Cinsel yönelim de denilmez ki.

Ya tam mesajı düzenledim pişman olup alıntıya kapatırdık itirafı iyi mi :KK70: :KK70:

Kişi midir bilemem de, istifraya ramak kalmıştı. Fazla merak iyi değil :)
Ağzı falan mı kokuyordu acep :D

Canım siz de sıra arkadaşınızla böyle bir şeye kalkıştıysanız. Höh yani :d

Gördükçe aklınıza gelmiştir falan

Canım ne alaka ben sana git seviş mi yazmışım? Senin gibi merak eden birileri varsa umarım paylaşır dertleşirsiniz dedim. Merak ediyorsan denersin dedim, yok dedin, o zaman tamam dedim ben de. Benim dememle yapacak halin yok, elimden geldiğince nazik olmaya çalışıyorum inatla ters anlıyorsunuz.
Sen öyle yazmamışsın da konu sahibi nedense öyle anlamış.Nedense...

Gayet normal bir düşünce, ben de benzer bir his yaşamıştım ergenlik döneminin ortaları ve sonlarına doğru. Cinselliğe duyulan ilgi artıyor merak ediliyor bu tarz şeyler çoğu insan tarafından. Hani ben ilişki bazından ziyade, I kissed a girl hissiyatını merak etmiştim. Hiç harekete geçmedim, gerek duymadım, harekete geçmek de istemedim zaten. Merak eden de çok arkadaşımı duydum. Ergenlik döneminin son düzlüğünde erkek arkadaşımla tanıştığımda tamamen geçti bu düşünceler aşık olunca. Yaşadığın ilişkiler seni duygusal olarak tatmin etmiyorsa ya da etraftaki karşı cinstekileri çekici bulmuyorsan bu düşüncelere girebiliyorsun sanırım. Sonuçta biz tüm kadınlar güzel bulduğumuz kadınları kesiyoruz... İlişkiye gireceğimizden değil, çekici bulduğumuzdan.
Tam olarak duygu durumum bu işte. Tebrik ediyorum. Başarılı bir gözlemci ve yorumcusunuz

Ağzı falan mı kokuyordu acep :KK70:

Canım siz de sıra arkadaşınızla böyle bir şeye kalkıştıysanız. Höh yani :d

Gördükçe aklınıza gelmiştir falan

Yok temiz kızdır şimdi hakkını yedirmem arkadaşımdı diye demiyorum :KK70:
Sınıf arkadaşım da değildir kendisi o eşit ağırlık ben fendim. Lise iki... Tatu müzik grubu çok moda o ara. Merak, ergenlik ve ögkk.. Ay tamam daha deşmeyelim please :KK70:

Back
X