Çok teşekkür ederim destekleriniz için hepinize iyiki varsınız konuşmak bile rahatlatıyor insanı.Korkmayın daha ne kadar kötülük yapabilir size. Arkadaşların önerilerini dikkate alın lütfen, lehinize olan şeyleri aleyhinize çevirmeyin. İnşallah kurtulur yeni bir sayfa açarsınız kendinize. Çok üzüldüm yaşadıklarınıza, yargılamak istemiyorum belli ki sağlıklı düşünememişsiniz ama artık silkelenip kendinize gelin korkuyu atın üstünüzden ve kurtulmaya bakın bu pislikten
Kendi isteğiyle bu duruma devam edecek zihniyete sahip birisi.Eger gercekten bunlari yasadiysan acaba mi bir sans daha mi diye soracak zihne sahip olamazsin ama ya
Kendi bilir o zaman. Bence iyi fikirmiş.O da benim hemen boşanıp şikayeti geri çekmememden korkuyorum.boşanıp beni hapse attırcan rahat rahat gezcen diyor
Yaparken düşünseydi, size ne onun tazminatından. O mu haklı defalarca tecavüze ve şantaja uğramış olan siz miİş önemli değil de 12yillik tazminatı yanacakmış onu ileri sürüyor. Yada beni kandırıyor bilmiyorum.siginma evinden döndüm ailemin yanındayım
Avukatınız yok mu, doğru söylediğini nereden biliyorsunuz. Şikayetçi olduğunuz için bu konu hakkında size de bilgi gelmesi gerekiyor.Evet arkadaşlar eşim olacak şahıs telefon incelemelerinin sonuçlandığını,telefonun temiz çıktığını görüntülerin çıkmadığını söyledi.bu durumda ben yalancı duruma mı düşmüş oldum nasıl ispatlıycam kendimi
Avukatı yoksa bile UYAP' tan davanın detaylarını görebilir.Avukatınız yok mu, doğru söylediğini nereden biliyorsunuz. Şikayetçi olduğunuz için bu konu hakkında size de bilgi gelmesi gerekiyor.
Avukatım yok malesef.ona nasıl çıkmadı dedim format atmıştım dedi.eğer gerçekten çıkmadıysa ben yalancı durumuna mı düştüm.hani silinsede çıkıyordu görüntülerAvukatı yoksa bile UYAP' tan davanın detaylarını görebilir.
Sakin olun. Vatandaş uyaptan dava dosyanıza bakın. Dünyanın en dürüst adamı ya, kesin bu dediği de doğrudur, hey Allah'ım ne kadar hazırsınız inanmaya.Avukatım yok malesef.ona nasıl çıkmadı dedim format atmıştım dedi.eğer gerçekten çıkmadıysa ben yalancı durumuna mı düştüm.hani silinsede çıkıyordu görüntüler
Benim cevabımdan tam olarak ne anladın acaba?Avukatım yok malesef.ona nasıl çıkmadı dedim format atmıştım dedi.eğer gerçekten çıkmadıysa ben yalancı durumuna mı düştüm.hani silinsede çıkıyordu görüntüler
Gerçekten bu soruyu sorabiliyor musunuz ?.siz olsanız böyle adama güvenip şans verir misiniz çocuklar için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?