Cinsel tiksinti

4 yılın üstünde evli olanlar yorum yapsın demişsin ama genede yapmak istedim çünkü cinsellikte yılların önemi yok bence.en büyük etken sevgi..yada ilişki sırasında hoşuna gitmeyen bişey oluyor tiksiniyorda olabilirsin.
 
Cinselliğin yaşı olmaz , uzun süreli birlikteliklerde zaman mevhumu vardır . Türk kadının başı ağrır ! Klasik filmlerde bile konudur bu baş ağrısı .
Uzun süreden kasıt 4-5 yıl değildir heralde. 10 senedir aktif cinsel hayatım var, 7 senedir eşimleyim, 2,5 senedir evliyim şu kadar zamanda soğumam ya da isteksizliğim olmadı. Başım da ağrımadı.

Sizin başka bir derdiniz var. Eşiniz sizi tatmin etmiyor olabilir, canınız acıyorolabilir. Herhangi bir hastalık sonrası sıkıntı olabilir. Tekdüze cinsellikten sıkılmış olabilirsiniz.

Bu soğukluk olmadan önce orgazm olabiliyormuydunuz?
 
Hülya avşar 7 yıldan sonra kardeş gibi oluyorsun , evlilik insanın doğasına ters demişti .
Hülya Avşar yetkili mercii mi hanımefendi, onunki öyledir, diğerininki farklıdır. Siz önce sorununuzun sebebini bulmalısınız, ondan sonra da çözüm yolları aramalısınız. yoksa biri cinselliğin ömrü 7 yıl dedi diye bütün çiftler 7 yıl sonra seks yapmayı bırakmıyor ki..
 
Cinselliğin yaşı olmaz , uzun süreli birlikteliklerde zaman mevhumu vardır . Türk kadının başı ağrır ! Klasik filmlerde bile konudur bu baş ağrısı .

Ben de olmaz diyorum işte.
Eşle ilgili bi'problem var bence.
Hamilelikte tiksinti oluyo normal ve geçici ama bunun dışındakilerde bilinçaltında bi'şey olması lazım.
Misal cinsellik esnasında kırıcı veya hoşnut olmayacağın bi'hareket, tavır/ cinsellik dışındaki genel hal falan.
Bilinçaltında kızgınsan da sanıyorum yaklaşmak istemezsin.
Yoksa insan sevdiğini nasıl öpmek bile istemez
 
Ben de tam bunu yazacaktım. Hülya avşar kim? Sex uzmanı mı? Bilir kişi mi?
 
Ben eşimi öpüyorum ,uyumadan evvel sarılırım ama onun öpmesi rahatsız ediyor . Bunu anlamıyorum .
 
Burada herkesin aktif rantabıl cinsel hayatı var sanırım .

yahu hakikaten buradaki bazi insanlar bir acayip..sen 4 yilin uzerindeki evli bayanlar deyince 10 senelik evli biri olarak arkadaslar diger aklima gelenleri yazdiklari icin bu aklima geldi ki soyledigimde kotu bir sey yok..bu hiddet niye..senin soylemedigin sakladigin bir sey var..o zaman basinin caresine bak ne diyeyim artik cinsellik yasamadan nasil bebek yaparsin bilmem..bebek konusunu soyledigin icin yardimci olmaya calistim..madem o kadar kendini taniyorsun asil problemin ne oldugunu da bilirsin.baksana bizimkini bile bildin...o zaman niye vaktimizi caliyorsun..
 
Hayır . O konuda hasassız . Biraz hamur işi yapsam bir müddet hamur işine ara ver göbeğim çıkacak der .

Eğer hoşuna gitmeyen ya da seni tiksindirecek bir davranış veya konuşması da olmadıysa , muhtemelen geçicidir.
Bir süre bu konuyu hiç düşünmeyin , zamanla geçer . Eskiden nasılsanız yine öyle olursunuz tahminen .
 
Neden bize sordunuz o zaman. Madem yanıtlarımızı beğenmiyorsunuz hülya avşara sorun.
Neden bize sordunuz o zaman. Madem yanıtlarımızı beğenmiyorsunuz hülya avşara sorun.
Siz niye dayatıyorsunuz ? Yanıtlar diye bir sorun yok ? Fikir alışverişi var herkes kendi fikrini söylüyor ben dahil olmak üzere , beyan edilen düşünceden neden rahatsız oluyorsunuz ?
 
Teşekkürederim umarım geçici bir durumdur ..
 

Dört yıl ve üzeri demşişsiniz ama ben iki yıllık evliyim yine de bir şeyler söylemek istedim..eşiniz sizi kırack bir şey yaptı mı cinsel anlamda sormyuorum..eşinizi sevmediğinizi düşünmedim hiç..ama altta yatan bir şey olması lazım..onun size olan tavırlarında mı problem var..?
 
Siz niye dayatıyorsunuz ? Yanıtlar diye bir sorun yok ? Fikir alışverişi var herkes kendi fikrini söylüyor ben dahil olmak üzere , beyan edilen düşünceden neden rahatsız oluyorsunuz ?
Neyi dayattım pardon? Yardımcı olmak adına bazı tecrübelerimizi yazdık hepimiz burda. Sizin azarlamadığınız kimse kalmadı. Hülya hülya diye söylenen sizsiniz. Sanki her söylediği doğruymuş, bilim kadını olarak açıklama yapmış gibi. Düşüncelerden rahatsız olan biri varsa o da sizsiniz.
Annem hep derdi cinsel hayatı yolunda gitmeyen kadın sinirli ve aksi olur diye. Bir kez daha hak verdim kendisine. Size iyi geceler diliyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…