Cinsel uyum Prensiplerden vazgecmeye degermi?

Daha onceki konularinizda tartismalar yasanmisti. Hatta annelikten vuruldugunuzda sizi savunmustum. Ama bakiyorum da hareketlerinizde gercekten mantik diye bir sey yok.
Dini nikah ne alaka? Resmi olmadigi surece evli degilsiniz ne oluyor hoca bir iki birsey diyince vicdan mi rahatlatiyorsunuz? Madem buna ihtiyaciniz var demek ki nikahsiz birliktelik size gore degil niye yasiyorsunuz bunu? Ayrica cocuklariniz bu adamla kalirken nerdeler? Bu sefer nerden tutsak elimizde kaliyor konu kusura bakmayin.
Konu sahibinin şerefine çılgın bir anne nickini '' Dünyanın en iyi annesi '' yapmıştı, ne zamanlardı. :D O da tam tersi çocuğa yapışmıştı zamk gibi, bütün dünyası oydu, çocuğa zarar verir hale gelmişti.

Eski kocası ilgili bir babaymış, orda olabilir.

Bir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.

Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.

Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.
Yorumsuz kaldım ben bile düşünün öyle şok bende ki

Konu sahibinin şerefine çılgın bir anne nickini '' Dünyanın en iyi annesi '' yapmıştı, ne zamanlardı. :D O da tam tersi çocuğa yapışmıştı zamk gibi, bütün dünyası oydu, çocuğa zarar verir hale gelmişti.

Eski kocası ilgili bir babaymış, orda olabilir.
Abla ironi yapmış muhtemelen 🤣🤣🤣

Bir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.

Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.

Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.
İnanır mısınız bu tür işler için makine zaten var. Hani ihtiyacınız buysa teknoloji buna çare buldu. Söyleyeyim dedim...

Önceki konularında anneligini elestirdigimde, konuyu açan arkadaşı savunup, beni eleştiren büyük bir çoğunluk vardı hatta banlanmistim ama yanilmamisim. Zaman beni hep haklı çıkarıyor bu sitede.

Çocuk konusunun yaninda, baska kadınların olduğunu bilmek ve sırf iyi tatmin ediyor diye devam etmekte neyin nesi? Hastalık falan kapmaktanda mi korkmuyorsunuz? Cinsel durtuleriniz bu denli mi kör etti?

Arkadaşlar arasında nikahlanıp bir de gümüş yüzük takmışlardır, imitasyon da olabilir
Ayy gümüş yüzük falan o adamın asla öyle şeylere gireceğini sanmıyorum 🤣
Burda karşılıklı bir çıkar ilişkisi var
Yazık olan bu kadının çocuklarına oluyor

Bu işlerinize dini nikahı lütfen alet etmeyin. İlan edilmeyen nikahın hükmü yok zaten. Söyleyeceklerim bu kadar
Evet bende öyle biliyorum.Bu muta nikahımı ne deniyodu onun gibi bi şey.Tabi yine kabul olup olmadığını Allah bilir ama yani töbe haşa Allah'ı mı kandırıyosunuz,kendinizi mi?

Bu arada derdinizide tam anlayamadım.Hem adamla tam olarak ilişki yaşamak istemiyosunuz,sadece takılmak istiyosunuz.Hemde adam başka kadınlarla konuşuncada bozuluyosunuz.

Yine mi çocuklara acıyoruz ya? Konu niye çocuğa geliyor abi? Kadın max haftada iki kere herifle sevişmeye gidiyordur, bu çocukların bir babası da var, anaya yapışmak zorunda değiller.
Eski mesajlar bakarsanız görürsünüz , kadının aklı fikri cinsellik .. çocuk falan umrumda değil.. neyse ben diyeceğimi dedim..

Back
X