2 ay bu konuda dertlenmek için biraz kısa canımMerhaba arkadaşlar benim size bir sorum var cinsellikle ilgili öncelikle konu buraya ait değil ama cinsellik bölümüne açamadım taşınabilirse rica edeceğim 2 aylık evliyim fakat hala cinsellikte birşey hissetmiyorum sık birlikte olmamıza rağmen bu durum normalmi aranızda yaşayan varmı ve çözümü ne olabilir birşey hissetmediğim için yapmak da istemiyorum bende hissetmeliyim artık ister istemez belli ediyorum istemediğimi merak ediyorum çözümü çekinerek soruyorum. Yargılayacak olanlar cevap vermesinler lütfen . Teşekkür ederim şimdiden
Kadının cinsellikten zevk alması kesinlikle kaliteli bir ön sevişmeye bakar bence.
O da eşinizle vücutlarınızı iyi tanımak ve buna zaman ayırmaktan geçiyor.
Erkek aceleci olursa kadın hiç bir şey anlamaz.
Utanmadan birbirinizi yönlendirmelisiniz ve ola ki hoşuna giden bir harekette bulundu sırada.
Bunu belli et ve devam etmesi konusunda eşini çekinmeden yönlendir.
2 ay bu konuda üzülmek için çok erken..
evet hormonlar da çok önemliyukaridakilere az bi nebze katilsam da cok olarak hormonal diyorum .
bence hormon dusukse istedigi kadar ön asama olsun bos yani.
evet hormonlar da çok önemli
mesela benim prolaktinim yüksek, östrojenimse düşüktü
bu yüzden cinsel isteğim hiç yoktu, zevk de almıyordum
çok şükür hormonlarım düzene girdikten sonra düzeldi
Nasil duzeldi? Hangi doktora gittin? Kadin dogum mu?evet hormonlar da çok önemli
mesela benim prolaktinim yüksek, östrojenimse düşüktü
bu yüzden cinsel isteğim hiç yoktu, zevk de almıyordum
çok şükür hormonlarım düzene girdikten sonra düzeldi
evet kadın doğuma gittim hormon tahlillerim yapıldıNasil duzeldi? Hangi doktora gittin? Kadin dogum mu?
Bahsettiğin ne orgazm olmuyor musun yoksa ilişki sıkıcı sıradan mı geliyorMerhaba arkadaşlar benim size bir sorum var cinsellikle ilgili öncelikle konu buraya ait değil ama cinsellik bölümüne açamadım taşınabilirse rica edeceğim 2 aylık evliyim fakat hala cinsellikte birşey hissetmiyorum sık birlikte olmamıza rağmen bu durum normalmi aranızda yaşayan varmı ve çözümü ne olabilir birşey hissetmediğim için yapmak da istemiyorum bende hissetmeliyim artık ister istemez belli ediyorum istemediğimi merak ediyorum çözümü çekinerek soruyorum. Yargılayacak olanlar cevap vermesinler lütfen . Teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?