Cinsel terapi ve evlilik terapistine gidip evliğini kurtarabiken var mı?

6 yılda herhalde 16 kez ancak kendi içimde kıpırtı hissetmişimdir ve bu da artık evliliğimi etkiler hale geldi. Eşim benim tersime her gün olsun istiyor. Aramızda büyük sorun maalesef
Sizin de tedavi görmeniz lazım eşiniz için zor Bi durum. Öncesinde biraz romantik vakit geçirme oynaşma olsa da mı istemiyorsunuz

anlattıklarınız o kadar genel sorunlar ki her evde var sanki. ben de aynı durumdayım ev arkadaşı gibiyiz eşimle. boşanmaya kalktım bikaç kere sonra vazgeçtim çocuğum çok düşkün babasına çünkü. hayalim boşanıp kızımla birlikte gezip tozmaktı şimdi boşanmadan aynı şeyi yapıyorum. evde onu görmezden gelmeye çalışıyorum, yokmuş gibi davranıyorum, boşandığımızı farzediyorum. bir yere gittiğimizde eşyaları falan taşıyor yardımı oluyor baya :)

Sizin de tedavi görmeniz lazım eşiniz için zor Bi durum. Öncesinde biraz romantik vakit geçirme oynaşma olsa da mı istemiyorsunuz
Yok ki eşim türk standrtalarına göre normalin üstünde romantiktir ama işte bende kilo takıntısı var ve eşim de kaç kez söz vermesine rağmen zatıflamadı bu beni çok etkiliyor mesela

Zaten şu an da durduran bu. Calısıyor diye adam terkedilir mi.? Herkes aynı şeyi demekte
. Ama aile olmak bu degil ki.
Umarım düzeltiriz.
ben dün terapist sırf bu konu için başladım.Ve bende de sorun varmış yıllardır çözememisim.Kesinlikle tavsiye ederim.Bir insanın kendine yapabileceği en iyi şey

Merhaba.
Eşimle aramızda sorunlar var. Ben boşanmak icin adım attım o ise bu evliliği kurtarmak icin.
Böyle bir teklifle geldi. Aile danısmanlıgı, terapistlere gidelim. Yardım destek alalım istiyor.
Düzelen var mı?
Ben kurtaracagımızı hiç sanmıyorum ama 'denemedim ' dememek icin bir şans verecegim gibi gözüküyor.

Sorunlar kısaca,
1.uzun zamandır cinsel lişkimiz yok. Nerdeyse 1 sene belki de daha uzun. Libidosu düşük ciftlerdik. O istemedi bende istemedim. İstemedikçe uzadı. İçimden de gelmedi. Sanki ev arkadasıyız gibi yaşıyoruz.

2.işkolik Bi adam tek derdimiz işi. Benim de tek derdim cocuklar. birimiz işe birimiz cocuklara yöneldik sohbet muhabbet yok

Ama anlasırız. Gezeriz, yeriz içeriz.
Paramız bol şükür. Yokluk nedir bilmem. Ama tekim. Cocuklarım ve ben

Evde sessiz sakın kavgasız gürültüsüz bir yasam var.
En azından ben herseye He diyipte sorun cıkartmadıgım icin.

Düzekir miyiz. Kopmuşken bitsin mi?

burada o kadar coook sorunlu hikayeler okuduk ki hepsinin tekrar denemek bir sans vermek icin tutunacak dal aradigina şahit olduk.
onlar bu dalı ararken, sizin evliliginizi kurtarma sansiniz cok daha mumkun iken terapiste başvurun elbette.
size basbasa bi tatil önerecek belki, belki hic farkinda olmadiginiz bir sorunu masaya dökecek..
çocuklarınız için kendiniz için deneyin derim.

Back
X