Cinsellik bana göre çok gereksiz..

Erkek arkadaşım oldu fakat evlenmeden önce bir başkasıyla bir şey yaşamadım..
İlk deneyimim eşimle oldu..
Ön sevişme esnasında yaşadığım anlık zevk sanıyorum orgazm ya da bilmiyorum..

1) esinizin uzvu kucuk
2) sizin uzvunuz genis
3) vajinal yolla orgazm olamayangillerdensiniz
4) psikolojik sebepler

1) ozel kiliflar kullanmak
2) daraltma operasyonu
3) iliski sirasinda klitoral uyari saglayacak oyuncak ya da eylemler
4) cesitli fanteziler, dirty talking

Aseksuel olsaniz on iliskiden de zevk almazdiniz. Buyrun size olasi problemleri ve cozumlerini yazdim. Probleminizin ne oldugunu anlarsaniz cozumu de uygulayabilirsiniz

Eşin o noktaya geldiğinde artık sıra kendine geldi diye kendini tatmin etmek uğruna hızlı hızlı bitirmeye çalışıyodur belki onu yavaşlat ten temasına özen göster ona dokun sana dokunmasını sağla ve hep ondan bekleme bazen devamını sen getir nasıl istiyosan nasıl hoşuna gidiyosa denemek için farklı şekillerde yap yada yapmasını iste?

Cinsellikten rahatsız olan biri için grinin elli tonu gibi sadizm içerek filmler daha rahatsız edici olabilir belki benim için bile rahatsız ediciydi aslında kadınlar için cinsellik daha çok duygusal anlam içeren bişey

Ten uyumunuz oldugunu dusunuyor musunuz ?

Eşimin uzvu öyle çok küçük değil, yani standardı nedir bilmiyorum ama küçük değil..
Ben daha önce hiçbir birliktelik yaşamadım, genişlik darlık konusunda fikrim yok..
Psikolojik sebepler olabilir mi bilmiyorum, muhafazakar bir aileden geldim, ve cinsellik ayıp gibi algılama olduğu İçin olabilir mi bilmiyorum..

Zaten konu sahibi ne yapmalıyım demiş. Yani çözüm arıyor.
Sizin mesajınızı görmedim lakin bazı yorumlarda sanki konu sahibi hem sorunlu hem de halinden memnun gibi bir algı oluşmuş. Eminim bu durumdan bu kadar rahatsız olmasaydı konu olarak açmazdı.
Sırf eşini değil kendini de mutlu edecek bir çözüm ararken “vah vaaah o erkeğe çok yazık yani sonuçta erkek cinsellik olmadan yaşayamaz,siz kesin ayrılırsınız” minvalinde yorumlar bence çok itici.

Beni anladığınız İçin çok teşekkür ederim..
1.5 yıldır alışınca düzelir belki diye sabırla bekledim..
Eşimin erken boşalma problemi olmasına rağmen ( ben ne olduğunu anlamadan o boşalıyor) ona rağmen hep senden dolayı böyleyiz, şöyle zevk almıyorum böyle almıyorum diye bugüne dek söylemedim..
Dün akşam artık bir üroloji ile görüşmesini bu problemden ötürü söyledim..
Ne yapabilirim bilmiyorum, cinsellik evlilikte önemli faktör bunun farkındayım, ama evlenmeden önce birliktelik yaşayan bir insan değildim, eşime yetip yetemeyeceğimi ölçeyim... o zaman boşan tarzı yorumlar çok kırıcı.. öyle diyenlerin başına gelse ben boşanmalıyım diye adliyede alabilirler miydi soluğu acaba..

Online alışveriş imkanı varken bu dert mi?

Al internetten bence.
Önemli bir detay bu.

Ben de çoktandır bıraktım ve inan aradaki 9 farkı bul durumuna şahitim..

Sizi

Çok objektif birseyler soylemek istiyorum...
Lütfen alınmayın ve kırılmayın....
Erken bosalma konusunda sizin de yapabileceginiz seyler var.Esinize psikolojik destek vermek gibi...
Bununla ilgili arastirmalar yapabilirsiniz...
Esinizin fiziksel ozelliklerinden sizi rahatsiz eden seyler var mi?
Kisisel bakim konusunda nasil mesela?
Dikkat eder mi temizligine...
Dislerine...kokusuna...vs vs
Eger sizi rahatsiz eden seyler varsa zevk alamiyor olusunuz bundan da kaynakli olabilir...
Erken bosalma sorunundan önce cevabi kendinizde olan bazı sorular var...
Ona dokunmaktan zevk aliyor musunuz?
Onu öpmek koklamak istiyor musunuz?
Hani cinsellik birazda tutku ister..ask ister..şehvet ister...
Sorunlarin temelide çözümüde sizde...
Tabi eger isterseniz :)

Kondom yerine doğumkontrol hapı kullanın. Ayrıca bu konu için bir kadın Doğum uzmanına gidin. Normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…