Selam gızlar tanışmaya geldim dkdkdkdki kissed a girl, i liked it dersin belki bir sonraki konunda
Çıkmaya yakınım aslında...Ergenlin çağındaysan normal ama fazla merak iyi değildir:)
Hahaha:))Selam gızlar tanışmaya geldim dkdkdkdk
Aslında sanırım benim genel tavrım. Karakterlerle kendimi çok mu özdeşleştiriyorumdur nedir. Nickimden de anlaşılacağı üzere.Demek ki eğilimin var. Ben de imbd de seri katil filmleri izlerim ama hiç nasıl bir duygu, yapsam mı diye düşünmedim.
Değil mi ya. Merağın yaşı, cinsiyeti, dini yok sonuçta.En linç eden insan bile merak ediyordur bence . Merak etmenin belli bir konusu yok
Ama her merak ettiğimizi de yaparsak ohoo gelip geçici bir şeydir sizinki de endişelenmeyin
O zaman sanmıyorum, oyle bi egilimin olsaydı bu zamana kadar çoktan fark ederdin. Ilgi cekici farklı bulmuşsun sadece.Çıkmaya yakınım aslında...
O da mümkün ama anlık olmalı bu. Atıyorum film efsanedir, karakter muhteşemdir 1 hafta sallar seni. Devam ediyorsa düşünmek lazım.Aslında sanırım benim genel tavrım. Karakterlerle kendimi çok mu özdeşleştiriyorumdur nedir. Nickimden de anlaşılacağı üzere.
Konuda da yazdım. “Ah ulaan” diye iç çekerek düşünmüyorum. Arada bir dokunup geçiyor.O da mümkün ama anlık olmalı bu. Atıyorum film efsanedir, karakter muhteşemdir 1 hafta sallar seni. Devam ediyorsa düşünmek lazım.
ben de merak ediyorum.
Belki çok hoştur ama banena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?