Cinsel saldırı, şikayet,boşanma

Anlaşmalı boşanma karşılığında şikayetinizi geri çekmeyi sunabilirsiniz
Sunuyorum ama kendisi bana güvenmiyormuş boşanıp şikayeti geri çekmezmişim.hemen gidelim şikayeti al sonra boşanırız diyor.ama çocukların velayetini ortak istiyor.ben ilerde başka bi şehre yerleşmeyi düşünsem gidemiycem ozaman değil mi?

Sevgili passion, hala aynı noktadasiniz. Hala kendi cikarinizi düşünmüyor, toplumda tırt olmaktan ileri gidemeyen bir adamı çok fazla ciddiye alıyorsunuz. Lütfen size daha önce yazdıklarımı unutmayın. Boşanınca da o şikayeti çekmeyeceksiniz. Size güvenmesin zaten, birine güvenmek o kişinin hareketlerini tahmin edebilmekten geçer. Sizin ne yapacağınızdan asla emin olmasın zaten normal olan bu. Lütfen artık şunu görün, bu adam size taleplerde bulunacak konumda değil.

Yazınızı sonuna kadar okudum. En başından en sonuna kadar şunu dedim video çeker kendim atar s.ktir git şimdi hayatımdan derdim. Ne korkuymus at sende boynuz tak cümle alem sana pez.en der diyemediniz mı? Aşırı gurur kırıcı. Bundan sonra tehtitlerini ciddiye almayın derim

Adam otelde resepsiyonist ..atılsa ne atılmasa ne? Daha düne kadar parmağını şıklattığında tecavüze uğramak için ayağına gidiyordunuz ailenize katliam yapacak diye korkunuzdan ? Siz şikayetinizi çekmeseniz sabıkası tecavüz ve şantajdan olacak ..boşanacaksınız ve çocukların velayetini alamayacak ! siz zaten kadınsığınma evine gitmediniz mi? Ne yapabilir size? Şikayetinizi geri çekerseniz "sizin akli melikelerinizin yerinde olmadığını " ortaya sürecek..doktor raporu ile ruh sağlığınızın yerinde olduğunu ispatlamaya çalışacaksınız .Çocukların velayeti bile tehlikeye girecek.Ne gereği var?

İş önemli değil de 12yillik tazminatı yanacakmış onu ileri sürüyor. Yada beni kandırıyor bilmiyorum.siginma evinden döndüm ailemin yanındayım

Haklısınız aslında benim düşüncem işinden olup daha öfkelenip zarar vermesinden korkum

Haklısınız aslında benim düşüncem işinden olup daha öfkelenip zarar vermesinden korkum
Şikayetinizi çekerseniz boşanma oncesi asla bosanmayacak o vazgectim diyecek o kesin. Şartlarınızi şunun ortak velayeti kabul etmeyin. Anlaşmalı boşanma olayını çözün sonra diyin. Güvenmiyorum derse asıl ben güvenmiyorum. Boşanma olmadan asla çekmeyecegim deyin net olun. Siz net olursanız bunu farkederse para yanmasın diye mecbur sartlarinizi kabul edecek. Sizin korktuğunuz bildiği için sizi manipule ediyor. Suan o size şart koşacak durumda değil asla. Sizin eliniz çok daha güçlü

Anlaşmalı boşanmayada yanaşmıyo şikayeti çek zamanla herşeyin sırası var diyo,çocukların velayetini ortak istiyor bide
Zamanla herşeyin sırası var demek sizi mahvedecek adam neden anlamıyorsunuz.
Sakın şikayetinizi çekmeyin tazminatı yerin dibine batsın size ne onun tazminatindan ne b.k yerse yesin.

Dik durun size birşey yapamaz ama şikayeti çekerseniz devlette arkanizda durmaz asıl ozaman Herşey sarpa sarar.

Anlaşmalı boşanmayada yanaşmıyo şikayeti çek zamanla herşeyin sırası var diyo,çocukların velayetini ortak istiyor bide
Asla bosanmadan yapmayın. Sizi tehdit eden zorlayan adam şikayeti çektiğiniz gün hayır bosanmiyorum diyecek. Siz şikayeti çekmesini bile bununla çekişmeli dava bile açsanız çocukların tam vilayetinin alırsınız. Ona vermezler.

Anladım haklısınız safım ben zaten iki gözyaşı döküyor acaba mı diyorum

Sakın onun timsah gözyaşlarına inanma simdi o mağduru oynuyor çünkü şuan senin elin güçlü vicdanına oynuyor.
Kendi hakkını ve evlatlarının hakkını söke söke al.
Daha önce çok kez kandım göz yaşlarına haklisiniz iyi niyetimi kullanmya calisiyor.hala vi şans verelim evliligimize derdinde

Daha önce çok kez kandım göz yaşlarına haklisiniz iyi niyetimi kullanmya calisiyor.hala vi şans verelim evliligimize derdinde
Işte onun amacı evliliğinize şans vermek değil canım paçasını kurtarmak oluyor.

Seven insan onun yaptığı serefsizligi yapmaz.

Öyle olsa hemen anlaşmalı boşanmayı kabul ederdi.1 günde hallederdiniz. Demek ki derdi bu değil. Umarım dönmememişsinizdir
Eve mi?dönmedim dönmem.insan korktuğu birinin yanında nasıl yaşarki?ben o olayı yaşadığım günden beri rüyamda sık sık eve döndüğümü görüyorum ve korkuyla kalbim çarp çarpa uyanıyorum

O da benim hemen boşanıp şikayeti geri çekmememden korkuyorum.boşanıp beni hapse attırcan rahat rahat gezcen diyor

Korkmayın daha ne kadar kötülük yapabilir size. Arkadaşların önerilerini dikkate alın lütfen, lehinize olan şeyleri aleyhinize çevirmeyin. İnşallah kurtulur yeni bir sayfa açarsınız kendinize. Çok üzüldüm yaşadıklarınıza, yargılamak istemiyorum belli ki sağlıklı düşünememişsiniz ama artık silkelenip kendinize gelin korkuyu atın üstünüzden ve kurtulmaya bakın bu pislikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…