Cinsellik ile arkadaş kıyası

Umutherzamanvar

Tek değerlim canım kendim 😊
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
139
137
18
Selam arkadaşlar bu seferki konu bir arkadaşım için fikirlerinize ihtiyacı var

Eşi ile tartışırken eşi ona hiç hoş olmayan bir şey söylemiş
Arkadaşlarımla eğlenirken ki aldığım zevk cinsellikten aldığım zevkten daha çok
o an ilişkiye girmek yerine arkadaşlarımla olmayı tercih ederim

Eşiniz size böyle birşey derse ne tepki verirsiniz

Kendime ceki duzen verir ve neyi yanlis ya da eksik yaptigimi dusunurdum

Cinsel hayatlari çok kotu durumda demek ki.
Eşi bu lafi soyleyene kadar kadin cinsel hayatlarinin bu kadar kotu oldugunun farkinda degilse sorun onda olabilir belki.
🙄
Şikayetçi değilmiş aslında gayet iyi bir problem olduğunu hissetmedim diyor
Bu cevap çok kötü etkilemiş ve çok kırılmış

Ağır bir eleştiri olmuş ama haklılık payı varsa evliliği sağlam zemine oturmuyor demektir. İlgi ver demek yerine beraber keyif alabilecekleri aktiviteler ayarlamak daha iyidir. Eşinin ilgi alanına giren konularla ilgilenmek sohbeti yönlendirmek gerekiyor.

Ağır bir eleştiri olmuş ama haklılık payı varsa evliliği sağlam zemine oturmuyor demektir. İlgi ver demek yerine beraber keyif alabilecekleri aktiviteler ayarlamak daha iyidir. Eşinin ilgi alanına giren konularla ilgilenmek sohbeti yönlendirmek gerekiyor.
Farklı bir şekilde söylenebilir bencede fazla kırıcı olmuş

Yorumunuz için teşekkür ederim 🤗

Eşi yakınlaşmak istediğinde "mmh şu an boş boş tvye bakmak beni daha çok heyecanlandırıyor" desin.
Ama cinsellikten soğuyan adamla da evlilik yürütmek eğer 50li yaşlarda değilsek sıkıntı yaratır.
Aslında şöyle bir problem var anlattığı kadarıyla
Zaten ilgisiz bir eş her zaman kadını
ikinci planda tutuyor e kadında haliyle
ilgisiz isteksiz olmuş

Durup dururken mi demiş, seks yaparken mi, iserken mi yoksa tavla oynarken mi. Ne garip çevreler, evlilikler var

Ne kadar doğru bunu söylemek bilmiyorum ama evliliklerinden heyecan duymadığını iletmiş adam. Nedenleri kendi özelleri artık onlar daha iyi bilirler. (Tabiki yinede adamın verdiği kıyas örneği hoş olmamış.)
Hani bazen burada eşimle vakit geçirmekten keyif almıyorum diye konu açan kadınlar gibi düşünün adamın meselesini.

Ne kadar doğru bunu söylemek bilmiyorum ama evliliklerinden heyecan duymadığını iletmiş adam. Nedenleri kendi özelleri artık onlar daha iyi bilirler. (Tabiki yinede adamın verdiği kıyas örneği hoş olmamış.)
Hani bazen burada eşimle vakit geçirmekten keyif almıyorum diye konu açan kadınlar gibi düşünün adamın meselesini.
Kadın aslında hissediyor evliliğinde saygı sevgi olmadığını buda üzerine tuz biber olmuş hissettiklerini doğrular olmuş eşinin sözü
Teşekkür ederim yorumunuz için

Back
X