Cinsel takıntılı mı oldum?

Romankiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
82
40
3
Sabah kalktığımda ya da akşam yattığımda eski sevdiğim adamla cinsel birliktelik hayalime geliyor ve bu beni sinir ediyor. Bu hayalden sonra akıntım da oluyor baya.. Namazımda bir insanım abdestime de mani oluyor. Bazı yerlerde şehvetle gelen akıntının güslu gerektirdiği bazı yerlerde hayalin gerektirmediği yazıyor emin olamıyorum. Ergen de değilim 29 yaşındayım. Bana haram olan sevmemiş birini hayal etmektense herhangi biriyle evlencem heralde. O zaman da korkuyorum onu hayal etmeye devam edersem diye... Böyle durum yaşayanlarınız oldu mu?

İhtiyaçların giderilince eski aklına gelmez bence

Bence Sen Sabah Şakasısın..
Aklı şeyinde takılı kalan...

Bence Sen Sabah Şakasısın..
Aklı şeyinde takılı kalan...
Ne demek istediniz? Kendimle ilgili niye şaka yapayım? Kimseye diyemediğim vaktimi alan bir mevzu. Burda cevap bulacağımı düşündüm. Hepimiz insanız. Zaafiyetlerimiz var. Kurtulmaya çalışıyorum. Dalga geçilcek bir durum değil.

Ben de istekli olunca eşimi görüyorum öyle rüyamda. Uyan sevişcez diyorum ahahshshs. Mast. yapıyor musunuz? Belki sizin de ondan oluyordur. Yapın da rahatlayın yapmıyorsanız. Yine olursa yardım alırsınız.
Hayır benim hiç birlikteliğim olmadı. Dinen uygun bulmuyorum elle tatmini ama hayalim bu sefer devreye giriyor sanırım..

Bende sizin gibiyim şuan bi sevgilim de var bu durumdan dolayı kendimi ona karşı çok kötü hissediyorum

Normal olmasına sevindim peki bunda güsul almam gerekiyor mu gerekmiyor mu bilen var mı ilahiyatçı burda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…