Bi sebebi olması lazım cinsellikten soğumanızın, bir düşünün bakalım.Aşk evliliği yaptım . Eşimi seviyorum , hani üzülecek diye içim gider . Onsuz canım sıkılır . Çokta iyi anlaşıyoruz. Hiçbir sıkıntı yok.birkaç aydır cinsel anlamda soğudum. Daha evvel yoktu yolundaydı istiyerek. Sokulsa garip bir tiksinme yaşıyorum , öpecek olsa çekil yapıyorum.beraber olmak istemiyorum. Sanki tiksiniyor gibi . Ne hijyeninde sorun var nede anlaşmamızda. iltifatta eder.cinsel hayat kaç yıl ? Ne kadar sürer ? Tam çocuk yapmayı düşündüğüm dönemde. Beraber olamıyorum. Sizce neden ? 4 yılın üzerinde Evli olanlar yorum yaparsa sevinirim .
Tam tersi , ilk zamanlar çok iyiydim .bende dort yıllık evliyim ilk zamanlar biraz isteksizdim ama zamanla aştim şimdi biraz daha iyiyim bi kaç kez orgazm bile oldum ama şimdi hamileligimden dolayı biraz isteksizlik var birde kendin mastrbasyon yapıyosan onunda etkisi olabilir
Olabilir ? Karar verdim ama herkes gibi ufaktefek tereddütlerim var . Çocuk kararı 1 ay .Bu durum 3,4 aydır .Acaba çocuk isteğiniz bilinç altından baskı yaratıyor olabilir mi ?
Çocukla ilgili endişe , korku vs. şeklinde duygularınız var mı ?
Ya da eşinizin ?
Geçen aylarda cinsel isteğim var fakat eşime karşı soğuktum . Şuan cinsel istek sıfır. Eşime karşı soğumakla başladı amaGenel olarak cinsellikten mi soğudunuz yoksa eşinizle yaşadığınız cinsellikten mi?Yani başka yöntemlerle kendinizi tatmin ediyor musunuz?
Cinselliğin yaşı olmaz , uzun süreli birlikteliklerde zaman mevhumu vardır . Türk kadının başı ağrır ! Klasik filmlerde bile konudur bu baş ağrısı .Kendi kendine tatmin oluyo musunuz?
Yani sorun eşini istememen mi yoksa direk cinsellik mi?
Valla cinselliğin yaşı olsaydı 44 yaşında çocuğu olan dedem artık pes ederdi
Burada herkesin aktif rantabıl cinsel hayatı var sanırım .eger evliliginizde maddi ya da manevi ciddi problemleriniz yoksa kendinizi, sevginizi iyi sorgulayin..bir problem yoksa tam tersi cinsel yasanntinizin daha iyi olmasi gerekir cunku bu surede birbirinizi bu yonde de tanimis olmaniz lazim..ya da soyle sorayim surekli ayni sekilde sevisiyorsaniz tiksinme degilde sıkılma olabilir mi? hosunuza gidebilecek farkli seyler deneseniz..illa ki vardir bir sebebi belki de tam olarak cinsel yonden kendinizi ve partnerinizi taniyamamis ve tatmin olamamis olabilr misiniz?
Böyle bir sıkıntı olsa yazardım.acaba sizi yeterince mutlu edemiyor mu..?
Hülya avşar 7 yıldan sonra kardeş gibi oluyorsun , evlilik insanın doğasına ters demişti .Bi sebebi olması lazım cinsellikten soğumanızın, bir düşünün bakalım.
Cinselliğin süresi, yaşı, yılı olmaz ki.
Sen de veya eşinde fiziksel değişiklik var mı peki ?Olabilir ? Karar verdim ama herkes gibi ufaktefek tereddütlerim var . Çocuk kararı 1 ay .Bu durum 3,4 aydır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?