte ergenliğe geldim. Ama bu yüzden insanlardan tiksinti duyuyorum. Anne ve babamı bile bu yüzden sevemiyorum. İnsanlardan bu yüzden nefret ediyorum. Saçma bir neden olabilir biliyorum ama bana göre bu çok iğrenç bir şey. Evlenmek, çocuk sahibi olmak iğrenç geliyor. Hatta sırf bu yüzden yaşlanıncaya kadar evlenmezsem çok zorluk çekerim diye erken ölmeyi bile istiyorum. Öyle konuları duymak bile beni çok tiksindiriyor. Benim gibi biri yoktur bence böyle düşünen. Yazabileceğiniz bir şey var mı?

Anormal değil çok normal bir durum bence. Ergenlik dönemlerinde bende iğrenirdim. Hatya benim şöyle bir durumum vardı. Mesela orta okul spor dersinde erkekler belden üstünü komple soyununca da tiksinirdim. Hatta birkeresinde hoca ya erkekler üstlerini giysin diye uyarmışlığım bile vardır. Zamanla anlatılan bir durum.

Annenle babanı böyle düşünmemi tavsiye etmem. Çünkü evli bir bayan olmama rağmen anne babamı böyle düşünürken iğrenirim. Hatta birkere kv ve eşi Dudaktan öpüştü yanımda . Ayyyy cinsellikten soğurum o sahneyi gözümde tekrar tekrar canlandırırsam.

Bu dönemi böyle şeyleri çok kafaya takmadan atlatmaya bak. Nekadar kafa yorarsan bu konu okadar ürkütücü gelir sana.

Neden insanlar çocuk gelinler olmasın diye feryat ediyor sanıyorsun. Çünkü senin yaşımda her birey için bu iğrenç birşey . Yani hazır değilsin.

Hayatını etkileyecek bişey değil aslında ama sen öğrendiğin birşeyi düşünüyor ve kafanda canlandırarak kendini ürkütüyorsun.

Hayatını etkilemek nasıl olur. Allah korusun sürekli tacize uğradığın biri olur. Yada ailen bu genç yaşta seni evlendirmeyi düşünür ozaman bu senin hayatını etkiler.

Senin bu hallerini yaşayan bir dolu insan var. Bu bir geçiş dönemi.

Bebekler sudan korkar suyu tanımadığı için. Ilk rüzgardan korkar. Ilk defa bıyıklı birini görürse korkar. Ilk defa gözlüklü birini görürse korkar vs.

Sende şimdi bu geçiş dönemindesin. Rahatlamak istiyorsan illaki. Cinselliği yaşamak istemiyorsam yaşamam dersin olur biter. Bunu senden ısrarla yada zorla isteyen biri yokki sonuçta.

Merhaba aslında bu durumu nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama bana küçükken hep cinselliğin çok kötü bir şey olduğu, çok ayıp, günah diye öğretildi. Yani öğretildi derken tabiki bu konuda konuşumadı bile. Neyse. Sonra arkadaşım ilkokuldayken bana nasıl çocuk yapıldığını anlatmıştı. Şok olmuştum başka bir yolu falan yok mu diye sormuştum. Annem ve babama hiç yakıştıramamıştım çünkü. İşte ergenliğe geldim. Ama bu yüzden insanlardan tiksinti duyuyorum. Anne ve babamı bile bu yüzden sevemiyorum. İnsanlardan bu yüzden nefret ediyorum. Saçma bir neden olabilir biliyorum ama bana göre bu çok iğrenç bir şey. Evlenmek, çocuk sahibi olmak iğrenç geliyor. Hatta sırf bu yüzden yaşlanıncaya kadar evlenmezsem çok zorluk çekerim diye erken ölmeyi bile istiyorum. Öyle konuları duymak bile beni çok tiksindiriyor. Benim gibi biri yoktur bence böyle düşünen. Yazabileceğiniz bir şey var mı?
Siz de gökten zembille inmediniz.. O tiksindiğiniz cinsel birleşme sonucu hayat buldunuz.. Dusunceleriniz normal degil. Yardim almalisiniz. Aseksuel olmaniz muhtemel.

Edit: yarin kucukmus, cevrenden etkilenmen cok normal ancak dusuncelerinin normal olmadiginin farkina varmalisin bence.

yarin bigun alttan birseyler fokurdamaya baslayacak,cevrendeki erkekler senle ilgilenmediklerinde aptallar salaklarr diye salya sumuk aglicaksin,
gecer hayatim bunlarda gecer..

Back
X