Sabah kalktığımda ya da akşam yattığımda eski sevdiğim adamla cinsel birliktelik hayalime geliyor ve bu beni sinir ediyor. Bu hayalden sonra akıntım da oluyor baya.. Namazımda bir insanım abdestime de mani oluyor. Bazı yerlerde şehvetle gelen akıntının güslu gerektirdiği bazı yerlerde hayalin gerektirmediği yazıyor emin olamıyorum. Ergen de değilim 29 yaşındayım. Bana haram olan sevmemiş birini hayal etmektense herhangi biriyle evlencem heralde. O zaman da korkuyorum onu hayal etmeye devam edersem diye... Böyle durum yaşayanlarınız oldu mu?
En çok korktuğum şeylerden umarım unuturum.İhtiyaçların giderilince eski aklına gelmez bence
Bence Sen Sabah Şakasısın..Sabah kalktığımda ya da akşam yattığımda eski sevdiğim adamla cinsel birliktelik hayalime geliyor ve bu beni sinir ediyor. Bu hayalden sonra akıntım da oluyor baya.. Namazımda bir insanım abdestime de mani oluyor. Bazı yerlerde şehvetle gelen akıntının güslu gerektirdiği bazı yerlerde hayalin gerektirmediği yazıyor emin olamıyorum. Ergen de değilim 29 yaşındayım. Bana haram olan sevmemiş birini hayal etmektense herhangi biriyle evlencem heralde. O zaman da korkuyorum onu hayal etmeye devam edersem diye... Böyle durum yaşayanlarınız oldu mu?
Ne demek istediniz? Kendimle ilgili niye şaka yapayım? Kimseye diyemediğim vaktimi alan bir mevzu. Burda cevap bulacağımı düşündüm. Hepimiz insanız. Zaafiyetlerimiz var. Kurtulmaya çalışıyorum. Dalga geçilcek bir durum değil.Bence Sen Sabah Şakasısın..
Aklı şeyinde takılı kalan...
Öyle maalesef oyuncağı olmuşum. Halbuki erken kalkıp namaz kıldım sabah kuran okudum. Böyle bi hayal yine günümü heba etti..Ben anladim olayi seytan durtukluyor seni
Hayır benim hiç birlikteliğim olmadı. Dinen uygun bulmuyorum elle tatmini ama hayalim bu sefer devreye giriyor sanırım..Ben de istekli olunca eşimi görüyorum öyle rüyamda. Uyan sevişcez diyorum ahahshshs. Mast. yapıyor musunuz? Belki sizin de ondan oluyordur. Yapın da rahatlayın yapmıyorsanız. Yine olursa yardım alırsınız.
Hayır benim hiç birlikteliğim olmadı. Dinen uygun bulmuyorum elle tatmini ama hayalim bu sefer devreye giriyor sanırım..
Mastürbasyon yap.Hayır benim hiç birlikteliğim olmadı. Dinen uygun bulmuyorum elle tatmini ama hayalim bu sefer devreye giriyor sanırım..
Hayalen oluyor zatenSiz dinen öyle diyorsunuz ama hormonlar dinlemiyor. Zorlanırsanız da yapmakta bir sakınca yok diye biliyorum.
Hayalen olması mast. ya da cinsel ilişki ile bir değildir. 29 yaşında ne ilişki ne de mast. yapmamış bir kadın olarak aklınıza gelmesi çok normal.Hayalen oluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?