- 23 Şubat 2017
- 424
- 320
- 103
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
O ayıp meselesi en başlarda beni de çok alıkoyuyodu ama biraz araştırma biraz telkin tüm insanlık bunu yaptı ve yapıcak içgüdüsel bişey yani utanılıcak bişey yok eşinin utanmaması gibi yüzsüzlüğe vur utangaçlığını atabilmek için bide eşinle birlikteyken düşünme hiçbişey napıyoruz biz ya derdim ilk aylarda ben şok olarak ne bu yani olurdum sora ben çoktan kopmuşum olaydan evreni sorguluyorum sonra hiçbişey düşünmemeye çalışmaya başladım dokunmaya başladım ve bitti bunlr...Eşimin uzvu öyle çok küçük değil, yani standardı nedir bilmiyorum ama küçük değil..
Ben daha önce hiçbir birliktelik yaşamadım, genişlik darlık konusunda fikrim yok..
Psikolojik sebepler olabilir mi bilmiyorum, muhafazakar bir aileden geldim, ve cinsellik ayıp gibi algılama olduğu İçin olabilir mi bilmiyorum..
Sizi
Çok objektif birseyler soylemek istiyorum...
Lütfen alınmayın ve kırılmayın....
Erken bosalma konusunda sizin de yapabileceginiz seyler var.Esinize psikolojik destek vermek gibi...
Bununla ilgili arastirmalar yapabilirsiniz...
Esinizin fiziksel ozelliklerinden sizi rahatsiz eden seyler var mi?
Kisisel bakim konusunda nasil mesela?
Dikkat eder mi temizligine...
Dislerine...kokusuna...vs vs
Eger sizi rahatsiz eden seyler varsa zevk alamiyor olusunuz bundan da kaynakli olabilir...
Erken bosalma sorunundan önce cevabi kendinizde olan bazı sorular var...
Ona dokunmaktan zevk aliyor musunuz?
Onu öpmek koklamak istiyor musunuz?
Hani cinsellik birazda tutku ister..ask ister..şehvet ister...
Sorunlarin temelide çözümüde sizde...
Tabi eger isterseniz :)
Kondom yerine doğumkontrol hapı kullanın. Ayrıca bu konu için bir kadın Doğum uzmanına gidin. Normal değil.
Dediğiniz gibi onu uyardığım çok konu var temizlik hususunda..
Şöyle ki; ben birliktelikten önce dahi duş alırım, temizlik konusunda kişisel temizliğime elimden geldiğince dikkat ederim..
Eşimin el tıkama alışkanlığı vs diş fırçalama alışkanlığı gibi durumlarda sorunu var.. ve ben karşımda 5 yaşında çocuk var gibi ikaz etmekten utanıyorum..
Belki bu da bir etken bilmiyorum..
Hak veriyorumCinsellikten rahatsız olan biri için grinin elli tonu gibi sadizm içerek filmler daha rahatsız edici olabilir belki benim için bile rahatsız ediciydi aslında kadınlar için cinsellik daha çok duygusal anlam içeren bişey
Sorun erkek ya da kadin olmasi degil. Yapilan yorumlari ben de okudum. Herkes şunu diyor evlilikte cinsellik önemli kadin ya da erkek farketmez. Cinselligi yasamak isteyen de istemeyen için de zor. Tedavi olmalı. Bir de eşinden beklemiceksin de kimden bekleyeceksin evlisin yani. Çözümünü bulmalıŞurada adama yazık yazanları anlayamıyorum. Burada sorunun büyüğü ve haliyle stresin büyüğü konuyu açan arkadaşta ama şu cinselliği vazife gibi sindirme işini nasıl kazıdıysa bazıları beynine direkt adama yazık diye girmişler konuya . Ya kadın ? Ya kendini yetersiz hissetme psikolojisi ? Biraz kadın açısından düşünün olayı nolur ya! Erkeklerin her türlü hizmetini karşılamaktan sorumlu köleymişiz gibi algı oluşturmayın toplumda. Cinsellik karşılıklı keyif alınması gereken bir eylem sadece erkeği memnun etmek için olmuyor yani.
O halde ikinize de yazık olmasın. Cidden bi dr la görüşAdama yazık ta ya ben...
Benim durumum daha kötü bence...
İlişkideyken kendiniz klitorisinizi uyarın
Neden ya birçok kadın yapıyor zevk almak istiyorsaBunu yaparmı sence bibicim,hayatta yapmaz..
Neden ya birçok kadın yapıyor zevk almak istiyorsa
Bu kadar şoke olmayın kastettiğim o değildi. Ten uyumunuz mu yok yoksa gerçekten libidal enerjiniz mi düşük bunu bilemezsiniz demek istedim.Nasıl yani birlikte olduğu kaçıncı erkek olması gerekiyordu ten uyumsuzluğu olmamasi için anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?