Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmazdı dersen önüne geçemezsin.O insanı bıraktım ve konuşmadım o insanla. Sikayet etmek aklima gelmedi o sırada. Sikayet etsem de bir sey cikmazdi ondan.
Tam seni etiketlemeyi planlıyordum. Acaba yazdin mi sonra etiket yapayım diye başından beri okuyorumEn sevdiğim kalçaya şiir yazmak eşimin kalçasına en az haftada 2 kere yazarım![]()
Vay beeKalça kalça söyle bana
Artık sallanma sağdan sola
Laleli çamaşır yakışır sana
Çarşambayı seller aldı
Artık dayanma gücüm kalmadı
Böyle bişe mi
Aslinda cozmussunuzKiz arkadaslarinizin yaptiginin taciz oldugunu sanmiyorum.
Sevgilinin yazdigi siir de evet aptalca ama taciz degil. Yolda cevirip laf atmamis sonucta sevgiliymissiniz. Sadece dogru kisi degil.
Babalar kizlarini korur, hepimizin babasi az cok kisitlar yani bunda da anormal bir sey yok.
Tek sorun kimse asik olmuyor, cinsel obje gibi goruyor demeniz. Erkeklerin genelde akillari oraya calisir. Ama bunu her kadina gosteremezler. Herkes guzelliginize imada bulunmus ama bunun guzellikle alakasi yok. Hareketlerinizi bi gozden gecirin belki yanlis anlasilan, hani hafif kadin tabiri varya, oyle gozuken, farkinda olmadan yaptiginiz bi davranis vardir. Bana da kizmayin simdi yardimci olmaya calisiyorum.
Staj yaptigim sene bi arkadasim vardi. Is yerinde teklif etmeyen kalmamisti, boxerli fotosunu gosteren mi dersin, sigara odasinda kucaklayan mi dersin, sozlu tacizler mi dersin daha neler neler. Kendisi de cok rahatsizdi(bilmiyorum bundan supheliyim) ayni adamlarin bana tek bir sozu olmadi, en ufak rahatsiz edici bakisi bile olmadi. Guzel bi kiz da degildi acikcasi. Bi sekilde yanlis anlasiliyordu. Tabi ben neden oldugunu cozemedim.
Sebebini cozdum ama hangi davranisi buna sebep oluyor onu cozemedim. Bakislarimi, yuruyusumu, ne bileyim bana normal geliyodu tabi alici gozuyle bakmadigim icin :))Aslinda cozmussunuz![]()
Saka yapiyorum. Evet benim de oyle bir tanidigim oldu. Miknatis misaliydi. Tabi guzelligi de vardi fakat ondan ziyade kendini belli edecek ekstra bir asirilik bir biseyler yapiyordu. Zaten acikca da soyluyordu insanlar ama yok ben gayet normal davraniyorum derdi.Sebebini cozdum ama hangi davranisi buna sebep oluyor onu cozemedim. Bakislarimi, yuruyusumu, ne bileyim bana normal geliyodu tabi alici gozuyle bakmadigim icin :))
Kalçanıza kim şiir yazdı?
En buyuk zarari da kendilerine veriyolar aslinda. Bu tavirlarla curuk carik ne varsa topluyorlar, evet begenilmek guzel ama herkes tarafindan degil. :)Saka yapiyorum. Evet benim de oyle bir tanidigim oldu. Miknatis misaliydi. Tabi guzelligi de vardi fakat ondan ziyade kendini belli edecek ekstra bir asirilik bir biseyler yapiyordu. Zaten acikca da soyluyordu insanlar ama yok ben gayet normal davraniyorum derdi.
çoğu burada ki gibi. En azindan bu adam dürüst...![]()
Yeşilçam filmlerinde böyle şeyler çok aslında. Bu sadece en uç olanı...İlk defa böyle sapıkça bi diyalog gördüm ne igrencmis senarist![]()