Cinsellik mevzusu

benkahvecanavari

ne kedisiz ne kitapsız
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.655
2.537
133
29
İzmir
Merhaba herkese, uyeligim yetmedigi icin sanirim cinsellik bolumunu kullanamadigim icin burayi kullaniyorum, anlatacaklarim da dert sayilir :) Simdiden yanlis yere konu actigim icin yoneticilerden cok ozur diliyorum. Yurtdisinda tek basima yasamaktayim, okumak icin geldim yas 23. 19 Aralikta yuzeysel bir cinsel birlikteligim oldu, ne benim ne de partnerimin ic camasiri yoktu, tamamen kontrollu bir bicimde disariya bosalma oldu ama ben bakire olunmasina ragmen zevk suyu diye tabir edilen meniden de hamile kalinabilecegini okudum. 19unda birlikte olduktan sonra 20sinde adet oldum ve adetimi engellememesi acisindan ertesi gun hapi almadim cunku adetimin olacagini biliyordum. Yine de buna guvenerek birsey yasanmadi tamamen ekstrem gelisen birseydi. Neyse 20sinde olduktan sonra 24unde kanamam tamamen bitti fakat simdi kasiklarimda agridan baska herhangi bir etki yok, zaten cok arastirdim bu kadar kisa sure icinde belirti gostermeyecegini biliyorum. Kendi kadın dogum doktorumu aradigimda mumkun degil demisti ama bu tarz olaylar yasayan mevcut. Bu konu hakkindaki dusuncelerinizi ve bana deneyimlerinizi anlatmanizi rica ediyorum lutfen.

Psikolojik bile olabilir hissettiğiniz ağrılar. Belki yumurtlama dönemindesiniz o yüzden de bu belirtileri yaşıyo olabilirsiniz. Gebelik söz konusu değildir.

Doktora guvenmiyorsun , burda soruyosun burdakiler hamilesin dese mutlu olacaksin

Doktorun maalesef kontrol etme gibi bir sansi olmadi, neticede Turkiye'yi arayarak bu durumu ogrenmeye calistim, ciddiyetini buradan anlayabilirsiniz. Hamile kalmak gibi bir niyetim yok, oyle deseniz zaten mutlu olamam :) Sevgiler

Psikolojik bile olabilir hissettiğiniz ağrılar. Belki yumurtlama dönemindesiniz o yüzden de bu belirtileri yaşıyo olabilirsiniz. Gebelik söz konusu değildir.

Belkide!! Cok tesekkur ederim yorumunuz icin. Adetim biraz duzensiz sanirim cocukluktan beri gun tutma ozelligim olmadı hic, son adetimde basladim ama.

Doktorun maalesef kontrol etme gibi bir sansi olmadi, neticede Turkiye'yi arayarak bu durumu ogrenmeye calistim, ciddiyetini buradan anlayabilirsiniz. Hamile kalmak gibi bir niyetim yok, oyle deseniz zaten mutlu olamam :) Sevgiler
Canim benim hamile olmak icin ne testi yapilir. Cevap veriyorummm.
Gebelik testi.
Muaneye bile gerek kalmadan sana imkansiz demis ya zaten

Ne sorduğunu anlayabilsem belki daha anlamlı bir yorum yapabilirdim.
Edit:hamile değilsin.yinede 1ay sonra bir test yap için rahat etsin.

Edit2: ne deneyimi anlatalım sana, kendi özelimizi neden sana yazalım teee allahım ya.

Merhabalar, deneyim derken ozelinizden bahsetmedigimi anlayacak yasta oldugunuza inaniyorum. Burada bu tarz birsey yasayan ve iler ki safhalarda neler yasayan bekar ve ya evli arkadaslarima soruyorum. Sevgiler

Canim benim hamile olmak icin ne testi yapilir. Cevap veriyorummm.
Gebelik testi.
Muaneye bile gerek kalmadan sana imkansiz demis ya zaten

Biliyorum, tesekkur ederim. Yapmayi planliyorum fakat benim anlayamadigim adet zamani yumurtaliklarin dokulmesidir, bu sure icerisinde yumurtlama durumu olmayacagini okudum fakat istisnalarda mevcut.

ben bakire olunmasina ragmen
şimdi siz bakiremisiniz? bunca yaptığınız şeye rağmen bakiresiniz yani?
yanlış anlaşılmasın, ne yaptığınız ve ne yapacağınız sizi alakadar eder. ama şu her haltı yiyipte bakireyim safsatasını bırakın lütfen.
evet bekaretin o "zar" denen yapı ile alakası olmadığının canlı bir kanıtısınız.

Merhabalar, tamamen birlesme olmadi, ki zaten kondomumuzda vardi, dedigim gibi yuzeyseldi, sevisme denebilir.
e o zaman hic hamile kalmazsin ki. Birlesme olacak rahme sperm gidecek, yumurtlama donemin olacak, dollenme olacak. Uzun iş yani.

Hem tam birleşme olmamış, hem prezervatif kullanılmış yani tüm bunlara rağmen zevk suyundan hamile kalırsanız gerçekten şaşırtıcı olur. Evet öyle örnekler de var fakat gerçekten çok çok düşük bir olasılık. Yine de içinizin rahat etmesi için test yapın.

Merhabalar, size gayet saygi cercevesi icinde dusuncelerimi aciklayacagim. Benim icin zaten bekaret onemli birsey degil, her halt dediginiz sey insan dogasi icin normal bir durum ve ben her insanin cinselligini yasamasi taraftariyim. "Bakireyim" diye ortaliklarda dolasmiyorum, bunun arkasina saklanmiyorum ya da kullanmiyorum. 23 yasindayim ve cinsellikte bildiklerim de var bilmediklerim de, buradaki arkadaslardan yardimda alacagim, elestiri de, bu cok normal. Lutfen sizden ricam bu konuyu uzatmamaniz, dusuncelerime saygı gostermeniz. Yardim alacagima inaniyorum eger bu konu uzarsa konum kilitlenme safhasina gelebilir. Size de saygi duyuyorum. Sevgiler

Merhabalar, oncelikle yorumunuz icin tesekkur ederim. Birliktelik esnasinda kondom kullanilmadi, her ihtimale karsiydi. Partnerim korunmadigi icin zevk suyundan suphelendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…