- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Adam ona da hallederiz demiş ahahahhah.Diğer konularında nikah kıyar kıymaz adet görmek nasip olmayacak bütün bu mantıksızlıkların üzerine çocuk acilen şart dedik ya korunma zaten “halledersiniz yavruuum”konularının yeni senaryolarını dikkatli yazıyodun seviyorum.
Buldun bunama şimdiNişanlım ile her gün ilişkiye giriyoruz , korunmuyoruz da , acaba hamile kalma riskim olur mu ;( çünkü boşalırken geri çekiliyor ,ancak şöyle bi durum var hep belirli pozisyonlarda yapıyor ya o benim üzerimde ya arkamı dönerek böyle olunca ben boşalamıyorum ;( sadece hissediyorum ama rahatlama olmuyorpenisin içten uyarması nasıl bir duygu ben genellikle dıştan uyarılarak rahatlıyorum. Penis boyu 12 cm olması gerekiyor, küçük ve çok kalın olmadığı için mi böyle
12 ne yaZorunlucum kacirdigi an hamile kalırsın... çok tehlikeli cocuk deneyiminiz olsa neyse diyeceğim ki öyle bile kalan çok.
Vajen hazzina çoğu kişi zor ulaşır büyüklük vs alakası yok aslında
prezervatifsiz ilişki yaşamayın hatta çift koruma sende ilaç kullan yada spiral taktırNişanlım ile her gün ilişkiye giriyoruz , korunmuyoruz da , acaba hamile kalma riskim olur mu ;( çünkü boşalırken geri çekiliyor ,ancak şöyle bi durum var hep belirli pozisyonlarda yapıyor ya o benim üzerimde ya arkamı dönerek böyle olunca ben boşalamıyorum ;( sadece hissediyorum ama rahatlama olmuyorpenisin içten uyarması nasıl bir duygu ben genellikle dıştan uyarılarak rahatlıyorum. Penis boyu 12 cm olması gerekiyor, küçük ve çok kalın olmadığı için mi böyle
Valla bisi demek istemem hdhd12 ne ya
Nişanlım ile her gün ilişkiye giriyoruz , korunmuyoruz da , acaba hamile kalma riskim olur mu ;( çünkü boşalırken geri çekiliyor ,ancak şöyle bi durum var hep belirli pozisyonlarda yapıyor ya o benim üzerimde ya arkamı dönerek böyle olunca ben boşalamıyorum ;( sadece hissediyorum ama rahatlama olmuyorpenisin içten uyarması nasıl bir duygu ben genellikle dıştan uyarılarak rahatlıyorum. Penis boyu 12 cm olması gerekiyor, küçük ve çok kalın olmadığı için mi böyle
Niye korunmuyorsunuz, bu kadar mı cahilsiniz yahu.Nişanlım ile her gün ilişkiye giriyoruz , korunmuyoruz da , acaba hamile kalma riskim olur mu ;( çünkü boşalırken geri çekiliyor ,ancak şöyle bi durum var hep belirli pozisyonlarda yapıyor ya o benim üzerimde ya arkamı dönerek böyle olunca ben boşalamıyorum ;( sadece hissediyorum ama rahatlama olmuyorpenisin içten uyarması nasıl bir duygu ben genellikle dıştan uyarılarak rahatlıyorum. Penis boyu 12 cm olması gerekiyor, küçük ve çok kalın olmadığı için mi böyle
Napıcam;( diye konu açar.Niye korunmuyorsunuz, bu kadar mı cahilsiniz yahu.
Sonra "evlenmeden hamile kaldım napıcam" diye ağlarsın buralarda
Yani parmağımın boyutu kadar oral yaparken elimle tuttuğumda anlıyorum açıkçasıZorunlu, kıtlıktan mı çıktınız yavrum?Bir de nasıl ölçtün onu da anlatsana.Tahmini rakam mı o?
Sende yangına körükle gitme şimdi12 ne ya
El yordami ileZorunlu, kıtlıktan mı çıktınız yavrum?Bir de nasıl ölçtün onu da anlatsana.Tahmini rakam mı o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?