Cinsel yönelim

Sizi severlerin yerine başka bir kelimemi kullandınız da sistem başka bir şey yazdı.

Kesinlikle severler. Asla kötü söz kullanmam. Önceki mesajlarımın hicbirisinde nezaketsiz tek bir kelime bile bulamazsınız.
Sorun yok efendim.

Biz kadınlar zihinsel olarak erkeklerden daha olgunuz, özellikle sizin olduğunuz yaşlarda, sizin ilginizi bu çekiyor olabilir. Fiziksel olarak kadınlara bir çekim hissetmediğinizi söylemişsiniz bu bence sizin heteroseksüel olduğunuzu gösteriyor.
Kendi adıma konuşacak olursam bana fiziksel olarak hem erkekler hem de kadınlar bana çekici geliyor. Duygusal olarak ise, şu anki partnerim.

Cinsel yönelim ve cinsel tercih birbirlerinden farklı iki kavram. Cinse yönelim hangi cinsiyetten bir insan gördüğünüzde heyecanlandığınız; konuşmak, dokunmak, sevişmek istediğinizdir. Cinsel tercih ise sizin kimle ya da kimlerle nasıl seks yapmak istediğinizi ifade eder. Cinsel yöneliminiz biseksüel olsa da tercihiniz aynı olmayabilir.
Tecrübeniz olmadığını belirtmişsiniz, bu sebeple net bir şey söyleyebilmek zor. Hayat kısa bence deneyip görmeniz gerekir. Ben öyle yapmıştım ve iyi ki de yapmışım diyorum. Çünkü düşünerek bir yere varılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…