Cinsellik kiminle ve ne zaman yaşanmalı?

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.504
1.661
133
Merhabalar.34 yaşındayım ve kimseyle cinsellik yaşamadım.Bunun psikolojik ve dini sebepleri var ama başka sebepler de var.Bugün terapide ilk defa bu konuyu konuştuk.
Ben evlenmeye cesaret edemeyen ,sağlıklı ilişki kurmakta zorlanan bir insanım.
Bu konudan cinselliğe geçtik ve ben vücudumu bile çok geç tanıyan bir insandım.Terapistimle bu konuları konuşmak bile beni korkuturken aslında biriyle birlikte olmanın çok insani bir şey olduğunu ve duygularımı bastırdığımız hissettim.

Çok zorlanıyorum bu süreçte,bakış açım nasıl düzelecek bilmiyorum.
Evlilik öncesi cinsel ilişkinin tabu olduğu bir toplumda büyüdüm,namus kavramının çok önemli ama bir o kadar da namus yoksunluğunun fazla olduğu bir ortamda yetiştim.
Bunu nasıl aşarım ,bilmiyorum.

Hem çok korkuyorum hem de çok arzuluyorum.

Cinsellik kiminle yaşanmalı ve ne zaman yaşanmalı?

Aynı ortamda biz de büyüdük yani 34 yaşında bi kadının bekareti takmaması lazım sevgiliniz var mı

O zaman seks yapacqk biri de yok çok dikkat edin hastalık o bu. Ama empati yapıyorum 34 yaşımda bakire olsaydım bu yaşımda kimse çıkmadı diyip kafama uyan biriyle seks yapabilirdim ya da kendim de halledebilirdim ama bu benim libidom ve hayat görüşüm sekse anlam yüklemem herhalde

Sevdiğim ve arzuladığım bir kişiyle yaşamak istiyorum.

bunun standart bir yaşı yok. ne zman ve kimin ile de olacağı kişiye göre degişir ama ilk deneyimiziniz hak edecek birisi ile olmalı özel olmalı (benim içn en özel kişi eşimdi) .sevdiginizve arzuladıgınız kişi ile olursa ileride pişman olmazsınız

İşte sekse Pişmanlık olarak bakmak saçma 28 yaşındayım 14 15 yaşımdan beri aynı adamla oldum evlrnmeden ilişki yaşadım benim için iyiydi ama görüyoruz burda konu açıldı deliğe giremeyen iktidarsız erken boşalan erkek dolu ortalık 34 sene bekleyen böyle sonuç alsa çok üzülür

pişmanlık seksden dolayı degil yaşadıgın kişiden sseksden sonra tiksinmenden kaynaklı olarak pişmanlık oalbilir. sonuçta erkeler her kadın ile cinsellik yaşayabilir ama bizde duygu da var

İnşallah o kişi çıkar çıkmazsa bu şekilde devam mı edeceksin
Gisla nasıl sorular soruyorsun yahu ahajsj
34 yaşına gelsem takmazdım demişsin de sanki 60 yaşından bahsediyorsun
O kişi çıkmazsa "bu şekilde " devam mı edeceksin???

Gisla nasıl sorular soruyorsun yahu ahajsj
34 yaşına gelsem takmazdım demişsin de sanki 60 yaşından bahsediyorsun
O kişi çıkmazsa "bu şekilde " devam mı edeceksin???
34 yaş genç bi yaş olduğu için dedim zaten kimse olmazsa seksten uzak kalmaya devam mı edeceksin evet kötü bir soeu mu? Sonuçta arzular istekler var. Henüz o yaşa gelmedim ama hormonların tavan olduğu bi yaş

pişmanlık seksden dolayı degil yaşadıgın kişiden sseksden sonra tiksinmenden kaynaklı olarak pişmanlık oalbilir. sonuçta erkeler her kadın ile cinsellik yaşayabilir ama bizde duygu da var
İşte bilmiyorum yani benim konumumdan bu konuyu konuşamam bekar olsaydım bekler miydim duygum olsun der miydim bilmiyorum

34 yaş genç bi yaş olduğu için dedim zaten kimse olmazsa seksten uzak kalmaya devam mı edeceksin evet kötü bir soeu mu? Sonuçta arzular istekler var. Henüz o yaşa gelmedim ama hormonların tavan olduğu bi yaş
Yani size de hak veriyorum,ama ben cinselliğe duygusal açıdan da bakıyorum.Bilmiyorum,belki de yanlış düşündüğüm.
Geçen bir kişiyle buluştum,ikinci buluşma,adam direk üzerime gelip benimle bir şeyler yaşamak istedi.Bu h…n a nasıl bedenimi teslim edeyim?

O konuda da haklısın hiç sevgiliniz olmadı mı uzun süreli

İlla ki bi ilişkiniz olmuştur hiç yakınlaşma oldu mu mesela sevişmiş olabilirsiniz

o kişi sizin için doğru kişi gibi hissettiniz mi ? Sevişirken zamanı akıcı yaşadınız mı ??

Eğer olduysa az çok tahmin yürütebilirsiniz

Kimse olmazsa nasıl seks yapabilir mesela ?
Hormonların tavan olduğu bi yaş olsa da ki o kadar da değil öncelikler daha önemli sırf seks yapmak için seks yapılmaz özellikle ilkse bu kadın için çok daha özel ve anlamlı. Seks yapacağın insan önemli çünkü biz duygularımızla sevişen varlıklarız.
34 yaşıma gelmişim hiç seks yapmadım amaaan bundan sonra da kimse çıkmaz karşıma ilk bulduğumla seks yapayım kadar mantıksız bişey olabilir mi sence ???

Bilmiyorum ben yalnız olsaydım yapabilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…