Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olabiliyor, hastaneyi arayıp bir sorun. Psikiyatr yönlendirebiliyor psikoloğa. Ama çift terapisi yapar mı bilmiyorum, ekstra eğitim alınması gereken bir alan o çünkü.
Anksiyete sebep olur diyemeyiz ama anksiyeteye eşlik eden depresif bozukluk etkili olmuştur belki. Ayrıca antidepresan kullanıyorsanız onlar da bir miktar cinsel isteksizlik yapabiliyor. Ama dikkatimi çeken ön şevişmede sıkıntı yok birleşme esnasında tiksiniyorum demeniz oldu, bunun mutlaka spesifik bi sebebi vardır diye düşünüyorum. İlk ne zaman böyle oldu o anda olağandışı bi tetikleyici oldu mu gibi birçok soruyla terapilerle keşfedilir diye düşünüyorum.
Bu travmatik bir durum tabiki geçmiş olsun, derine itilmiş bu sorununuz bazı tetikleyicilerle yüzeye çıkmış anladığım kadarıyla. Bununla ilgili bir terapi şart IrResistibLe_
, ayrıca kabuslarınızın içeriğini de mutlaka not edin, terapide de bahsedin daha hızlı yol alırsınız.
Bu travmatik bir durum tabiki geçmiş olsun, derine itilmiş bu sorununuz bazı tetikleyicilerle yüzeye çıkmış anladığım kadarıyla. Bununla ilgili bir terapi şart IrResistibLe_
, ayrıca kabuslarınızın içeriğini de mutlaka not edin, terapide de bahsedin daha hızlı yol alırsınız.