- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
Merhaba.
Eşimle aramızda sorunlar var. Ben boşanmak icin adım attım o ise bu evliliği kurtarmak icin.
Böyle bir teklifle geldi. Aile danısmanlıgı, terapistlere gidelim. Yardım destek alalım istiyor.
Düzelen var mı?
Ben kurtaracagımızı hiç sanmıyorum ama 'denemedim ' dememek icin bir şans verecegim gibi gözüküyor.
Sorunlar kısaca,
1.uzun zamandır cinsel lişkimiz yok. Nerdeyse 1 sene belki de daha uzun. Libidosu düşük ciftlerdik. O istemedi bende istemedim. İstemedikçe uzadı. İçimden de gelmedi. Sanki ev arkadasıyız gibi yaşıyoruz.
2.işkolik Bi adam tek derdimiz işi. Benim de tek derdim cocuklar. birimiz işe birimiz cocuklara yöneldik sohbet muhabbet yok
Ama anlasırız. Gezeriz, yeriz içeriz.
Paramız bol şükür. Yokluk nedir bilmem. Ama tekim. Cocuklarım ve ben
Evde sessiz sakın kavgasız gürültüsüz bir yasam var.
En azından ben herseye He diyipte sorun cıkartmadıgım icin.
Düzekir miyiz. Kopmuşken bitsin mi?
Eşimle aramızda sorunlar var. Ben boşanmak icin adım attım o ise bu evliliği kurtarmak icin.
Böyle bir teklifle geldi. Aile danısmanlıgı, terapistlere gidelim. Yardım destek alalım istiyor.
Düzelen var mı?
Ben kurtaracagımızı hiç sanmıyorum ama 'denemedim ' dememek icin bir şans verecegim gibi gözüküyor.
Sorunlar kısaca,
1.uzun zamandır cinsel lişkimiz yok. Nerdeyse 1 sene belki de daha uzun. Libidosu düşük ciftlerdik. O istemedi bende istemedim. İstemedikçe uzadı. İçimden de gelmedi. Sanki ev arkadasıyız gibi yaşıyoruz.
2.işkolik Bi adam tek derdimiz işi. Benim de tek derdim cocuklar. birimiz işe birimiz cocuklara yöneldik sohbet muhabbet yok
Ama anlasırız. Gezeriz, yeriz içeriz.
Paramız bol şükür. Yokluk nedir bilmem. Ama tekim. Cocuklarım ve ben
Evde sessiz sakın kavgasız gürültüsüz bir yasam var.
En azından ben herseye He diyipte sorun cıkartmadıgım icin.
Düzekir miyiz. Kopmuşken bitsin mi?