- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Bu kadar kotu olmayin hanimefendi bi sorunundan bahsetmis
Nasıl yani birlikte olduğu kaçıncı erkek olması gerekiyordu ten uyumsuzluğu olmamasi için anlamadımBirlikte olduğunuz ilk erkek eşiniz sanırım. Ten uyumunuz olmayabilir ondan dolayı cinsellik size coşku vermiyordur ha nasıl çözülür bu sorun bilemem.
o manada değil. Yani başkalarıyla da mı birleşme esnasında zevk alamıyor bu belirsiz. O manada söylenmiş bir söz. Yani daha önce biriyle birlikte olmuştum zevk almıştım ama eşimle zevk almadım deseydi eşinle ten uyumsuzluğu var denilebilirdiNasıl yani birlikte olduğu kaçıncı erkek olması gerekiyordu ten uyumsuzluğu olmamasi için anlamadım
Niye böyle garip bir mesaj yazdınız anlamadım. Ben de yazık dedim adama ilk okuduğumda konuyu ve evet, sorun konu sahibinde. Tedavi olması gerekir. 1,5 yıl az bir zaman değil ve cinsel isteksizliğin psikolojik ya da fizyolojik bir tedavisi vardır muhtemelen. Ki efendi bir adammış, konu sahibinin anlattığına göre, kötü davranmıyor bundan dolayı. Kendilerini öğrenip ona göre bir düzen kurmuşlar ama 10 günde bir olması çok az.Şurada adama yazık yazanları anlayamıyorum. Burada sorunun büyüğü ve haliyle stresin büyüğü konuyu açan arkadaşta ama şu cinselliği vazife gibi sindirme işini nasıl kazıdıysa bazıları beynine direkt adama yazık diye girmişler konuya . Ya kadın ? Ya kendini yetersiz hissetme psikolojisi ? Biraz kadın açısından düşünün olayı nolur ya! Erkeklerin her türlü hizmetini karşılamaktan sorumlu köleymişiz gibi algı oluşturmayın toplumda. Cinsellik karşılıklı keyif alınması gereken bir eylem sadece erkeği memnun etmek için olmuyor yani.
Şurada adama yazık yazanları anlayamıyorum. Burada sorunun büyüğü ve haliyle stresin büyüğü konuyu açan arkadaşta ama şu cinselliği vazife gibi sindirme işini nasıl kazıdıysa bazıları beynine direkt adama yazık diye girmişler konuya . Ya kadın ? Ya kendini yetersiz hissetme psikolojisi ? Biraz kadın açısından düşünün olayı nolur ya! Erkeklerin her türlü hizmetini karşılamaktan sorumlu köleymişiz gibi algı oluşturmayın toplumda. Cinsellik karşılıklı keyif alınması gereken bir eylem sadece erkeği memnun etmek için olmuyor yani.
Grinin elli tonuMerhaba Kızlar, günaydın..
Üye olduğumdan beri ilk defa bu konuyla ilgili yazacağım buraya; cinsellik..
1.5 senedir evliyim, ama evliliğimizin başından beridir hiç istekli birlikte olamadım eşimle..
Daha iyi yorum yapmak açısından utanarak yazıyorum..
Şöyle ki; eşim kendini düşünen, bencil bir insan değil, beni hazırlamaya çalışan, benim isteklerime önem veren biri..
Oldu bittiye getirmeye çalışmaz işi, acele etmez yani..
O beni uyarmaya çalışırken iyi tamam güzel, ama iş o noktaya gelince, yani girdikten sonra hiçbir his bir şey hissetmiyorum..
Son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonumun, prezervatif kaynaklı olduğunu düşünerek kayganlaştırıcı aldım kullanıyorum, o iyice azalttı hissiyatı..
Eşim de memnun değil sanırım, onu kullanalı.. ama bir şey diyemiyor, çünkü onu kullanalı enfeksiyon olmuyorum sanırım..
Cinseliik benim için çok gereksiz, hiç ihtiyaç duymadığım bir şey sanki..
Sürekli bahane uyduruyorum en erken 10 günde bir oluyor, benden dolayı..
Artık eşim de birlikte olalım demiyor, hep bahane uydurduğum İçin..
Ne yapabilirim bir durumda, Canımı fazlasıyla sıkan bir konu
Size roman tavsiyesi verdim. Onu okuyun mutlaka. Cinsellik beyinde başlar. Birde " bu çok önemli" kegel egzersizi yapın. Kegel egzersizi cinsel bölgelerde duyarlılığı artdırır. Bir haftada bile farkı hissedersin. Ama düzenli yapmalısınız. Vajinada bir şey hissetmiyorsan bence tembel bir vajinaya sahipsin. Onu kegel egzersiziyle güçlendir.Merhaba Kızlar, günaydın..
1.5 senedir evliyim, ama evliliğimizin başından beridir hiç istekli birlikte olamadım eşimle..
Şöyle ki; eşim kendini düşünen, bencil bir insan değil, beni hazırlamaya çalışan, benim isteklerime önem veren biri..
O beni uyarmaya çalışırken iyi tamam güzel, ama iş o noktaya gelince, yani girdikten sonra hiçbir his bir şey hissetmiyorum..
Son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonumun, prezervatif kaynaklı olduğunu düşünerek kayganlaştırıcı aldım kullanıyorum, o iyice azalttı hissiyatı..
Eşim de memnun değil sanırım, onu kullanalı.. ama bir şey diyemiyor, çünkü onu kullanalı enfeksiyon olmuyorum sanırım..
Ben 5 senelik evliyim 3 yaşında kızım var beklediğim bir bebeğim var bende doğumdan sonra oldu aynı durumu bende yaşıyorum fakat bi çare bulamadım malesefMerhaba Kızlar, günaydın..
Kegel egzersizi, grinin elli tonu...efendime söyleyeyim...Fatih Murat Arsal'ın ..naşk romanları.Ben 5 senelik evliyim 3 yaşında kızım var beklediğim bir bebeğim var bende doğumdan sonra oldu aynı durumu bende yaşıyorum fakat bi çare bulamadım malesef
Eşiniz sizi hazırlarken büyük ihtimal yarı orgazm oluyorsunuz. Bu yüzden devamında hissiniz olmuyor.
Doktora gitmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?