Cinsellik böyle bir şey mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neden korunmuyorsunuz?

Zorunlu yine yine ve yine acılara yürüyor korkmuyordu...

Ay o hallederiz yavrum diyen zorunlunun nişanlısı mıydı? Hatta ben de bu ne böyle Hallederiz Kadir gibi yazmıştım.ajahahshshs

Sizin için istanbul'a taşındı yazmışlardı burada, eğer taşındıysanız. Sizinle ve R rainyy İle beraber oturup sohbet etmek isterim.

Gidip sanal market uygulamasında sepetteki bamyayı çıkardım offf aman ya.

Sırf bu cinsellik için erkenden nişanlının şehrine erkenden taşındın muhtemelen...
Üzülüyorum ama aslında. Libidosu yüksek bir kadınsın ama bir türlü cinsellikte mutluluğu yakalayamadın. Bu yanlış evlilik kararından dolayı da o mutluluğu keşfedemeyecek gibisin.

Hergun korunmasız ilişki hımmm hamile kalıp kalmayacağınızı da mı biz düşüncez yahu korunuver bı zahmet. Sırf açılmak için açılmış bir konu.
Buarada aklımda düşündüm hala bı libido yarıştırma konusu yok deyu meğerse kaçırmışım

Damızlık gibi hemen kuluçkaya yatırmasınlar seni ya, üstelik zevksiz seviştiğiniz için çocuk çirkin olur (
eğer hamile kalırsan cinselliğe en az iki sene bye! Doğum öncesi sonrası derken kafadan 2.
Sevişmek için o kadar terane çektin, bulduğun adam seni tatmin etmiyor, bi de çocuk oldu mu mis gibi cinsel bunalım geçirirsin.
Haftanın7 günü 12 saat çalışan adam nasıl her gün aganigi naganigi o da ayrı bi soru işareti. Anca yalap şap olur zaten.
Bi kutu hap kaç para ya git kredi çek de al her ay lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…