Cinsellik dostluk sevgi herşeyi tükettik

naniq09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
193
3
66
4 yıllık evliyiz. Her evde olduğu gibi inişli çıkışlı zamanlarımız oldu. Okadar samimi arkadaş gibi ve devamlı iletişim içindeydikki dışardan gören herkes takdir ederdî evliliğimizi. Aramızda 7 yaş var. 2 3 ayda bir cinsel olarak bi duraklama evresine girerdik ama 1 haftayı geçmezdi. Gerçi 2 sene önce bi 5 ay kadar yine hiç ilişkiye girmemiştik. Çok kızgındım ona ozamanlar bende dert etmiyodum çünkü bi sebebimiz vardı. Hiç değilse küstük ve kızgındık. Neyse çok dağtmayım konuyu Bundan 4 ay önce tablette bi oyun oynamaya başladı ve biz 4 aydır yine cinselliği rafa kaldırdık. Eskiden yan yana koltukta otururduk şimdi ben başka koltukta oturuyorum tv izliyorum o oyun oynuyo. Üstüne üstlük sohbet muhabbet sarılma etme herşey bitti. Okadar mutsuzumki.. Umrunda değilim evde iki yabancı gibiyiz. Rahatsızlığımı dile getiriyorum değişen birley yok. Doktor dedim bunu sorun olarak gören sensin benim için problem değil bu dedi. Bu nasıl cevap ben anlamadım. Seninle iki yabancı olmak benim için dert değil diyo yani. Arkadaş madem sorumluluk adamı değildin niye evlendin? Benim suçum ne? Sağlıklı 27 yaşında kadınım getçekten cinsel olarak kendimi aç hissediyorum artık.. Bana bi yol gösterin ne etsem ne desemde bi silkelesem bu aymaz adamı?

ben bütün şirretliğimi kullanarak eve ne oyun konsolu ne tablet ne de laptop aldırıyorum.. telefonlar zaten bilgisayar gibi işlev görüyor.. benim evliliğim, eşimle düzgün iletişimim hiçbir şey kadar önemli değildir... bir tane televizyonumuz var onda da çoğunlukla beraber film izleriz eşimle.. bir de dışarılarda izlemek zorunda kalmasın die eve tuttuğu takımın maç yayınlarını aldık haftada 1-2 ona bakıyor zaten benim de o süreçte kendi işlerim oluyor.. yemek yerken sohbet edebilelim diye mutfağa bile televizyon almıyorum, asla da aldırmayacağım..
nitekim senin açtığın konu nezdinde herkeslere tavsiyem huzurlu evlilik için teknolojik aletleri evlerinize sokmayın..
sana da tavsiyem eşini al karşına düzgünce konuş.. tabletinizi satmaya ikna edin..

4 yıllık evliyiz. Her evde olduğu gibi inişli çıkışlı zamanlarımız oldu. Okadar samimi arkadaş gibi ve devamlı iletişim içindeydikki dışardan gören herkes takdir ederdî evliliğimizi. Aramızda 7 yaş var. 2 3 ayda bir cinsel olarak bi duraklama evresine girerdik ama 1 haftayı geçmezdi. Gerçi 2 sene önce bi 5 ay kadar yine hiç ilişkiye girmemiştik. Çok kızgındım ona ozamanlar bende dert etmiyodum çünkü bi sebebimiz vardı. Hiç değilse küstük ve kızgındık. Neyse çok dağtmayım konuyu Bundan 4 ay önce tablette bi oyun oynamaya başladı ve biz 4 aydır yine cinselliği rafa kaldırdık. Eskiden yan yana koltukta otururduk şimdi ben başka koltukta oturuyorum tv izliyorum o oyun oynuyo. Üstüne üstlük sohbet muhabbet sarılma etme herşey bitti. Okadar mutsuzumki.. Umrunda değilim evde iki yabancı gibiyiz. Rahatsızlığımı dile getiriyorum değişen birley yok. Doktor dedim bunu sorun olarak gören sensin benim için problem değil bu dedi. Bu nasıl cevap ben anlamadım. Seninle iki yabancı olmak benim için dert değil diyo yani. Arkadaş madem sorumluluk adamı değildin niye evlendin? Benim suçum ne? Sağlıklı 27 yaşında kadınım getçekten cinsel olarak kendimi aç hissediyorum artık.. Bana bi yol gösterin ne etsem ne desemde bi silkelesem bu aymaz adamı?

Bu durumu normal gören erkek normal olmaz ..
Ya başka bir şekilde ihtiyacını görmekten daha çok zevk alıyordur ya da başka biri vardır diye düşünüyorum ..
Var mı şühpeli bir davranışı

Bu kadar aç hissediyorsan boşan en iyisi sakın başka şekilde gidermeye kalkma.

ne kadar çabuk boşan kelimelerini kullanabiliyorsunuz sizden evliliğini kurtarmak amaçlı yardım bekleyen insanlara.. kadıncağız aç hissediyorum derken sadece bedenen değil ruhen de açlığını anlatmaya çalışmış.. ayrıca teknolojik aletlerin yaydığı radyasyon ve erkeklerin oynadıkları oyunlarda aldıkları keyif sebebi ile cinselliği öldürdüğü bir gerçek.. o tablet atılacak bu evlilik kurtulacak bence bu kadar basit..

ben bütün şirretliğimi kullanarak eve ne oyun konsolu ne tablet ne de laptop aldırıyorum.. telefonlar zaten bilgisayar gibi işlev görüyor.. benim evliliğim, eşimle düzgün iletişimim hiçbir şey kadar önemli değildir... bir tane televizyonumuz var onda da çoğunlukla beraber film izleriz eşimle.. bir de dışarılarda izlemek zorunda kalmasın die eve tuttuğu takımın maç yayınlarını aldık haftada 1-2 ona bakıyor zaten benim de o süreçte kendi işlerim oluyor.. yemek yerken sohbet edebilelim diye mutfağa bile televizyon almıyorum, asla da aldırmayacağım..
nitekim senin açtığın konu nezdinde herkeslere tavsiyem huzurlu evlilik için teknolojik aletleri evlerinize sokmayın..
sana da tavsiyem eşini al karşına düzgünce konuş.. tabletinizi satmaya ikna edin..

Bizim hanede herkesin 1 er laptopu, 1 er tableti, 1 er cep telefonu var ama tarih yazmaz birbirimizle sohbeti, muhabbeti bırakıp oyun oynadığımızı. Yeni yetme ergen gibi ne oyunu ya ? İş teknolojik alet edevatta değil, birbirine hitap edip edememekte bence.

dört ay çok uzun bir zaman
heleki erkekler bu kadar düşkünken
başka birimi var caba demekten kendimi alıkoyamıyorum..

Yani bir oyun yüzünden dört ay karısına yanaşmayan erkek var ortada. Bana hiç normal gelmedi bu.

Yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederîm. Nefesalnefesver tableti annem ikimize doğumgünü hediyesi aldı ben benimkini kullanmıyorum bile. Hayatta satmaz hatta bununla zor oynuyorum üst modelini alıcam diyo. Nickbisey kesinlikle dediğin gibi başka şekiller(!) evliliğimizin ilk günlerinden beri hayatımızda ne yazıkki ne yaptıysam olmadı şu alışkanlığından vazgeçiremedim. Hani mutlu sona kadarki yolda yalnız yürüdün anladık ama bari bi yerinde benide dahil et dimi? Yok! Herşey yalnız başına olup bitiyor. Anlam veremiyorum. Çok özür dilerim bu şekilde ifade etmek zorunda kaldığım için. Cinsel tercihini bile sorguladım yok öyle bişey saçmalama dedi. Etraftan kıskanıp kol kanat geriyorum ayaklarında dışarda falan ama yalnız kalınca yüzüme bile bakmıyo :KK43: sanki 4 yıldır aynı yastığa baş koymamışız gibi.. Yemin ediyorum milletin arayıp bulamadığı şey , cinsel olarak sıkıntı çıkarmayan ve hatta kendi teklif eden bir kadın... Yanlışmıyım? Derdini bi türlü çözemedim

Ben olsam burdaki arkadaşların "Boşan" tavsiyelerine kulak ardı eder, yaşanmış iyi / kötü 4 senenin hatrına evliliğimi kurtarmaya çalışırdım. Ve bunun için ne gerekiyorsa yapardım.

1- Seksi olmayı, seksi ortamlar yaratmayı, tahrik etmeyi ÖĞREN ! Hiç bir erkek fizyolojik bir sorunu yoksa "Hayır" diyemez, demez. İstediğini almak için her yolu dene ! Azcık işveli, cilveli ol.

2- Doktora gidin. Gitmiyorsa piyasada kullanımı yaygın küçük mavi olan ilaçlardan (isim vermiyorumda anladın sen onu!)
al. Ona teklif ederek yada etmeden yemeğine kat, içeceğine kat. Bir şekilde ona seksin güzelliğini hatırlat.

3- Asla unutma, kocanı boşadığında Antonio Banderaslar, George Clooneyler kapında seninle masal gibi bir evlilik birliği kurmak için sıraya GİRMEYECEK ! Ne olursa olsun kocanı hemen gözden çıkarma.

4- Pes Etme !

5- Dön ilk maddeye, mücadeleye devam.

Bizim hanede herkesin 1 er laptopu, 1 er tableti, 1 er cep telefonu var ama tarih yazmaz birbirimizle sohbeti, muhabbeti bırakıp oyun oynadığımızı. Yeni yetme ergen gibi ne oyunu ya ? İş teknolojik alet edevatta değil, birbirine hitap edip edememekte bence.

siz ne güzel ilişkilerinizi oturtmuşsunuz evinizde.. ama benim çok tanıdığım var ki oyun oynicam die eşi ile iki çift laf etmiyor.. konu sahibi tablet geldikten sonra bu sıkıntıların başladığını belirtmiş.. belli ki eşi gerçekten ergenliğini yaşayamamış..

Acaba söyle işveli cilveli mesajlar atsanız,şıkıdım şıkıdım giyinseniz nasıl olur ki. Yani boyle bi durum için ne boşan denilir nede adam kötü seni aldatıyor. Belli ki bi duraklama dönemi olmusS. Ateşi tekrar yakmayı deneyin bi

siz ne güzel ilişkilerinizi oturtmuşsunuz evinizde.. ama benim çok tanıdığım var ki oyun oynicam die eşi ile iki çift laf etmiyor.. konu sahibi tablet geldikten sonra bu sıkıntıların başladığını belirtmiş.. belli ki eşi gerçekten ergenliğini yaşayamamış..

Oyun oynamakla ergenliğin ne alakası var yahu? Ben de oynuyorum eşim de oynuyor hem notebook'tan hem ps3'ten. Hiçbir problemimiz de yok? Her gün sohbet muhabbet de bir yere kadar. Oyun oynamak da güzel bir aktivite ve bir iletişim şekli.

Bu durumda olan kadınlar, erkeklerin aklını başından almak için çabalayacak arkadaşım.

Oyun oynuyormuş peh! sen geç bakalım seksi bi gecelikle önünden neler oluyor. Bazen nadirende olsa erkeklere de hak veriyor insan. Giymiş ev pijamasını, pejmurde, koca bi koltukta o bi koltukta.

Olmaz öyle. Adamı sen gaza getircen. Başlangıç enerjisini sen vercen bazende.

Oyun oynamakla ergenliğin ne alakası var yahu? Ben de oynuyorum eşim de oynuyor hem notebook'tan hem ps3'ten. Hiçbir problemimiz de yok? Her gün sohbet muhabbet de bir yere kadar. Oyun oynamak da güzel bir aktivite ve bir iletişim şekli.

akıllı telefonu/tableti/bilgisayarı olan herkes nerdeyse oyun oynuyor.. "ergen gibi" deyişi bunun derecesini, sosyal hayatının/evliliğinin içindeki yerini doğru düzgün ayarlayamayan insanlar gibi olanlar için kullanılmıştır.. yoksa hiçbirimiz ergenlikten çıkamamış olurduk..

Back
X