Cinsellik mevzusu

İgreniyorsaniz sizde evlenmeyin evliyseniz de seks yapmayın. Hayır kendi seksin bir sonucu ama seksten iğreniyor. Saka gibi.
Cinselliği “kocacığı” nı tatmin etmek olarak algılayan , kendisini sadece görev icabı işe yaradığını düşünen zihniyet .normal

Ayy artık igrenıyorum böyle yapan insanlardan ... kardesım evlenın de yaşayın bunu . Hadi böyle bi halt yedin fellik fellik konu acmanın anlamı ne o an kafa nerdeydi

Bende sizin gibi yargılayan, nereden vursam da laf sokuştursam diye düşünen insanlardan iğreniyorum.

Ayy artık igrenıyorum böyle yapan insanlardan ... kardesım evlenın de yaşayın bunu . Hadi böyle bi halt yedin fellik fellik konu acmanın anlamı ne o an kafa nerdeydi

Ben anlamadım siz konuyu açan arkadaşın annesimisiniz yoksa babası mı ? Reşit bir insan olarak kimle ne yaşacağına kendisi karar verecektir değilmi ? Belki hiç evlenmeyecek, evlenmek zorunda da değil bu insan ömründe hiç mi birşey yaşamayacak ?

İnsanları yargılama haddini nerden buluyorsunuz anlamıyorum. Senin düşünce yapına, dini yapına aykırıdır eyvallah, ama saygı duymak zorundasın. Her insanın senin gibi düşünüp senin gibi yapacağını ne düşündürtüyor size ?

Genç arkadaşımız bilmediği bir konuda bilgi sahibi olanlardan yardım istiyor, " yaparken aklın nerdeydi " diyorsunuz çok ayıp. Yardımcı olacaksanız bilginiz paylaşır olursunuz olmayacaksanızda insanları durduk yere yerden yere vurma çabasına girişmenize gerek yok.

Bencede hamile bi biz olamıyoruz.bizde var yanlış bakire kalıp eşinizle bebek yapmayı denemeliydik

Öyle her ilişkide hamile kalınsaydı nüfus şu an 2 katı olurdu inan.

Tamamen boşalmada dahi tutmadığı oluyor. Kaldı ki dışardan zevk suyu ile hamilelik.

Birde zevk suyu ile hamilelik olmaz. İlk ilişkide boşalmadan sonra bulaşan spermler zevk suyu ile birlikte tutunabilir. Zevk suyunun hamile bıraktığı mevzusu bu yani.

Oncelikle yorum yapan herkese tesekkur ederim, iyi ve ya kotu neticede zamaninizi harcayarak birseyler karaladiniz. Sadece 1 saattir yoktum neler konusulmus, okuyunca hem sok oldum, hem sevindim, uzuldum... Sunu anlamanizi rica ediyorum lutfen, 23 yasinda bir bireyim, cokta buyuk degilim belki inanilmaz deneyimlerim yok fakat neyin yanlis neyin dogru oldugunu anlayabilecek yastayim ama herseyi bilmem imkansiz, hatalar yaparak birseyler ogreniyoruz hayatta ve bence kimsenin tam olarak herseyi bildigine emin degilim. Dun dusundugumuz bir fikir bile bize bu gun sacma gelebilirken, hayatta her an degisiyorken benim yasadiklarimi yargilayan arkadaslar lutfen bir dusunsun herkesin yasam sekli kendine, elbetteki haklisinizdir fakat dedigim gibi sadece konuyu yardim amacli actimi belirtmek istiyorum. Burada benim bu sekilde dik durusumu, saygili bir bicimde cevap verisimi dahi elestirenler oldu. Kabaliga, zorbaliga alistik cunku toplumca, hırla gurle kavga etmeyince bize hersey garip geliyor... Oysa ben kibarca niyetimi belli etmistim, yargi beklemedim yardim istedim. Edenlerden tesekkur ederim, sanirim kasıklarimdaki agri usutmeyle alakali olabilir ya da psikolojiktir bilmiyorum. Kasiklarimdan bobreklerime kadar bir agri soz konusu, sebebini bilemiyorum henuz. Simdi isterse sevgili Mune konumu kapatabilir, bilmem gereken herseyi okuduguma inaniyorum. Ve su sozu unutmamanizi rica ediyorum, herkes icin gecerli; "tek bildiğim hiçbirşey bilmediğimdir"

Hayır aslında onun sevişme özgürlüğünü kıskanıyorsun,bu tepkiden anca bu çıkıyor.

Aslinda bu tarz konulara asla cevap vermm cunku oldukca anlamsiz ve sacma gelir
Surtunmeyle hamililik sehir efsanesinden ote gecmesi imkansiz fakaaat su cok imkanli

Cinsel yolla bulasan hastaliklar surtunme yoluyla da bulasir bu isleri yaparken ilk bilmen geren sey partnerinin kan testi sonuclaridir

Tesekkur ederim

Hamile değilsin ama bu gidişle ilerde sanki olabilirsin. Bidahakine iç çamaşırın üstünde olsun öyle korun

psikolojiktir veya başka bir sebebi vardır, ilişkinizle ilgili olarak iltihap kapmış olabilirsiniz. idrar yolu iltihabı. idrarınızı yaparken yanma oluyor mu?

Upthestorm Mesajini alintilayamadim, evet oluyor daha bu sabah yasadim. Sag kasik daha cok ama kasiklarimda agri, yanma ve seyirme hissediyorum. Bobreklerim ve karnim agriyor. İltihap mi, usutmemi, gebelik mi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…