Bilmiyorum , bilinçaltı tuhaf birşey , sanırım insanın iradesi dışında etkenler olabilir , düşüneyim.Dört yıl ve üzeri demşişsiniz ama ben iki yıllık evliyim yine de bir şeyler söylemek istedim..eşiniz sizi kırack bir şey yaptı mı cinsel anlamda sormyuorum..eşinizi sevmediğinizi düşünmedim hiç..ama altta yatan bir şey olması lazım..onun size olan tavırlarında mı problem var..?
Ben eşimi öpüyorum ,uyumadan evvel sarılırım ama onun öpmesi rahatsız ediyor . Bunu anlamıyorum .
Bu dönemler cinsel isteksizlik yapabilirmi ? Gerçektende keyifsiz bir yıl geçirdim , iş yerinde sorunlarım oldu biray evvel işten ayrıldım ..belkide depresif bir dönemden geçiyor olabilirsiniz..Böyle zamanlarda isteksizlik yaşamanız normaldir
Sevgiden anladığınız sadece seksmi ?
Öperim , sarılırım . .. Ama müthiş horluyor horlamaya gıcık oluyorum .Dudağından öpmüyo musun?
Öpüyosan o da öpmüş sayılıyo, yok dudağından da öpemiyorum diyosan ciddi bi'sıkıntı var bence.
Son 3 ya kadar sorun yoktu . Hatta isteği fazla taraf bendim . Ama soğudum . Şuan içerden yaldır yaldır horlama sesi geliyor .hayır ama eğer evliysen seks de bu işin bir parçası demek ki kocanı sadece bir insan olarak seviyorsun bir koca bir erkek olarak sevmiyorsun.
Öperim , sarılırım . .. Ama müthiş horluyor horlamaya gıcık oluyorum .
İkiside var .Cinsel tikisinti mi? Can sıkıntısı mi
Neyi dayattım pardon? Yardımcı olmak adına bazı tecrübelerimizi yazdık hepimiz burda. Sizin azarlamadığınız kimse kalmadı. Hülya hülya diye söylenen sizsiniz. Sanki her söylediği doğruymuş, bilim kadını olarak açıklama yapmış gibi. Düşüncelerden rahatsız olan biri varsa o da sizsiniz.
Annem hep derdi cinsel hayatı yolunda gitmeyen kadın sinirli ve aksi olur diye. Bir kez daha hak verdim kendisine. Size iyi geceler diliyorum.
Öffff. Hülya Avşar ve demeçleri ne alaka? Birkaç kere yazmışsınız. 3 ihtimal var.
1. Evlilikten sıkıldınız.
2. Eşinizi sevmiyorsunuz.
3. Frijit oldunuz.
Verdiğiniz cevaplar bile buzdolabı gibi, adama acıdım.[/QUOTE Öffff ün anlamını umarım biliyorsunuzdur ,[/QUOTE
ben anlamiyorum bazen insanlari..konu sahibinin boyle bir problemi var jinekolaga gitmiyor o da olmadi psikologa gitmeli o da yok ...burada bize soruyor herkes yardimci olmaya calisiyor hem bizi azarliyor, hem de takmis bir hulya'ya..ne yapsak ki acaba hulya'ya kendisinin ulasmasini mi saglasak o zaman belki onu dinler..hem bu ne acela hulya hanim 7 yil demis..eger 7 yil dolduysa elimizi cabuk tutmaliyiz sephora..hatta ben bitmisim de haberim yok..yazik bana3 senedir bitmisim de haberim yokmus megerse...tek temennim hulya hanimin cogu zamnki gibi saka yapiyor olmasi. Herkesin fikir beyan etme hakkı olduğu gibi hülya avşar da bir öngürüde bulunmuş . Bende acaba böyle bir etken söz konusumu diye yazdım . Siz konuyu hortlatıp münakaşaya çevirdiniz . Yardımcı olmak isteyenlerle sağlıklı fikir alışverişi yapıyorum zaten . Ama ısrarla dayatmanın anlamı ne ? Yardımcı olamadığını hissediyorsan konudan ayrılabilirsin .azarlamanın dikte etmenin ne faydası var !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?