Cinsel uyum Prensiplerden vazgecmeye degermi?

Eski mesajlar bakarsanız görürsünüz , kadının aklı fikri cinsellik .. çocuk falan umrumda değil.. neyse ben diyeceğimi dedim..
Çocukları ile ilgili bilgi vermediği için mi böyle düşünülüyor? Belki o cephede işler çok iyi? Bunu da düşündünüz mü?

Bir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.

Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.

Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.
Dert ne ???

Erkeklerin beyni kadınlar gibi duygusal çalışmıyor hanımefendi. Kadınlar yatak ilişkisinde mutluluk yaşadı mı duygusallıgi da devreye girer , o adama bağlanır. Ama adamlar öyle mi ? Hayır.
Erkek avcidir , kadının peşinden koşmayı sever . Hemen yatak iliskisine giren kadinlara karsı duygusallık beslemez , keyfine bakar. O arada duygusallık yönü zayıf kaldığı için hep arayistadir kalbinin ritmini değiştiren kadını arar . Zeynep01 ile bu niyetle tanışmıştır .
Bu ilişkide acı ceken siz olacaksınız maalesef ki . Çünkü duygularınıza cevap veremiyecek bir erkek var artık karşınızda.
Not : dini nikahinizgecersiz zina yapiyorsunuz

Dini nikah ne alaka ben inanın anlamadım.
Yasak zaten resmi nikah yapılmadan olmasi.
Ne yaşamak istiyorsanız yaşayın bence bunda bir sorun yok ama adam size bir söz vermiş,dini nikahtan bağımsız,olarak sözünde durmalı. İnsanlar nikahsız sevgililerini bile aldatmıyorlarken bu adam hala arayışta.
Siz görmemezlikten gelince bu durum değişmiyor üzgünüm.
Öte yandan böyle devam ederken bir erkek hadi evlenelim der mi ben pek sanmıyorum.
Mutluysanız beklentisiz devam edebilecekseniz devam edin tabi ama beklentileriniz sizi ilerde üzecek gibi duruyor.

Ne gibi bi prensipten bahsediyorsunuz ben ortada prensiplik bir durum göremiyorum.Ve dini nikah öyle zannettiğiniz gibi serbestçe cinsel ilişki yaşamak için kıyılmıyor haberiniz olsun.O yüzden ben ilişki yaşıyorum ama evliyim diye dusunmeyin.

"Bunu tutuyorum cunku elimde su an" saskinligi yasayan bir unlu gibi surekli bir erkek arayisindasiniz.
Ozellikle cinsellik de cinsellik, "erkek yaaağğ" bakisinda olmasaniz, artik biraz durulsaniz keske.

Cunku bu surekli arayista olma haliniz mental olarak da duygusal olarak da yoruyordur.
Sonucta bu insanlarla bir araya gelebilmek icin de bir efor sarf ediyorsunuz, elde tutmak icin baska bir efor vs.
Siz orayi orda birakmiyorsunuz, kafanizda hep bu paralelde bir fikir.

O yuzden gercekten bu halinizle artik ben de cocuklara veriminizin saglikli bir duzlemde kaldigina inanmiyorum.

Ustelik sadece bu da degil, bu insanlar tekinsiz kisiler de olabilirdi, hala olabilirler.
Ne kadar taniyip iliskiye basliyorsunuz ki

Bilemiyorum bu kadar cinsellige takintili olmak da cok iyi bir sey degil sanirim.
Ozellikle takinti dedim cunku adamin performansindan tutun, prensiplerinizi (!) cignemeye kadarki butun degerlendirmeleriniz sadece cinsellik kriteriyle.
Bu kadar merkezinizde olmasi artik cidden korkunclasmaya baslamis bence.

Kime neyi kanitlamaya calisiyorsunuz
Cunku canim istedi sevistim, bitti gitti kafasinda degilsiniz.
O zaman esasinda doyurmak istediginiz sey ne, amaciniz ne, oturun bir sorgulayin.

Yine mi çocuklara acıyoruz ya? Konu niye çocuğa geliyor abi? Kadın max haftada iki kere herifle sevişmeye gidiyordur, bu çocukların bir babası da var, anaya yapışmak zorunda değiller.
Geçen konuda konu sahibini savunanlar gibi düşünüyordum ben de ama konu sahibi açtığı konularla kendi kendini çok net belli etti maalesef. Aklı fikri cinselliğe saplanmış bir kadın var ortada ve emin olun böyle kadınlar zamanlarının çoğunu sanal arkadaşlık sitelerinde sanal seksle falan harcıyorlar. Bu şekilde birkaç tane danışanım olmuştu ordan biliyorum. Sorsan hepsi iyi anne ama çocuklarıyla vakit geçirirken bile bir ellerinde telefon yeni birileriyle tanışıyorlar mesela, bu yüzden çocuklara ben de üzüldüm.

Yani sağlıklı bir kadının cinselliği sevmesi çok normal ama bunu saplantı haline getiren bir anne olunca işler iyice kötüye gidiyor.

Geçen konuda konu sahibini savunanlar gibi düşünüyordum ben de ama konu sahibi açtığı konularla kendi kendini çok net belli etti maalesef. Aklı fikri cinselliğe saplanmış bir kadın var ortada ve emin olun böyle kadınlar zamanlarının çoğunu sanal arkadaşlık sitelerinde sanal seksle falan harcıyorlar. Bu şekilde birkaç tane danışanım olmuştu ordan biliyorum. Sorsan hepsi iyi anne ama çocuklarıyla vakit geçirirken bile bir ellerinde telefon yeni birileriyle tanışıyorlar mesela, bu yüzden çocuklara ben de üzüldüm.

Yani sağlıklı bir kadının cinselliği sevmesi çok normal ama bunu saplantı haline getiren bir anne olunca işler iyice kötüye gidiyor.
Eski konularını biliyorsanız şunu da bilmeniz lazım, yıllarca isteksiz koca ile imtihan olmuş istekli bir kadın kendisi. Elbet bir yerde durulur, o baba olacak kazığın işi ne, idare etsin biraz, vaktinde ilgili bir koca da olsa bunlar olmazdı.

Zina olmasin diyerek sadece iki kisinin bildigi nikah nikah degildir ki. Nikahın amaci herkese evliligi duyurmaktir. Bu durumda sizler kendinizi kandirmis oluyorsunuz. Onun disinda bu iliski sadece cinsellik ve hosça vakit gecirme uzerine kurulu.

anladığım kadarıyla erken evlenmiş çocuk da yapmış ama cinsellik anlamında hiç tatmin yaşamamşsınız evliyken

çocuk harici böyle bir arkadaşım vardı..gayet güzel, dişi bir kadındı. erkenden yurtdışına gelin gelmişti. yaş küçük, eğitim de az, bunun kafa sadece kadın yemek yapar, süslenir püslenir, kayınvalidesine filan hürmet eder, evi de erkek geçindirir modunda çalışıyordu...ama onu tatmin etmeyen eşi gitmiş ondan 10 belki 15 yaş büyük eski sevgilisiyle kız tr'de tatildeyken, kayınvalidesinde oturmadayken, dil kursundayken vs vs her fırsatta aldatmıştı (etrafta herkes de biliyormuş) bunu. bir de olayda türk kadınları hepsi türbanlı , aileler muhafazarlığı ile ünlü bir şehirden, kalabalık.

kız korkunç bir travma yaşadı.
"ben kadın değil miyim" ana temalı bir travmaydı bu.
neredeyse önüne gelenle sevişti. (sevişmesinde bence bir sakınca yok 22-23 yaşında boşanmış bir kadın kapatıp dükkanı oturacak değil, sorun sevişmek için olmayacak işlere girmesiydi)
ama bir yandan da hepsiyle evlenme hayali kuruyordu. çünkü muhafazar kökler, vicdan rahatlatma çabaları...
bir mekana gitsek en şuh biçimde oturmaya çalışır etrafta kaç erkek ona bakıyor diye çetele tutardı.
o zamanlar ben de çooook gençtim (ben ondan bile küçüktüm), şimdiki aklım olsa bir psikolog bulurdum. çünkü kız heder etti kendini.

bence büyük travmanız var, ne olur yardım alın.

dini alet etmeyin,dinde de hukukta da kimsenin bilmediği evlilik evlilik sayılmıyor kimi kandırıyorsunuz ki siz,
e görmüşsünüz mesajı hiç yokmuş gibi davranabilmişsiniz demek ki bu durumları sindirebiliyorsunuz
ne diyelim yani
benim ne aklıma ne yaşam tarzıma uymayacak bir yaşam tarzı ve hayata bakış açınız var

seviyorum yaşıyorum deseniz buna kimse birşey diyemez
kılıflar uydurup değişik hallere girmeyin bari

ben sanki bi tanidigimizi hoca red etmisdi eskisi gibi degil asla yapamam cezasi var demisdi nikah cuzdanini getirin yapalim dedi diye hatirliyorum
baya incelemis hatta gercek mi diye
2014 yılında evlendim hoca bizimde evlilik cüzdanımıza bakmıştı düğünden sonra eve gittik,üstümde gelinlik olmasına rağmen cüzdana baktı önce...

Bir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.

Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.

Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.
E sorun ne o zaman canım

2014 yılında evlendim hoca bizimde evlilik cüzdanımıza bakmıştı düğünden sonra eve gittik,üstümde gelinlik olmasına rağmen cüzdana baktı önce...
arastirmadim ama sanirim artik suc degilmis benim dedigimde o tarihlere denk geliyor 2013 falan
bi arastiricam simdi

Adam zaten ciddi ilişki istemiyorum demiş dini nikahın sorumluluğu ne ki yani adam sana birşey vaadetmemiş tabi ki başkaları olacak cinsellik için yanınızda tutacaksanız tutun madem makine gibi memnunsanız gerisini bırakacaksın sonra bırakınca beni kullandı triplerine girmeyin de

Dini nikah ne için pardon?

Back
X