Cinsel soğukluk

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
4 ay önce ikinci çocuğumuzu dünyaya getirdim. Ve ben de inanılmaz bir cinsel soğukluk başladı. Çoğu zaman eşim istiyor diye beraber oluyorum. Görev şeklinde. Ama böyle olsun istemiyorum. Eşim bende mi sorun diyor. Beni arzulamıyormusun diyor. Aslında onunla hiç bir alakası yok. Eşimi çok seviyorum ama genel olarak cinsel isteksizlik sözkonusu. Off rol yapmak istemiyorum..:( Ne yapmam lazım?:kedi:

üzülme çoğu annede oluyor,zamanla geçiyor,anne beyni cinsel dürtüleri bastırabiliyormuş,doktorum söyledi.zaten yorgunluktan uykusuzluktan aklına gelmiyor ki insanın,hali kalmıyor.e birde kulağın sürekli çocuktayken,uyuyormu uyandımı ağlıyormu derken konsantre olamıyorsun,çok normal bir durum.sende kendini cinsel soğukluk diye şartlandırma,zamanla geçer,oluruna bırak

canım psikolojıkte olabilir zamanla aşarsın olmuyor istemiyorum diye dert etme.

doğumdan sonra emziren annelerde prolaktin hormonunun artması cinsel isteksizliğe neden oluyor. 4-5 aydan sonra yavaş yavaş eski halinize dönmeye başlarsınız. Hele ki ek gidalara geçişle birlikte süt miktarı azalınca tamamen normale dönebilirsiniz. Psikolojik durumda etkilir elbet ama bu durumun büyük kısmı fizyolojik yani...

Back
X