• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik ile arkadaş kıyası

Eeee neden bu kızı azat etmiyor o vakit? Kız da sevişmekten (en azından kadınlarla sevişmekten) keyif alan bir adam alır hayatına
İyi de kadın ilgisiz, sevgisiz, arkadaşlarıyla zaman geçirmekten daha çok keyif alan adamdan kendini azat etmemiş şimdiye dek?

Selam arkadaşlar bu seferki konu bir arkadaşım için fikirlerinize ihtiyacı var

Eşi ile tartışırken eşi ona hiç hoş olmayan bir şey söylemiş
Arkadaşlarımla eğlenirken ki aldığım zevk cinsellikten aldığım zevkten daha çok
o an ilişkiye girmek yerine arkadaşlarımla olmayı tercih ederim

Eşiniz size böyle birşey derse ne tepki verirsiniz
Adam kendi kendine hakaret etmiş.

Bence senin yanında sevisirken bile sıkılıyorum demiş. Yoksa ikisi ayni kefeye konacak seyler degil. Mesele sadece cinsellik degil yani. Genel olarak ilgisini çeken bisey yok karisinda. Bunun duzeltilebilir bi yanı da yok bostan yere ne vaktini harcasin bu lafi küt diye soyleyebilen bi ayiyla ne de gururunu ayaklari altina versin. Doğrusu cekip gitmek.

Ben bu kadar ağır bir lafı kaldıramayabilirdim sanırım ya. Ne bileyim kadın bir problem fark etmediği hâlde adam bunu tartışma esnasında söylüyorsa abartıp kızdırmak için de demiş olabilir. Ciddiyse de tahrik etmek için abartarak söylenmiş bir şeyse de çok yaralayıcı.

Ciddiyse bunu söylemenin daha doğru ve sağlıklı sonuç verecek yolları var, karşındakini de üzmeden. Tartışmada tahrik etmek içinse daha kötü, çok terbiyesizce bir hareket, buz gibi olurdum ve uzun bir süre daha fazla zevk aldığı aktivitelere vakti olurdu çünkü benim yanıma yaklaşamazdı.

İyi de kadın ilgisiz, sevgisiz, arkadaşlarıyla zaman geçirmekten daha çok keyif alan adamdan kendini azat etmemiş şimdiye dek?
Bir tutturmuşuz "yuvayı dişi kuş yapar..erkeği eve kadın bağlar " saçmalığını ... evliliğe dair insanca beklentiler erkek tarafından karşılanmasa bile kadınlar boşanma kararı veren olmayı sevmiyor ,adeta kaçıyor bu karardan. Konuda geçen diyalogta da çok belli kadın adama "bana cinsel anlamda yaklaşmıyorsun..yanımda yoksun ,erkek arkadaşlarına ayırdığın vakti bana da ayır " içeriğinde konuşmuş .Adam da karşılığında bu yanıtı vermiş.Kadın da dememiş ki " peki o zaman biz neciyiz..benim seninle evli kalmak için derdim ne olabilir?! " Oturmuş ağlamıştır da kesin yine öyle bir laf etmemiştir

İlgisizliğinden sorumsuz davranışlarından sebep hep arkadaşlarıyla olmasından şikayet etmiş ve bu cevabı almış
Kavga etmişler galiba onu eleştirdi ve eşi de hazmedemedi bu şekilde cevap verdi. Gerçek olduğunu sanmıyorum, abartarak söylemiş eşi. Çok önemsemesin

Arkadaslariyla napiyomusta bu kadar zevk aliyormus oyun felan oynuyorsa onlarda bagimlilik yapıyor uyku baldan tatlidir derler ya bazi oyunlar bi yerden sonra herseyden daha zevkli geliyormus insana belki sorun karisinda degildir yani adam cinsellik olayina soylemis olabilir bu lafi

evlılıgınde -cınsellıkte ınsanlar sorun yasıyorsa konusa konusa anlasır
konusarak anlasmak yerıne boyle hakaret edıyorsa onun olmamıslıgıdır onun hamlıgıdır terbıyesızlıgıdır

eger sorunu cozmek ısteeeydı sıkayetı varsa dıle getırseydı arkadasınız esımın bu tarz sıkayetlerı var dıye soylerdı konuda ozellıkle aradım acaba adam bazı sorunları dıle getırdı arkadasınız umursamadı mı dıye boyle bırsey goremedım
hos eger oyle olsaydı bıle bu sekılde bır cumle kurmaya adamın hakkı yok terbıyesızce konusan bırıyle zaten hıc bır sorun cozulemez.

hıc zevk alamıyorum demesı yeterdı arkadaslarımla muhabbetden daha cok zevk alıyorum demesı belden asagı cok sert vurmaktır oyle dıyen adama sen bana cok mu zevk verıyorsun kı yetersızlıgını yuzune vursam altından kalkamasın dese adam daha cok etkılenır ve karsılıklı munakasanın bır anlamı yok o yuzden adam ultra terbıyesız bır sorunu cozmenın anlatmanın da adabı vardır.

yorumlarda sımdı gordum kadın kocasının arkadaslarıyla fazla vakıt gecırıyor olmasından sıkayet ettıgı ıcın adam boyle bır cumle kurmus
ultra terbıyesız

Ilgisiz adam eşi arkadaşlarına zaman ayırdığın kadar bana da ayir diyor. Adamda kadina b.k atiyor. onu yaralayacak seyi biliyor diyor.
ayneeeen oyle kesınlıkle

adam evde durmuyor karısıyla ılgılenmıyor tek yaptıgı yıyıp ıcıp s..cıp arkadaslarıyla vakıt gecırıp uyumak

bırde yorumlar gordum adam rahatsız oldugu seyı ornek vermıs dıle getırmıs dıyen
bırrrşş yanı yavaş :D bız ınsanlar boyle mı ıletısım kuruyoruz davar mıyız bız

Aslında şöyle bir problem var anlattığı kadarıyla
Zaten ilgisiz bir eş her zaman kadını
ikinci planda tutuyor e kadında haliyle
ilgisiz isteksiz olmuş
Kadınların cinselliği, orgazmı, cilvesi her şeyi psikolojik, karşıdan alınan enerjiye bağlı. Erkekler şunu anladıkları anda alemin kralı olacaklar ama yok😂

Ya bende kirk yılda bir arkadaslarimla dışarıda plan yapıyorum,halbuki kocam hep evde bu yüzden arkadaslarimla geçirdiğim vakit bir tık daha değerli.
Tabii her doğru her yerde lonk diye söylenmemeli. Eşim böyle bir şey dese çok bu darladim diye dusunurum herhalde...

Selam arkadaşlar bu seferki konu bir arkadaşım için fikirlerinize ihtiyacı var

Eşi ile tartışırken eşi ona hiç hoş olmayan bir şey söylemiş
Arkadaşlarımla eğlenirken ki aldığım zevk cinsellikten aldığım zevkten daha çok
o an ilişkiye girmek yerine arkadaşlarımla olmayı tercih ederim

Eşiniz size böyle birşey derse ne tepki verirsiniz
Ne kadar saçma bi kıyas ya ne alakası var ikisinin

Bence çok terbiyesizce bir şey söylemiş. Gerçekten cinsel olarak tatmin olmuyorsa bunu düzgünce anlatabilir bu şekilde söylenir mi Allah aşkına ya kadının bir gururu var.

Eşim bana böyle bir cümle kursa dünyayı dar ederim ona.
Kadına yetersiz olduğunu hissettirm8ş
normalde şikayet herhangi bir ima dahi yokmuş birden böyle bişey söyleyince resmen duvara toslamış arkadaş

evlılıgınde -cınsellıkte ınsanlar sorun yasıyorsa konusa konusa anlasır
konusarak anlasmak yerıne boyle hakaret edıyorsa onun olmamıslıgıdır onun hamlıgıdır terbıyesızlıgıdır

eger sorunu cozmek ısteeeydı sıkayetı varsa dıle getırseydı arkadasınız esımın bu tarz sıkayetlerı var dıye soylerdı konuda ozellıkle aradım acaba adam bazı sorunları dıle getırdı arkadasınız umursamadı mı dıye boyle bırsey goremedım
hos eger oyle olsaydı bıle bu sekılde bır cumle kurmaya adamın hakkı yok terbıyesızce konusan bırıyle zaten hıc bır sorun cozulemez.

hıc zevk alamıyorum demesı yeterdı arkadaslarımla muhabbetden daha cok zevk alıyorum demesı belden asagı cok sert vurmaktır oyle dıyen adama sen bana cok mu zevk verıyorsun kı yetersızlıgını yuzune vursam altından kalkamasın dese adam daha cok etkılenır ve karsılıklı munakasanın bır anlamı yok o yuzden adam ultra terbıyesız bır sorunu cozmenın anlatmanın da adabı vardır.

yorumlarda sımdı gordum kadın kocasının arkadaslarıyla fazla vakıt gecırıyor olmasından sıkayet ettıgı ıcın adam boyle bır cumle kurmus
ultra terbıyesız
Hiç şikayet yok öncesinde hani biseyler istese zaten çaba gösteririm diyor
Bazı kişiler ağzından çıkanın nereye varacağını bilmiyor

Arkadaslariyla napiyomusta bu kadar zevk aliyormus oyun felan oynuyorsa onlarda bagimlilik yapıyor uyku baldan tatlidir derler ya bazi oyunlar bi yerden sonra herseyden daha zevkli geliyormus insana belki sorun karisinda degildir yani adam cinsellik olayina soylemis olabilir bu lafi
Yinede bu şekilde söylemek çok itici degilmi

Back
X