- 20 Ekim 2023
- 554
- 1.008
- 33
kiminle mi yaşanmalı?Cinsellik kiminle yaşanmalı ve ne zaman yaşanmalı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiminle mi yaşanmalı?Cinsellik kiminle yaşanmalı ve ne zaman yaşanmalı?
Hayati tanimalisin kendini halabailen ile yasiyorum zannetmeMerhabalar.34 yaşındayım ve kimseyle cinsellik yaşamadım.Bunun psikolojik ve dini sebepleri var ama başka sebepler de var.Bugün terapide ilk defa bu konuyu konuştuk.
Ben evlenmeye cesaret edemeyen ,sağlıklı ilişki kurmakta zorlanan bir insanım.
Bu konudan cinselliğe geçtik ve ben vücudumu bile çok geç tanıyan bir insandım.Terapistimle bu konuları konuşmak bile beni korkuturken aslında biriyle birlikte olmanın çok insani bir şey olduğunu ve duygularımı bastırdığımız hissettim.
Çok zorlanıyorum bu süreçte,bakış açım nasıl düzelecek bilmiyorum.
Evlilik öncesi cinsel ilişkinin tabu olduğu bir toplumda büyüdüm,namus kavramının çok önemli ama bir o kadar da namus yoksunluğunun fazla olduğu bir ortamda yetiştim.
Bunu nasıl aşarım ,bilmiyorum.
Hem çok korkuyorum hem de çok arzuluyorum.
Cinsellik kiminle yaşanmalı ve ne zaman yaşanmalı?
En az 1-1,5 yıl sevgililik, güvenilir, sevgisini hissettiren bir adamla bence. Ama herkesin kendi kararı. Pişman olunacaksa sırf yapmak için yapılmamalı.Cinsellik kiminle yaşanmalı ve ne zaman yaşanmalı
Terapiyi aksatmayın devam edin lütfen.Ne tabuymuş arkadaş,terapiden kaçacaktım dün.
Evlendiğin gün evlendiğin kişiyle yaşanmalı ama bende öyle olmadı evlendiğim kişiyle evlenmeden 1 gün önce oldu bugün olsa abreder ilk geceyi beklerdim ))Merhabalar.34 yaşındayım ve kimseyle cinsellik yaşamadım.Bunun psikolojik ve dini sebepleri var ama başka sebepler de var.Bugün terapide ilk defa bu konuyu konuştuk.
Bu konudan cinselliğe geçtik ve ben vücudumu bile çok geç tanıyan bir insandım.Terapistimle bu konuları konuşmak bile beni korkuturken aslında biriyle birlikte olmanın çok insani bir şey olduğunu ve duygularımı bastırdığımız hissettim.
Evlilik öncesi cinsel ilişkinin tabu olduğu bir toplumda büyüdüm,namus kavramının çok önemli ama bir o kadar da namus yoksunluğunun fazla olduğu bir ortamda yetiştim.
Peki ilişkide ne zaman cinsellik başlamalı,genel bir soru?Kişiden kişiye değişse de bir ortalaması vardır?Çok eleyen evde kalırşaka bir yana çekim hissetmediğim kimsenin parmağının bile dokunmasından hoşlanmam. Siz o çekimi hiç hissetmemişsiniz robot gibi ilişkiye girmek cinsel açıdan bozukluğa bile sebep olur bence.
Ben şöyle düşünüyorum eğer karşınıza aynı duyguları hisseden ve değer gördünüz birisi çıkarsa cinsellik yaşana bilir. Yaş sınırına takılıyorum 25 yaşından büyükseniz ve kendi kararlarınızı kendiniz alıp hayatınızı idame ettirebiliyorsanız ki 34 yaşındasınız değer gördüğünüz ve beğendiz bir bey ile yaşaya bilirsinizMerhabalar.34 yaşındayım ve kimseyle cinsellik yaşamadım.Bunun psikolojik ve dini sebepleri var ama başka sebepler de var.Bugün terapide ilk defa bu konuyu konuştuk.
Çekim olursa öpüşmeyle başlar iyi hissederseniz devam eder. Ama siz istemeden karşıdaki istiyor diye akıp gitmez. Hazır hissetmezseniz yiyişip bırakırsınız, hazır hissedince gerisi gelir bunun belli kalıbı yok. Vücudunuz size doğru cevabı verecektir ne zaman öpüşürken deli gibi ıslanırsınız o zaman devam etmek istiyorsunuzdurPeki ilişkide ne zaman cinsellik başlamalı,genel bir soru?Kişiden kişiye değişse de bir ortalaması vardır?
Bu cok oznel bir soru. Hayata bakis, sekse bakis, o sirada ne istediğiniz, karsinizdaki kisi... herkesin buna verecegi yanit degisir cunku bu mutlak, tek bir dogrusu olan bir konu degil. Herkesin dogrusu kendine gore.Peki ilişkide ne zaman cinsellik başlamalı,genel bir soru?Kişiden kişiye değişse de bir ortalaması vardır?
Aynı ortamda biz de büyüdük yani 34 yaşında bi kadının bekareti takmaması lazım sevgiliniz var mı