- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Yurtdışına okumak için gittiğini unutma. Onlar sonrada olur.
Sistit olmuşsun, doktora gitmen lazım.Upthestorm Mesajini alintilayamadim, evet oluyor daha bu sabah yasadim. Sag kasik daha cok ama kasiklarimda agri, yanma ve seyirme hissediyorum. Bobreklerim ve karnim agriyor. İltihap mi, usutmemi, gebelik mi bilemiyorum.
Merhaba herkese, uyeligim yetmedigi icin sanirim cinsellik bolumunu kullanamadigim icin burayi kullaniyorum, anlatacaklarim da dert sayilir :) Simdiden yanlis yere konu actigim icin yoneticilerden cok ozur diliyorum. Yurtdisinda tek basima yasamaktayim, okumak icin geldim yas 23. 19 Aralikta yuzeysel bir cinsel birlikteligim oldu, ne benim ne de partnerimin ic camasiri yoktu, tamamen kontrollu bir bicimde disariya bosalma oldu ama ben bakire olunmasina ragmen zevk suyu diye tabir edilen meniden de hamile kalinabilecegini okudum. 19unda birlikte olduktan sonra 20sinde adet oldum ve adetimi engellememesi acisindan ertesi gun hapi almadim cunku adetimin olacagini biliyordum. Yine de buna guvenerek birsey yasanmadi tamamen ekstrem gelisen birseydi. Neyse 20sinde olduktan sonra 24unde kanamam tamamen bitti fakat
Naptiniz asiri mi servistiniz? Sevismenin en doruk nokyasindamiydiniz? Ekstrem ne yaaaaa hamile falan kalmazsin korkma daha kelimeleri doğru kullanamıyorsun bir erkegi cocuk yapmak icin dogru kullanmis olabilecegine hic ihtimal vermiyorum.Merhaba herkese, uyeligim yetmedigi icin sanirim cinsellik bolumunu kullanamadigim icin burayi kullaniyorum, anlatacaklarim da dert sayilir :) Simdiden yanlis yere konu actigim icin yoneticilerden cok ozur diliyorum. Yurtdisinda tek basima yasamaktayim, okumak icin geldim yas 23. 19 Aralikta yuzeysel bir cinsel birlikteligim oldu, ne benim ne de partnerimin ic camasiri yoktu, tamamen kontrollu bir bicimde disariya bosalma oldu ama ben bakire olunmasina ragmen zevk suyu diye tabir edilen meniden de hamile kalinabilecegini okudum. 19unda birlikte olduktan sonra 20sinde adet oldum ve adetimi engellememesi acisindan ertesi gun hapi almadim cunku adetimin olacagini biliyordum. Yine de buna guvenerek birsey yasanmadi tamamen ekstrem gelisen birseydi. Neyse 20sinde olduktan sonra 24unde kanamam tamamen bitti fakat simdi kasiklarimda agridan baska herhangi bir etki yok, zaten cok arastirdim bu kadar kisa sure icinde belirti gostermeyecegini biliyorum. Kendi kadın dogum doktorumu aradigimda mumkun degil demisti ama bu tarz olaylar yasayan mevcut. Bu konu hakkindaki dusuncelerinizi ve bana deneyimlerinizi anlatmanizi rica ediyorum lutfen.
bekarsın bakiresin normal gelmiyo bizlere sen yinede bizlere de yil bi doktora git ona danış kimseye kızma paylaşımını yoruma açık yazdın herkezin yorumlarına saygı duy allah yardımcınız olsun@vintagecupcakes Aniden gelisen birseydi demek istedim, sakin olur musunuz lutfen? :)
:))Naptiniz asiri mi servistiniz? Sevismenin en doruk nokyasindamiydiniz? Ekstrem ne yaaaaa hamile falan kalmazsin korkma daha kelimeleri doğru kullanamıyorsun bir erkegi cocuk yapmak icin dogru kullanmis olabilecegine hic ihtimal vermiyorum.
Ya üfff siz araba almadan önce test sürüşüne çıkmaz mısınızAyy artık igrenıyorum böyle yapan insanlardan ... kardesım evlenın de yaşayın bunu . Hadi böyle bi halt yedin fellik fellik konu acmanın anlamı ne o an kafa nerdeydi
Tdk da sozluk anlami bu yonde de o bakimdan seyaptimdi@vintagecupcakes Aniden gelisen birseydi demek istedim, sakin olur musunuz lutfen? :)
Ya üfff siz araba almadan önce test sürüşüne çıkmaz mısınız
Tdk da sozluk anlami bu yonde de o bakimdan seyaptimdi
HAdi bakalım Allah analı babalı büyütsün :)
Onlar hic genc olmadi. Hep kucuk kadin oldular. Hic opusmediler. Yanlis nedir? Bilmezler..sonra kk ya uye olup sakaci oluverdiler. Eglenceli bir okadar komikler..bir bakiyorsun aninda feminist ,entellektuel bakis acilariyla kadin haklarini savunup, bir anda kadini yerden yere de vurabiliyorlar. Onlar icin onemli olan tdk ve degisik gelgitler..Cok merci :)
Onlar hic genc olmadi. Hep kucuk kadin oldular. Hic opusmediler. Yanlis nedir? Bilmezler..sonra kk ya uye olup sakaci oluverdiler. Eglenceli bir okadar komikler..bir bakiyorsun aninda feminist ,entellektuel bakis acilariyla kadin haklarini savunup, bir anda kadini yerden yere de vurabiliyorlar. Onlar icin onemli olan tdk ve degisik gelgitler..
Simdi isterse sevgili Mune konumu kapatabilir, bilmem gereken herseyi okuduguma inaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?