Cinsel uyum Prensiplerden vazgecmeye degermi?

Şu dini nikah adındaki nikahı kötü emellerine alet eden biri daha.. Daha doğrusu makineyi, kendisine böyle bağlayacağını zanneden..

Konuyu, nereden tutacağımı saşırdım. Allah iyiliğini versin konu sahibi😌🙄
Makine deyip geçmeyin Ulasimiz hanım, zor bulunuyor. :KK8:

2 tane varmis ve çok küçükler, eski konulara baktım da çok aşırı hızlı bir aşk hayatı var. Daha boşanali 1.5 yıl olmuş , sürekli yeni aşklar
Görünce bir bakayım dedim.
Konular full şunla seviştim, performansı 40 dk olan erkek var mı falan üzerine. Ne dersek diyelim asla değişmeyecek ve ömrünü de 40 dk sevişen adamı bulmaya adayacak.
Ayrıca evet bir kızı varmış ve velayet kendisindeymiş.
Çok merak ettim kızınızı her ilişki yaşadığınız adamla tanıştırıyor musunuz ? Şu an mesela nerede?

Konu sahibi makineyi çalıştırmaya gitti sanırım. Bakıp bakıp yazmadığına göre.

Dini nikah gibi konulardan bağımsız yazıyorum, zaten çok bilgi sahibi olduğum bir alan da değil. Cinsel uyum güzel tabii. Özellikle uzun süredir aktif değilseniz ekstra tatlı gelmiştir. Ama "araya başka kadın girmesin" prensibiniz bu adamla işlemeyecek gibi. Tanıştığınız uygulamada hala aktif olması da bunun kanıtı. Ben sevişir evime giderim, kiminle ne yaptığı beni ilgilendirmez diyorsanız devam edin ama cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı mutlaka korunun. Çünkü belli ki adam tek eşli değil.

Üzülmeyin başka kadınlara gerek yok zaten çok yakında makina başkasına kayar. %100 adam evlidir sizide metres olarak görüyor işte kullanıp atılmanız yakındır.Ben çocuklara üzüldüm yazık günah insan ailesini seçemiyor.Böyle bir ananın elinde ziyan olacaklar🥺

Zaten şuan icib evlilik benim için sözkonusu değil. Sadece birbirimize zamanla asik olsak 10 Numara olacak. Aramizdaki ten uyumu konusunda birbirimizle hemfikiriz çünkü ama yani baska Kadinlarla yazisma konusu yinede hic hosuma gitmedi
Böyle diyip bir adamla dini nikah kıymak kendinizle celişiyorsunuz tebrik ederim 👎👎👎 dini alet etmeyin bari şöyle ilişkilerinize..

O işler öyle olmuyor yalnız. İmam nikahı vicdanınız rahat sevişin diye yapılan bir şey değil, ve kimse sizi karı koca olarak bilmezse o nikahın bir geçerliliği yok.

Hoşunuza gidiyorsa sevişin gitsin, ama çok şey beklemeyin bu ilişkiden. Ciddi olmaz bu adam sizinle.
Bu amaca hizmet eden bir nikah türü var bazı ülkelerde. Yasaktır belki adını yazmayayım. Ama onun da dinde yeri yok.
Yani her türlü gereksiz olmuş.

Dini nikahı niye kıydınız ki? İnsanlara duyurmadığınız sürece bi geçerliliği yok. Hoş yıl 2022 özgürce sevişmek için dini nikah yapmakta gerçekten iki yüzlülük. Sizin ilişkiniz fuckbody ilişkisi. Eleştirmiyorum, ahlak bekçiliği yapacak değilim sadece bunu kabullenirseniz sizin için daha iyi olur.

Bir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.

Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.

Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.
Konu sahibi ateşle oynuyorsunuz , bir de imam nikahı kıymışsınız, nikahın amacı bu değil siz çok yanlış anlamışsınız, siz resmen muta nikahı gibi bişey yapmışsınız ama bu yaptığınız fiillerinizi mübah hale getirmez, burada zarara uğrayacak tek kişi sizsiniz ..

Cidden tam bir makineymis.
Sizinle çükü yatakta bir kolu telefonda kac kadına yetişiyor kim bilir.
Sizi de epey uçurmus hatta aklınız uçmuş gitmiş.
Vay arkideş! Ne herifler var diyor insan.
Ucurumum,mest ederim,makine gibi kerkinirim diyerek zemin hazirliyor..Bana sorarsaniz konu sahibi kendi reklamini yapiyor.
Yakinda; "Evet,size anlattigim o makine aslinda benim.Bu da numaram,isteyen arasin" derse sasirmayin :)

Dini nikahı niye kıydınız ki? İnsanlara duyurmadığınız sürece bi geçerliliği yok. Hoş yıl 2022 özgürce sevişmek için dini nikah yapmakta gerçekten iki yüzlülük. Sizin ilişkiniz fuckbody ilişkisi. Eleştirmiyorum, ahlak bekçiliği yapacak değilim sadece bunu kabullenirseniz sizin için daha iyi olur.
Gerçekten tam da aynı şeyi düşünüyorum

Daha onceki konularinizda tartismalar yasanmisti. Hatta annelikten vuruldugunuzda sizi savunmustum. Ama bakiyorum da hareketlerinizde gercekten mantik diye bir sey yok.
Dini nikah ne alaka? Resmi olmadigi surece evli degilsiniz ne oluyor hoca bir iki birsey diyince vicdan mi rahatlatiyorsunuz? Madem buna ihtiyaciniz var demek ki nikahsiz birliktelik size gore degil niye yasiyorsunuz bunu? Ayrica cocuklariniz bu adamla kalirken nerdeler? Bu sefer nerden tutsak elimizde kaliyor konu kusura bakmayin.

Back
X