Cinsel saldırı, şikayet,boşanma

Anneye muhtaç olacak yaşta olmadıkları için baba kişisel ilişki talebinde bulunursa gece vermem gibi bı talepte bulunamazsiniz.

Eşimin verdiği ifadeyi çıkarttırdım adliyeden.video çekmediğini benim kıskanç ve psikolojimin bozuk olduğunu o yüzden böyle bi iftira attığımı söylemiş.sanırım telefonunun incelemeye alınacağını tahmin etmediği için böyle bi ifade verdi.

Arkadaşlar nolur akıl verin bu adam çocuklarını aldığında yedirip içirip bunların resmini çekiyomuş gülmelerini söyleyerek.Ben çocuklarıma bakıyorum ilgileniyorum imajı çiziyor.büyük oğlum 9 yaşında onun velayetini alma şansı var mı nolur söyleyin.büyük olduğu için babaya verirler mi

9 yaş idrak yaşının üzeri kabul edildiği için çocugun pedagog huzurunda beyanı alınır. Çocuğun isteği önemlidir ancak tabiki salt çocuğun isteğine göre karar verilemez. Tarafların şartları, çocuk bakmaya engel durumu, ahlaki yaşayışı vs irdelenir

Alma şansı 0 bir avukat tutsana. Paran yok biliyorum adli yardımdan yararlan devlet avukat veriyor sana. Bulunduğun ilin barosuna git barolar adliyelerin giriş katında olur genelde. Baroya adli yardımdan yararlanmak istediğini söyle

Tuttum barodan bugün vekaletimi verdim.yarından sonra yanına gidicem daha yüzyüze görüşmedik.yaşadığım olayla ilgili ifadeleri çıkardım adliyeden onlarıda sunucam.ama yinede korkuyorum 9 yaş anneye muhtaç değil diye alabilir mi

Korkunç birşey bu bu saatten sonra dönülür mü. Lütfen çocuklarınızı şu adamla bir araya gelmemesi için her şeyi yapın bu adam çocuklara bir şey yapabilir

Böyle iğrenç bir insan için hâlâ böyle mi şöyle mi yok guvenebilir misiniz diye soruyorsunuz.Adam size tecavüz ediyor ve bunu gidip orada burada anlatıyor.Bundan daha kotu ne olabilir hayatta.Cocuklarınızı sakın göndermeyin o adama.Sizden bosanmamak için onlara da herşeyi yapabilir.Cocuk istemezse babaya vermezler diye düşünüyorum.

Alamazlar. Korkma için ferah olsun. Aksi mümkün değil

Kocasına mezarda bile rahat vereceğini sanmıyorum...adam önce ölse, kendisini aynı mezara gömdürür gibi. Bence o derece boşanmaya karşı

Deli misiniz yahu ne şansı?
Neyden korktunuz hem? Kocaniz degil mi videoyu yaysa ne yaymasa ne aldatirken mi videonuz cekildi ki rezil olacaksınız?

Arkadaşlar adam işimden olucam şikayetini çek bian önce diye yalvarıyor.kaç yıllık tazminatı yanacakmış.barodan avukat tuttum boşanmayı açıyor.bu dava dosyalarınıda verdim avukata sunması için.şimdi ben şikayetimi geri çeksem boşanmada bu sorun yaratır mı aleyhime?

Yahu neden hala daha sikayetinizi geri cekmwyi dusunuyorsunuz geri cekerseniz boyle biseyin olmadigini kanitlamis olursunuz belkide ayrica boyle bi serefsiz oldugu kanitlanirsa bence cocuklarinizj ona vermezler tazminati falan sizin umrunuzda olmasin avukatinia danismadan hicbisey yapmayin hatta adamla iletisimide kesin bu saatten sonra siz hala sikayeti geri cekmeyi dusunuyosunuz kafaniza gore asla is yapmayin helede milletin seviyo bilmemne gibi verdigi akillara sakin uymayin

Ne biliyim korkuyorum işinden olursa daha beter sarıcak kötülük yapıcak diye

Anlaşmalı boşanmayada yanaşmıyo şikayeti çek zamanla herşeyin sırası var diyo,çocukların velayetini ortak istiyor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…