cinsel soğukluk

Anksiyete sebep olur diyemeyiz ama anksiyeteye eşlik eden depresif bozukluk etkili olmuştur belki. Ayrıca antidepresan kullanıyorsanız onlar da bir miktar cinsel isteksizlik yapabiliyor. Ama dikkatimi çeken ön şevişmede sıkıntı yok birleşme esnasında tiksiniyorum demeniz oldu, bunun mutlaka spesifik bi sebebi vardır diye düşünüyorum. İlk ne zaman böyle oldu o anda olağandışı bi tetikleyici oldu mu gibi birçok soruyla terapilerle keşfedilir diye düşünüyorum.

Sisyphe Sisyphe
Gecmisimle ilgili kabuslar gormeye başlayınca oldu cocukken taciz edilmistim

Bu travmatik bir durum tabiki geçmiş olsun, derine itilmiş bu sorununuz bazı tetikleyicilerle yüzeye çıkmış anladığım kadarıyla. Bununla ilgili bir terapi şart IrResistibLe_ IrResistibLe_ , ayrıca kabuslarınızın içeriğini de mutlaka not edin, terapide de bahsedin daha hızlı yol alırsınız.

Bu travmatik bir durum tabiki geçmiş olsun, derine itilmiş bu sorununuz bazı tetikleyicilerle yüzeye çıkmış anladığım kadarıyla. Bununla ilgili bir terapi şart IrResistibLe_ IrResistibLe_ , ayrıca kabuslarınızın içeriğini de mutlaka not edin, terapide de bahsedin daha hızlı yol alırsınız.
Sagolun teşekkür ederim

Back
X