- 20 Kasım 2018
- 14.525
- 55.247
- 598
- 35
- Konu Sahibi Ayparcamm59
-
Canim aciyinca daha fazla zevk alabilecegimi söyledi .Bu durum içime şüphe düşürdü.
Ay bunu görmemişim arada.ama o bölgelerin biyerden düşmüş de morarmis gibi agriması normal mi?
Hayır demiyor acısınnki zevk alabil dediaçıkcası sizi biraz fazla hırpalamış bence, ne demek acıycak ki zevk alasın?
bence nazik olması gerektiğini söyleyin, ben romantizm istiyorum yumuşak davran bana diyin, konuşun ki iletişiminiz ve cinsel hayatınız güzel olsun.
bi de morluklardan haberi var mı? fena olmuş dikkat ederim falan demiyo mu?
Nasıl enkazVaay Bee ne adamlar varmış. Benimki tam bir enkazdı.
Seninkinin tam tersi. Öyle düşün ve haline şükretNasıl enkaz
Seninkinin tam tersi. Öyle düşün ve haline şükret
İlk günden beri... Hayallerim soldu gençliğim gidiyordu. Boşanmayı tercih ettim Kendime bir şans verdimYani ilk gündemi öyleydi?yoksa evlendikten sonra mı zamanla o hali aldı
Çok iyi yapmışsınız gerçekten.Onca ağrısına rağmen kendimi kadın gibi hissettim.Ama cinselligin bu sekilde devam edecek olması beni korkuttuİlk günden beri... Hayallerim soldu gençliğim gidiyordu. Boşanmayı tercih ettim Kendime bir şans verdim
Hayır cinsel ilişki olmadı.Sadece ön sevişme oldu .Ama o da üç saat sürdü.Morarma kararma hiç yaşamadım ben 4 aylık evliyim. Cinsel birleşme olduysa eğer orada ağrı acı sonrasında da normal bi süre için. Vücuda anlattığınız şekilde gerçekten bi zarar varsa bunu konusmalisiniz. Arkadasimin birinden de duymuştum bunu eşime üstü kapalı söylediğimde seven insan sevdiğine öyle zararlar vermez aşk verir zevki de bi sekilde yaşatır illa ki onların olması gerekmiyor demisti. Bilemiyorum ki eşinizin cinsellik anlayışı bu sekilde de olabilir. Güzelce konuşun anlatın tekrar aynı şekilde olursa o zaman bi problem vardır.
Şöyle birsey o an canım acıdı ama hoşuma da gitti.Ama suan inanılmaz canım yanıyor.İki gün oldu ama halen yorgunum.Vucudumdaki morluklar sağa sola döndüğümde bile ağrıyor yani benim.vücudumda mi aşırı bir hassasiyet var bilemedimEşiniz ilişkide acı vermeyi/acı çekmeyi seviyor olabilir. Bunda bir şey yok ama siz de aynı zevki paylaşıyor olmalısınız, yoksa ona zevk size eziyet olur.
Herkesin ilişki tarzı aynı değil, siz daha hiç ilişkiye girmemişsiniz. Neyi sevip neyi sevmeyeceğinizi bilmiyorsunuz. Eşinizin daha sakin başlayıp zamanla farklı şeyler deneyerek/deneterek size tanıtması lazım. Belki acıyı hiç sevmeyeceksiniz, belki sizin de hoşunuza gidecek. Ki hoşunuza gitmesinde de bir sıkıntı yok, öyle bir şey olursa kendinizi kötü hissetmeyin.
Ama hoşunuza gitmeyen şeye de hayır demeyi bilin. Siz sadece eşinizin tatmini için orada değilsiniz, sizin de zevk almanız gerekiyor.
Peki sizde de mi ilişkiye girmediginiz halde aşırı yorgunluk ağrı oldu.Morluklarin rengi siyaha yakın nerdeyse.Ay bunu görmemişim arada.
Eğer morluklarınız fazlaysa, koyu renkse dokunun travmasına bağlı olarak olabiliyor.
Ben bir hafta yüzüstü yatamadığımı, kolumu kaldırırken ağrıdığını, sağdan sola dönerken inlediğimi falan biliyorum yani. Morluğun rengi açıldıkça ağrısı da azalır.
Bazı bölgeler morarmasa bile acıyabiliyor, onlar da birkaç gün içinde hafifler geçer.
Vücudunuza dinlenmesi, kendini toparlaması için izin verin.
Yok ben bazen sertlik seviyorum. O yuzden bazi bolgelerim morarabiliyor. Siyaha yakin morluk goguslerimde olmustu mesela, dayak yemis gibiydim. Bir hafta yuzustu yatamadim, sutyen bile canimi yakiyordu.Peki sizde de mi ilişkiye girmediginiz halde aşırı yorgunluk ağrı oldu.Morluklarin rengi siyaha yakın nerdeyse.
Orada bence ufak bir fark var.Şöyle birsey o an canım acıdı ama hoşuma da gitti.Ama suan inanılmaz canım yanıyor.İki gün oldu ama halen yorgunum.Vucudumdaki morluklar sağa sola döndüğümde bile ağrıyor yani benim.vücudumda mi aşırı bir hassasiyet var bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?