Hayır yokAynı ortamda biz de büyüdük yani 34 yaşında bi kadının bekareti takmaması lazım sevgiliniz var mı
O zaman seks yapacqk biri de yok çok dikkat edin hastalık o bu. Ama empati yapıyorum 34 yaşımda bakire olsaydım bu yaşımda kimse çıkmadı diyip kafama uyan biriyle seks yapabilirdim ya da kendim de halledebilirdim ama bu benim libidom ve hayat görüşüm sekse anlam yüklemem herhaldeHayır yok
Sevdiğim ve arzuladığım bir kişiyle yaşamak istiyorum.O zaman seks yapacqk biri de yok çok dikkat edin hastalık o bu. Ama empati yapıyorum 34 yaşımda bakire olsaydım bu yaşımda kimse çıkmadı diyip kafama uyan biriyle seks yapabilirdim ya da kendim de halledebilirdim ama bu benim libidom ve hayat görüşüm sekse anlam yüklemem herhalde
İnşallah o kişi çıkar çıkmazsa bu şekilde devam mı edeceksinSevdiğim ve arzuladığım bir kişiyle yaşamak istiyorum.
Bilmiyorum.İnşallah o kişi çıkar çıkmazsa bu şekilde devam mı edeceksin
İşte sekse Pişmanlık olarak bakmak saçma 28 yaşındayım 14 15 yaşımdan beri aynı adamla oldum evlrnmeden ilişki yaşadım benim için iyiydi ama görüyoruz burda konu açıldı deliğe giremeyen iktidarsız erken boşalan erkek dolu ortalık 34 sene bekleyen böyle sonuç alsa çok üzülürbunun standart bir yaşı yok. ne zman ve kimin ile de olacağı kişiye göre degişir ama ilk deneyimiziniz hak edecek birisi ile olmalı özel olmalı (benim içn en özel kişi eşimdi) .sevdiginizve arzuladıgınız kişi ile olursa ileride pişman olmazsınız
pişmanlık seksden dolayı degil yaşadıgın kişiden sseksden sonra tiksinmenden kaynaklı olarak pişmanlık oalbilir. sonuçta erkeler her kadın ile cinsellik yaşayabilir ama bizde duygu da varİşte sekse Pişmanlık olarak bakmak saçma 28 yaşındayım 14 15 yaşımdan beri aynı adamla oldum evlrnmeden ilişki yaşadım benim için iyiydi ama görüyoruz burda konu açıldı deliğe giremeyen iktidarsız erken boşalan erkek dolu ortalık 34 sene bekleyen böyle sonuç alsa çok üzülür
Gisla nasıl sorular soruyorsun yahu ahajsjİnşallah o kişi çıkar çıkmazsa bu şekilde devam mı edeceksin
Evet,pişmanlık seksden dolayı degil yaşadıgın kişiden sseksden sonra tiksinmenden kaynaklı olarak pişmanlık oalbilir. sonuçta erkeler her kadın ile cinsellik yaşayabilir ama bizde duygu da var
34 yaş genç bi yaş olduğu için dedim zaten kimse olmazsa seksten uzak kalmaya devam mı edeceksin evet kötü bir soeu mu? Sonuçta arzular istekler var. Henüz o yaşa gelmedim ama hormonların tavan olduğu bi yaşGisla nasıl sorular soruyorsun yahu ahajsj
34 yaşına gelsem takmazdım demişsin de sanki 60 yaşından bahsediyorsun
O kişi çıkmazsa "bu şekilde " devam mı edeceksin???
İşte bilmiyorum yani benim konumumdan bu konuyu konuşamam bekar olsaydım bekler miydim duygum olsun der miydim bilmiyorumpişmanlık seksden dolayı degil yaşadıgın kişiden sseksden sonra tiksinmenden kaynaklı olarak pişmanlık oalbilir. sonuçta erkeler her kadın ile cinsellik yaşayabilir ama bizde duygu da var
Yani size de hak veriyorum,ama ben cinselliğe duygusal açıdan da bakıyorum.Bilmiyorum,belki de yanlış düşündüğüm.34 yaş genç bi yaş olduğu için dedim zaten kimse olmazsa seksten uzak kalmaya devam mı edeceksin evet kötü bir soeu mu? Sonuçta arzular istekler var. Henüz o yaşa gelmedim ama hormonların tavan olduğu bi yaş
O konuda da haklısınYani size de hak veriyorum,ama ben cinselliğe duygusal açıdan da bakıyorum.Bilmiyorum,belki de yanlış düşündüğüm.
Geçen bir kişiyle buluştum,ikinci buluşma,adam direk üzerime gelip benimle bir şeyler yaşamak istedi.Bu h…n a nasıl bedenimi teslim edeyim?
Kimse olmazsa nasıl seks yapabilir mesela ?34 yaş genç bi yaş olduğu için dedim zaten kimse olmazsa seksten uzak kalmaya devam mı edeceksin evet kötü bir soeu mu? Sonuçta arzular istekler var. Henüz o yaşa gelmedim ama hormonların tavan olduğu bi yaş
Bilmiyorum ben yalnız olsaydım yapabilirdimKimse olmazsa nasıl seks yapabilir mesela ?
Hormonların tavan olduğu bi yaş olsa da ki o kadar da değil öncelikler daha önemli sırf seks yapmak için seks yapılmaz özellikle ilkse bu kadın için çok daha özel ve anlamlı. Seks yapacağın insan önemli çünkü biz duygularımızla sevişen varlıklarız.
34 yaşıma gelmişim hiç seks yapmadım amaaan bundan sonra da kimse çıkmaz karşıma ilk bulduğumla seks yapayım kadar mantıksız bişey olabilir mi sence ???
Öyle olmuyor emin olabilirsinBilmiyorum ben yalnız olsaydım yapabilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?