Cinsel takıntılı mı oldum?

Mastürbasyonunuzu yapar gider abdestinizi alırsınız ne var bunda ya . hala daha şu cinsellik olayına korkulu yaklaşılıyor. Sizin fiziki olarak kendinizi rahatlatmanız gerekiyor.. Öyle yok dogru bulmuyorum vs diye bişey yok. Aç kaldığında nAsıll ki yeme ihtiyacı duyuyorsun ve sakınca görmüyosun o zaman istek gelince de rahatlayacaksın. Lütfen şu kalıplardan cıkın.. Vücut istiyor sonuçta neye direniyosun. Bak sinirlendim sabah sabah gidipte rahatlayım :dondurma: canım kukum

Aklınıza geliyor çünkü cinsel ihtiyaçları olan normal sağlıklı 29 yaşında bir kadınsınız. Kafanıza bu kadar takmayın. Başka biriyle olunca untursunuz tabi ki. Ama sırf onu unutacağım diye de başka biriyle olmayın. Kafanızı takmayın zamanla azalır geçer zaten. Sevdiğiniz hobiler ve uğraşlara zaman ayırın, biraz kendiniz için bir şeyler yapın.

Sabah kalktığımda ya da akşam yattığımda eski sevdiğim adamla cinsel birliktelik hayalime geliyor ve bu beni sinir ediyor. Bu hayalden sonra akıntım da oluyor baya.. Namazımda bir insanım abdestime de mani oluyor. Bazı yerlerde şehvetle gelen akıntının güslu gerektirdiği bazı yerlerde hayalin gerektirmediği yazıyor emin olamıyorum. Ergen de değilim 29 yaşındayım. Bana haram olan sevmemiş birini hayal etmektense herhangi biriyle evlencem heralde. O zaman da korkuyorum onu hayal etmeye devam edersem diye... Böyle durum yaşayanlarınız oldu mu?
Orgazm ve birleşme olmadan gusul abdesti bozulmuyor sadece gelen sıvıyla.yeni evlendiğim dönemde araştırmıştım epey ilmihallerde bu şekilde yazıyor. Malum ilk zamanlar dokunma, cilveleşme vs çok oluyor. Orgazm olmadığın sürece gelen sıvı abdestini bozmaz.

Bende Evlilikten sonra ihtiyacın giderilince geçeceğini düşünüyorum. Benim bildiğim ilk gelen zevk sıvısı gusulü bozmuyor, boşalınca kasılarak gelen sıvı bozuyor.

Kendinizi bastırdıkca daha çok karşınıza cıkacaktır bu durum.. Aklınızı hep meşgul edin başka şeylerle.

Anladim.yani inanciniz geregi cinsel iliskiye sicak bakmiyorsaniz masturbasyon da yapmak istemiyorsaniz bize diyecek bisiy yok ki... bizden ne istiyorsunuz neden konu actiniz onu anlamadim
Normal mi bu durum diye.. bi de abdest meselesini aynı drumda olanlar ne yapıyorlar diye. Bazı yerlerde şehvetle gelen sıvı menidir guslü gerektirir denmiş. Bazı yerlerde kazidir gerektirmez hiç anlayamadım

Back
X