6 ve 9 yaşındalarÇocuklar çok küçük değil ise öyle bişey mümkün değil.
Alma şansı 0 bir avukat tutsana. Paran yok biliyorum adli yardımdan yararlan devlet avukat veriyor sana. Bulunduğun ilin barosuna git barolar adliyelerin giriş katında olur genelde. Baroya adli yardımdan yararlanmak istediğini söyleArkadaşlar nolur akıl verin bu adam çocuklarını aldığında yedirip içirip bunların resmini çekiyomuş gülmelerini söyleyerek.Ben çocuklarıma bakıyorum ilgileniyorum imajı çiziyor.büyük oğlum 9 yaşında onun velayetini alma şansı var mı nolur söyleyin.büyük olduğu için babaya verirler mi
ÇekmiyorumŞikayetini neden geri çekiyorsun ?
Tuttum barodan bugün vekaletimi verdim.yarından sonra yanına gidicem daha yüzyüze görüşmedik.yaşadığım olayla ilgili ifadeleri çıkardım adliyeden onlarıda sunucam.ama yinede korkuyorum 9 yaş anneye muhtaç değil diye alabilir miAlma şansı 0 bir avukat tutsana. Paran yok biliyorum adli yardımdan yararlan devlet avukat veriyor sana. Bulunduğun ilin barosuna git barolar adliyelerin giriş katında olur genelde. Baroya adli yardımdan yararlanmak istediğini söyle
Alamazlar. Korkma için ferah olsun. Aksi mümkün değilTuttum barodan bugün vekaletimi verdim.yarından sonra yanına gidicem daha yüzyüze görüşmedik.yaşadığım olayla ilgili ifadeleri çıkardım adliyeden onlarıda sunucam.ama yinede korkuyorum 9 yaş anneye muhtaç değil diye alabilir mi
Kocasına mezarda bile rahat vereceğini sanmıyorum...adam önce ölse, kendisini aynı mezara gömdürür gibi. Bence o derece boşanmaya karşıÖffff başladınız yine en sevdiğiniz cümleyi kullanmaya. Adam nikahlı eşini iğrenç bir şekilde tehdit ediyor, tecavüzde bulunuyor, siz hala aynı kafadasınız. Geçen konuda da sormuştum sizin boşanma eşiğiniz nedir diye, cevap vermediniz. Ama tabi size göre biz kk kadınları en ufak (!) şeye boşan diyoruz değil mi?
Sizin ciddi bir psikolojik destek almanız lazım. Her ne travma yaşadıysanız hala etkisindesiniz ve başkalarına da akıllara zarar fikirler veriyorsunuz.
Ama bak o başka şimdi..rahmetlinin 3 aylığını çekmeye giderken yeni bir aşka kanat açar benceKocasına mezarda bile rahat vereceğini sanmıyorum...adam önce ölse, kendisini aynı mezara gömdürür gibi. Bence o derece boşanmaya karşı
Yahu neden hala daha sikayetinizi geri cekmwyi dusunuyorsunuz geri cekerseniz boyle biseyin olmadigini kanitlamis olursunuz belkide ayrica boyle bi serefsiz oldugu kanitlanirsa bence cocuklarinizj ona vermezler tazminati falan sizin umrunuzda olmasin avukatinia danismadan hicbisey yapmayin hatta adamla iletisimide kesin bu saatten sonra siz hala sikayeti geri cekmeyi dusunuyosunuz kafaniza gore asla is yapmayin helede milletin seviyo bilmemne gibi verdigi akillara sakin uymayinArkadaşlar adam işimden olucam şikayetini çek bian önce diye yalvarıyor.kaç yıllık tazminatı yanacakmış.barodan avukat tuttum boşanmayı açıyor.bu dava dosyalarınıda verdim avukata sunması için.şimdi ben şikayetimi geri çeksem boşanmada bu sorun yaratır mı aleyhime?
Ne biliyim korkuyorum işinden olursa daha beter sarıcak kötülük yapıcak diyeYahu neden hala daha sikayetinizi geri cekmwyi dusunuyorsunuz geri cekerseniz boyle biseyin olmadigini kanitlamis olursunuz belkide ayrica boyle bi serefsiz oldugu kanitlanirsa bence cocuklarinizj ona vermezler tazminati falan sizin umrunuzda olmasin avukatinia danismadan hicbisey yapmayin hatta adamla iletisimide kesin bu saatten sonra siz hala sikayeti geri cekmeyi dusunuyosunuz kafaniza gore asla is yapmayin helede milletin seviyo bilmemne gibi verdigi akillara sakin uymayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?