Cinsel terapi ve evlilik terapistine gidip evliğini kurtarabiken var mı?

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.352
1.423
748
Merhaba.
Eşimle aramızda sorunlar var. Ben boşanmak icin adım attım o ise bu evliliği kurtarmak icin.
Böyle bir teklifle geldi. Aile danısmanlıgı, terapistlere gidelim. Yardım destek alalım istiyor.
Düzelen var mı?
Ben kurtaracagımızı hiç sanmıyorum ama 'denemedim ' dememek icin bir şans verecegim gibi gözüküyor.

Sorunlar kısaca,
1.uzun zamandır cinsel lişkimiz yok. Nerdeyse 1 sene belki de daha uzun. Libidosu düşük ciftlerdik. O istemedi bende istemedim. İstemedikçe uzadı. İçimden de gelmedi. Sanki ev arkadasıyız gibi yaşıyoruz.

2.işkolik Bi adam tek derdimiz işi. Benim de tek derdim cocuklar. birimiz işe birimiz cocuklara yöneldik sohbet muhabbet yok

Ama anlasırız. Gezeriz, yeriz içeriz.
Paramız bol şükür. Yokluk nedir bilmem. Ama tekim. Cocuklarım ve ben

Evde sessiz sakın kavgasız gürültüsüz bir yasam var.
En azından ben herseye He diyipte sorun cıkartmadıgım icin.

Düzekir miyiz. Kopmuşken bitsin mi?

icinizde biraz da olsa sevgi varsa denemelisiniz bence. Konu içerisindeki en ciddi problem cinsellik gibi gözüküyor, o aşıldığı zaman haliyle beraber vakit geçirme durumunuz da değişecektir. Bence son bir adım daha atılabilir.

Tekrar birlikte olabilme hali insanı heyecanlandırması gerek dimi. Sonucta bana dokunacak. Ama sanki o cocukları ben yapmadım o kadar uzak geliyor.

Merhaba.
Eşimle aramızda sorunlar var. Ben boşanmak icin adım attım o ise bu evliliği kurtarmak icin.
Böyle bir teklifle geldi. Aile danısmanlıgı, terapistlere gidelim. Yardım destek alalım istiyor.
Düzelen var mı?
Ben kurtaracagımızı hiç sanmıyorum ama 'denemedim ' dememek icin bir şans verecegim gibi gözüküyor.

Sorunlar kısaca,
1.uzun zamandır cinsel lişkimiz yok. Nerdeyse 1 sene belki de daha uzun. Libidosu düşük ciftlerdik. O istemedi bende istemedim. İstemedikçe uzadı. İçimden de gelmedi. Sanki ev arkadasıyız gibi yaşıyoruz.

2.işkolik Bi adam tek derdimiz işi. Benim de tek derdim cocuklar. birimiz işe birimiz cocuklara yöneldik sohbet muhabbet yok

Tabiki duzelirsiniz bencs bosanmayin. Siddet yok aldatma yok. Kesinlikle sans verin.

Eşin ailesine vakit ayırır ise bu evlilik kurtulur. Sizlerin rahatlığı için adam kendini süpürge etmiş daha ne yapsın. 1 sans daha hak ediyor.
Zaten şu an da durduran bu. Calısıyor diye adam terkedilir mi.? Herkes aynı şeyi demekte
. Ama aile olmak bu degil ki.
Umarım düzeltiriz.

En yakın arkadaşlarımdan biri denedi. Cinsel sorunları vardı (detay bilmiyorum) eşinin işkolik olması, stresli çalışma ortamını eve taşıması sorun oluyordu. Halen evliler, kaç yıl geçti üzerinden
Bizde aynen Oyleyiz. Düzeldi mi yoksa yine üstünü mü orttüler acaba. İnşallah Biz düzeliriz

Zaten şu an da durduran bu. Calısıyor diye adam terkedilir mi.? Herkes aynı şeyi demekte
. Ama ile olmak bu degil ki.
Umarım düzeltiriz.
Ben asgari düzeyde evde ailemle mutlu yaşamayı tercih ederim tarzında bir konuşma yapın belki işe yarar 🤦🏻‍♀️

Bizde aynen Oyleyiz. Düzeldi mi yoksa yine üstünü mü orttüler acaba. İnşallah Biz düzeliriz
Onlar ortaokuldan tanışıyorlardı, yılların aşkıydı üni bitince evlendiler. Sizin duygu ve bağlılık durumlarınızı bilemiyorum. Çözdüklerini düşünüyorum evet

Merhaba.
Düzelen var mı?

Sorunlar kısaca,

Kesinlikle denemelisiniz ki bu anlattiginiz sorunlar halledilebilir meseleler. Gittiginiz terapistin yaninda sustugunuz herseyi anlatin hatta bunun icin oturun liste yapin hicbisey askida kalmasin. Sadece hayatin icinde kaybetmissiniz birbirinizi. Birbirinizi bulmaya calisin. Sakin gitmemezlik yapmayin. Sevdiginizi ya da sevmediginizi zaten su anda anlayamazsiniz.

. Ama aile olmak bu degil ki.
Umarım düzeltiriz.
Eşin aile terapisti ne gitmek istemiş Farkında mısın?
Hatalarını düzeltmek için. Sende hiç Sevgi yoksa o zaman bilemem. Mesleğiniz işiniz varmı peki?

Back
X