- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.843
- 123
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Nişanlım ile her gün ilişkiye giriyoruz , korunmuyoruz da , acaba hamile kalma riskim olur mu ;( çünkü boşalırken geri çekiliyor ,ancak şöyle bi durum var hep belirli pozisyonlarda yapıyor ya o benim üzerimde ya arkamı dönerek böyle olunca ben boşalamıyorum ;( sadece hissediyorum ama rahatlama olmuyorpenisin içten uyarması nasıl bir duygu ben genellikle dıştan uyarılarak rahatlıyorum. Penis boyu 12 cm olması gerekiyor, küçük ve çok kalın olmadığı için mi böyle
Zorunlu yine yine ve yine acılara yürüyor korkmuyordu...Nişanlım ile her gün ilişkiye giriyoruz , korunmuyoruz da , acaba hamile kalma riskim olur mu ;( çünkü boşalırken geri çekiliyor ,ancak şöyle bi durum var hep belirli pozisyonlarda yapıyor ya o benim üzerimde ya arkamı dönerek böyle olunca ben boşalamıyorum ;( sadece hissediyorum ama rahatlama olmuyorpenisin içten uyarması nasıl bir duygu ben genellikle dıştan uyarılarak rahatlıyorum. Penis boyu 12 cm olması gerekiyor, küçük ve çok kalın olmadığı için mi böyle
Bu hayatı sen seçtin.Şahsen üremeni yanlış buluyorum
Ay o hallederiz yavrum diyen zorunlunun nişanlısı mıydı? Hatta ben de bu ne böyle Hallederiz Kadir gibi yazmıştım.ajahahshshsDiğer konularında nikah kıyar kıymaz adet görmek nasip olmayacak bütün bu mantıksızlıkların üzerine çocuk acilen şart dedik ya korunma zaten “halledersiniz yavruuum”konularının yeni senaryolarını dikkatli yazıyodun seviyorum.
Nişanlım ile her gün ilişkiye giriyoruz , korunmuyoruz da , acaba hamile kalma riskim olur mu ;( çünkü boşalırken geri çekiliyor ,ancak şöyle bi durum var hep belirli pozisyonlarda yapıyor ya o benim üzerimde ya arkamı dönerek böyle olunca ben boşalamıyorum ;( sadece hissediyorum ama rahatlama olmuyorpenisin içten uyarması nasıl bir duygu ben genellikle dıştan uyarılarak rahatlıyorum. Penis boyu 12 cm olması gerekiyor, küçük ve çok kalın olmadığı için mi böyle
Gidip sanal market uygulamasında sepetteki bamyayı çıkardım offf aman ya.Nişanlım ile her gün ilişkiye giriyoruz , korunmuyoruz da , acaba hamile kalma riskim olur mu ;( çünkü boşalırken geri çekiliyor ,ancak şöyle bi durum var hep belirli pozisyonlarda yapıyor ya o benim üzerimde ya arkamı dönerek böyle olunca ben boşalamıyorum ;( sadece hissediyorum ama rahatlama olmuyorpenisin içten uyarması nasıl bir duygu ben genellikle dıştan uyarılarak rahatlıyorum. Penis boyu 12 cm olması gerekiyor, küçük ve çok kalın olmadığı için mi böyle
eğer hamile kalırsan cinselliğe en az iki sene bye! Doğum öncesi sonrası derken kafadan 2.Nişanlım ile her gün ilişkiye giriyoruz , korunmuyoruz da , acaba hamile kalma riskim olur mu ;( çünkü boşalırken geri çekiliyor ,ancak şöyle bi durum var hep belirli pozisyonlarda yapıyor ya o benim üzerimde ya arkamı dönerek böyle olunca ben boşalamıyorum ;( sadece hissediyorum ama rahatlama olmuyorpenisin içten uyarması nasıl bir duygu ben genellikle dıştan uyarılarak rahatlıyorum. Penis boyu 12 cm olması gerekiyor, küçük ve çok kalın olmadığı için mi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?