Cinsellik bana göre çok gereksiz..

O ayıp meselesi en başlarda beni de çok alıkoyuyodu ama biraz araştırma biraz telkin tüm insanlık bunu yaptı ve yapıcak içgüdüsel bişey yani utanılıcak bişey yok eşinin utanmaması gibi yüzsüzlüğe vur utangaçlığını atabilmek için bide eşinle birlikteyken düşünme hiçbişey napıyoruz biz ya derdim ilk aylarda ben şok olarak ne bu yani olurdum sora ben çoktan kopmuşum olaydan evreni sorguluyorum sonra hiçbişey düşünmemeye çalışmaya başladım dokunmaya başladım ve bitti bunlr...

Dediğiniz gibi onu uyardığım çok konu var temizlik hususunda..
Şöyle ki; ben birliktelikten önce dahi duş alırım, temizlik konusunda kişisel temizliğime elimden geldiğince dikkat ederim..
Eşimin el tıkama alışkanlığı vs diş fırçalama alışkanlığı gibi durumlarda sorunu var.. ve ben karşımda 5 yaşında çocuk var gibi ikaz etmekten utanıyorum..
Belki bu da bir etken bilmiyorum..

Ikaz etmekte utanacak birsey yok....
Neden utaniyorsunuz anlamadim!!
..
Ikaz etme sekliniz cok onemli...
Ellerin pis git yikaaa!
Iyyy agzin kokuyo git dislerini firçala!!!
deyemeceksiniz...
Kendinizden yola çıkın ikaaz ederken...
Ellerimi bir yıkayayım deyin mesela...
Dislerimi fircalayayim com rahatsiz hissediyorum fircalamadan deyin...
Hatta hediye dis fircasi alın...
Farkli birsey olsun...
Siz istedikten sonra hersey toparlanir...

Canım bazı yorumlardan yola çıkarak soruyorum...
Acaba Eşini mi istemiyorsun?
Yoksa birlikte olmaktan zevk mi almiyorsun?
2side dikkate alincak bi konu.
Utanacak bişey yok eğer eşinin bi takım şeylere dikkat etmemesinden kaynaklaniyirsa bi an once düzene sokması için yardımet ona..
Yoksa sevmediğin hoslanmadigin bi koca ise yazık derim dha ilk yıllarınız. Bu şekil ömür geçmez sana sanada ona da yazık.

Hak veriyorum

Tutku ve ask olduktan sonra gerisi hikaye bana kalirsa gunluk sorunlari biriktirip adaptasyon sorunu yasiyorsun.
Elbette hormonlarla alakali olabilir bunun icin doktara gitmen gerekli.
Uzun iliskilerde dahi bu sure 10 gunu bulmayabiliyor daha 1.5 yillik evlisiniz.
Barışın hem kendinizle hem eşinizle emin olun sonrasi daha guzel.

Ben de seninle aynı durumdayım. Aseksüel falan mıyım acaba diye düşünmeye başladım.

Zevk eziyete dönüşmüş normal böyle hissetmeniz fakat cinsellik evliliğin yüzde %50sini oluşturur biraz dikkat etmenizde fayda var

Selam konu sahibi sanırım aynı sorunu paylaşıyoruz.şöyle ki elle tutulur bir sebep olmamasına rağmen cinselliği sevmiyoruz.eşimi seviyorum ilgili,herhangi bir sağlık problemimiz yok vs vs.ama sevişmek bana açıkcası çok heyecan verici bir eylem olarak gelmiyor.hele uykum da varsa yatıp uyumak bana daha cazip geliyor.kaçacak yer arıyorum ne yalan söyleyeyim.ya da başlamışsak olaya hemen bitsin de uyuyayım modundayım Eşim de tam tersi

Sorun erkek ya da kadin olmasi degil. Yapilan yorumlari ben de okudum. Herkes şunu diyor evlilikte cinsellik önemli kadin ya da erkek farketmez. Cinselligi yasamak isteyen de istemeyen için de zor. Tedavi olmalı. Bir de eşinden beklemiceksin de kimden bekleyeceksin evlisin yani. Çözümünü bulmalı

Sevişme sırasında istekli misiniz? Sorun sadece birleştikten sonra zevk alamamaysa, siz o noktada zevk alamadığınız için cinsellik yaşamak istemiyorsunuzdur. Bir jinekologla görüşün. Eğer bir sorun yoksa psikoloğa yönelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…