- 23 Aralık 2012
- 7.667
- 51.022
- 748
- Konu Sahibi pistachio_27
Premsibi dini nikah o da tamam.Bebeğim, zaten senin prensip diye bir şeyin yok ki. Takıl işte adamla,boşver gormezden gel.
başkaları için öyle seyler, prensip falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Premsibi dini nikah o da tamam.Bebeğim, zaten senin prensip diye bir şeyin yok ki. Takıl işte adamla,boşver gormezden gel.
başkaları için öyle seyler, prensip falan
bizde tüm dini nikahları diyanet imamı olmayan kişiler kıyıyor - ki zaten imam nikahını illa imam kıyar diye bir şart yok.2014 yılında evlendim hoca bizimde evlilik cüzdanımıza bakmıştı düğünden sonra eve gittik,üstümde gelinlik olmasına rağmen cüzdana baktı önce...
Dini nikâh evlilik olmuyor mu? Siz dini nikâhı cinselliği rahat yaşarım, adam makina gibi beni uçuruyor kaybetmeyeyim, hem vicdanen de rahat olurum, günah da olmaz diye düşünerek teklif ettiniz sanırımBir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.
Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.
Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.
Nikahın şartlarından birisi de duyrulması yalnız. Hadi onu geçtim de prensibiniz neydi onu anlayamadım?Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin
Burda duyurdu işte…Nikahın şartlarından birisi de duyrulması yalnız. Hadi onu geçtim de prensibiniz neydi onu anlayamadım?
anladığım kadarıyla erken evlenmiş çocuk da yapmış ama cinsellik anlamında hiç tatmin yaşamamşsınız evliyken
çocuk harici böyle bir arkadaşım vardı..gayet güzel, dişi bir kadındı. erkenden yurtdışına gelin gelmişti. yaş küçük, eğitim de az, bunun kafa sadece kadın yemek yapar, süslenir püslenir, kayınvalidesine filan hürmet eder, evi de erkek geçindirir modunda çalışıyordu...ama onu tatmin etmeyen eşi gitmiş ondan 10 belki 15 yaş büyük eski sevgilisiyle kız tr'de tatildeyken, kayınvalidesinde oturmadayken, dil kursundayken vs vs her fırsatta aldatmıştı (etrafta herkes de biliyormuş) bunu. bir de olayda türk kadınları hepsi türbanlı , aileler muhafazarlığı ile ünlü bir şehirden, kalabalık.
kız korkunç bir travma yaşadı.
"ben kadın değil miyim" ana temalı bir travmaydı bu.
neredeyse önüne gelenle sevişti. (sevişmesinde bence bir sakınca yok 22-23 yaşında boşanmış bir kadın kapatıp dükkanı oturacak değil, sorun sevişmek için olmayacak işlere girmesiydi)
ama bir yandan da hepsiyle evlenme hayali kuruyordu. çünkü muhafazar kökler, vicdan rahatlatma çabaları...
bir mekana gitsek en şuh biçimde oturmaya çalışır etrafta kaç erkek ona bakıyor diye çetele tutardı.
o zamanlar ben de çooook gençtim (ben ondan bile küçüktüm), şimdiki aklım olsa bir psikolog bulurdum. çünkü kız heder etti kendini.
bence büyük travmanız var, ne olur yardım alın.