Cinsellik Bir Dürtüdür

dibs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
8
0
36
İçel Mersin
Bir erkek arkadaşım var. İnternetten tanştık, farklı şehirlerdeyiz ama beni görmeye gelir her ay. Sabah arkadaşıma gidiyorum diye evden çıkıp uçağa atlayıp geliyo, akşam da geri uçağa atlayıp eve dönüyo. Benim için bunu yapması müthiş bişey. Sonuçta ailesi bunu öğrense çocuğun hayatı kayar mahvederler :) Katı biraz ailesi. Beni tanıyorlar biliyorlar ama... Benim ailem de biliyor. Ama görüştüğümüzü bilmiyorlar. Neyse. Sonuç olarak biz birbirimizi deli gibi seviyoruz bu anlatılmaz tabi hislerle ilgili bişey, yaşayan kişiler anlar. Konu cinsellik. Bu konuda burada bir çok şey okuduğum için çekinmeden soracağım zaten tanımıyorsunuz beni. Sevgilimle kesinlikle bir cinsel birleşme vs olmadı olamaz da zaten. Evlilik öncesi kesinlikle böyle bir şey söz konusu olamaz. Ama her sevgili gibi öpüşme koklaşma var işte. Yani nasıl desem... Bu yetmiyor gibi. Anladınız. Önerisi olan?

Bir erkek arkadaşım var. İnternetten tanştık, farklı şehirlerdeyiz ama beni görmeye gelir her ay. Sabah arkadaşıma gidiyorum diye evden çıkıp uçağa atlayıp geliyo, akşam da geri uçağa atlayıp eve dönüyo. Benim için bunu yapması müthiş bişey. Sonuçta ailesi bunu öğrense çocuğun hayatı kayar mahvederler :) Katı biraz ailesi. Beni tanıyorlar biliyorlar ama... Benim ailem de biliyor. Ama görüştüğümüzü bilmiyorlar. Neyse. Sonuç olarak biz birbirimizi deli gibi seviyoruz bu anlatılmaz tabi hislerle ilgili bişey, yaşayan kişiler anlar. Konu cinsellik. Bu konuda burada bir çok şey okuduğum için çekinmeden soracağım zaten tanımıyorsunuz beni. Sevgilimle kesinlikle bir cinsel birleşme vs olmadı olamaz da zaten. Evlilik öncesi kesinlikle böyle bir şey söz konusu olamaz. Ama her sevgili gibi öpüşme koklaşma var işte. Yani nasıl desem... Bu yetmiyor gibi. Anladınız. Önerisi olan?

onu bu kadar istiyosan asla asla deme, öpüşme koklaşmanın bi adım gerisi sekstir arada bişey varsada ben bilmiyorum, ya da bekaret takıntın varsa ters ilişki gündeme gelirki lisede bazı kızların bunu yaptığı konuşulurdu ben düşünemiyorum ama öneri istedin güzelim

pardon da canım sen başka ne istorsun ki ben onu anlamadım?

onu bu kadar istiyosan asla asla deme, öpüşme koklaşmanın bi adım gerisi sekstir arada bişey varsada ben bilmiyorum, ya da bekaret takıntın varsa ters ilişki gündeme gelirki lisede bazı kızların bunu yaptığı konuşulurdu ben düşünemiyorum ama öneri istedin güzelim

Bekaret bir takıntı değildir benim için, bekaret bekar olan her kızda olması gereken bir şeydir. Benim görüşüm bu. Lisede kızlar tabi ki yapıyorlar çok var öyleleri tanıyorum. Ama başkaları beni ilgilendirmiyor kendi hayatları sonuçta istediklerini yaparlar. Ters ilişki derken?

Bekaret bir takıntı değildir benim için, bekaret bekar olan her kızda olması gereken bir şeydir. Benim görüşüm bu. Lisede kızlar tabi ki yapıyorlar çok var öyleleri tanıyorum. Ama başkaları beni ilgilendirmiyor kendi hayatları sonuçta istediklerini yaparlar. Ters ilişki derken?
canım sen kac yaşındasın?ters ilişkinin ne oldugunu bilmiyormusun?
Bilmiyorum ki ben de off yeterince açık olamıyorum sanrım.

eet bence daha acık anlat istediklerini?

bekar olup bakire olmayan arkadaşlarım var, sen her bekar bakire olucak diyosan bu takıntıdır yapma güzelim, ters ilişki erkeğin vajinaya değil anüse girmesidir en açık böyle yazılır heralde

He her kız bakire olcak , zar delinmesin ama ben öper,koklarım .
siz bekareti 7 cm'lik bir zardan ibaret mi sanıyorsunuz?

bekar olup bakire olmayan arkadaşlarım var, sen her bekar bakire olucak diyosan bu takıntıdır yapma güzelim, ters ilişki erkeğin vajinaya değil anüse girmesidir en açık böyle yazılır heralde

Haa anal sekse ters ilişki mi deniyormuş? Anladım tamam. O çok iğrenç bişey ya.
Takıntı değil, ben diyorum ki, bekaret evlenmeden bozulmamalıdır. Ama bozanlara da "git pislik ıyy" falan yapmam. Bu benim tercihim, o onların tercihi.

Bence bu konu kapatılmalı. 18 yaşındaki bir insana ne diye ters ilişkiden bahsedersiniz anlamadım yaa aklınızı başınıza alın arkadaşlar yapmayın. Bu nasıl bir yol göstermek, her ne olursa olsun bu namus tersi düzü fark etmez. Kızım sende aklını başına al. İçinde biraz Allah korkusu varsa kendini sakın. Arkadaşlık et ama ilerisi günah bize haram dinimizde de zinadır.

O sizin delinmesin dediğiniz zarı Yüce Rabbim bekaretiniz için değil genç kızları korumak için yaratmıştır.
Bekaret ruhtatır. Bir kadın evlenene kadar bakire kalmak isterse sonsuz saygı duyarım , ama ben erkek arkadaşımla cinsel dürtülerimi gidericem yalnız zar'ım bana kalsın, evlenince lazım olacak dersen konusma tabi ki.
Fikrin ve zikrin paralel olsun, ne istediğine karar ver .
Çok tatmin olmak istiyorsan masturbasyon yap.
En uyuz olduğum şeydir, hem karnım doysun , hem pastam dursun.
Hayat çizgini belirle,bakire kalmak istiyorsan evlenenene kadar gem vur kendine.
Beyaz gelinliği giydim, bakireyim . Ama her haltı yedim :)
Oldu canım :)

tatlım bu yaşlarda oluyo böyle cinsel istekler, seni yadırgayamayız. Ama bu başkalarına sorulup karar weirlecek şeyler değilki. Sana göre doğru gelen ne varsa onu yaşa. Şimdi bu forumda bazılarına göre kızlık zarı bi tabu, asla ewlenmeden çnce birlikte olunmaması gerekiyo,,, ama bazılarına göre ise çokda önemli değil ewlenmeden öncede sewişilebilir. sen bu görüşün hangisine uyuyosan onu yaşa ama asla pişman olacağın bişey yapma. yaptığın herşeyin sorumluluğunu ömür boyu taşıyacağını unutma. Öpüşme koklaşma şimdi her sewgilide var. tabiki bunlar bi zaman sonra özellikle erkeğe yetmez. Ama sen müsade ettiğin sürece sana yaklaşır ve zaten her erkek işini bilir merak etme sen, tatmin etmeyi de tatmin olmayıda o bilir

Bence bu konu kapatılmalı. 18 yaşındaki bir insana ne diye ters ilişkiden bahsedersiniz anlamadım yaa aklınızı başınıza alın arkadaşlar yapmayın. Bu nasıl bir yol göstermek, her ne olursa olsun bu namus tersi düzü fark etmez. Kızım sende aklını başına al. İçinde biraz Allah korkusu varsa kendini sakın. Arkadaşlık et ama ilerisi günah bize haram dinimizde de zinadır.

18 yaşında olduğunu tahmin edemedim, sonra başka bi arkadaş sordu cevabımı almış oldum, bu arada benim tavsiyemle bişey yapacak değil

18 oldugu ne malum :) ya da kadın olduğu. Ben gaza geldim yazdım :1: aptal minik.
Neyse ben giderim , selametle :)

gerçekten ya kadın da 18 yaşındada değilse. Hangi siteden tanışmış acaba erkek arkadaşıyla??

Back
X