- 12 Ekim 2011
- 193
- 3
- 66
4 yıllık evliyiz. Her evde olduğu gibi inişli çıkışlı zamanlarımız oldu. Okadar samimi arkadaş gibi ve devamlı iletişim içindeydikki dışardan gören herkes takdir ederdî evliliğimizi. Aramızda 7 yaş var. 2 3 ayda bir cinsel olarak bi duraklama evresine girerdik ama 1 haftayı geçmezdi. Gerçi 2 sene önce bi 5 ay kadar yine hiç ilişkiye girmemiştik. Çok kızgındım ona ozamanlar bende dert etmiyodum çünkü bi sebebimiz vardı. Hiç değilse küstük ve kızgındık. Neyse çok dağtmayım konuyu Bundan 4 ay önce tablette bi oyun oynamaya başladı ve biz 4 aydır yine cinselliği rafa kaldırdık. Eskiden yan yana koltukta otururduk şimdi ben başka koltukta oturuyorum tv izliyorum o oyun oynuyo. Üstüne üstlük sohbet muhabbet sarılma etme herşey bitti. Okadar mutsuzumki.. Umrunda değilim evde iki yabancı gibiyiz. Rahatsızlığımı dile getiriyorum değişen birley yok. Doktor dedim bunu sorun olarak gören sensin benim için problem değil bu dedi. Bu nasıl cevap ben anlamadım. Seninle iki yabancı olmak benim için dert değil diyo yani. Arkadaş madem sorumluluk adamı değildin niye evlendin? Benim suçum ne? Sağlıklı 27 yaşında kadınım getçekten cinsel olarak kendimi aç hissediyorum artık.. Bana bi yol gösterin ne etsem ne desemde bi silkelesem bu aymaz adamı?