cinsellik olmadan ak olurmu?

sex olmadan aşk olur aşk olmadan sex de olur:) (ben yaptım yaparım demiyorum.ama olur olduruyolar:p)

ama illaki sevdiğin insanı öpmek sarılmak dokunmak istersin.bunlarsız aşk olurmu ya:) enazındaneylem olarak olmadığı durumlarda bile fikir olarak vardır.kadın -erkek ayrımı yapmadan hemde...

aşkta cinsellik yoktur tabi bu demek degil ki evlenincede olmasın sevmek gerek gerçekten aşk başka bişey ilgisi yok

olur tabi .insanalr önce aşık olur sonra cinsellik olur ha tek gecelik ilşkiler dışında onlarda aşkda yoktur zaten .

ailenden birini seversin, bi arkadaşını seversin
ama aşkın cinsellik boyutu var bence.
bişiler yapmak doğru mu değil mi tartışılır, ama eğer bişiler istiyosan aşıksın demektir :))

asik olmak, cinsel cekimin kendisidir zaten. ikisi bi arada bi butundur bana gore. ufak tefekte olsa cinsel biseyler yasanmadan ask olmaz bence

Önce aşk sonra cinsellik gelir genelde. Insanlar bi süre sonra cinsel etkilesimlere başlar bu da cinsellik olmadan aşk olabolecegi anlamına geliyo

Bana göre ask cinselligin bir parcasi. Bakin dikkat ederseniz cinsellik askin parcasi demiyorum. Cinsellikte rol oynayan hormonlarimiz sayesinde asik oluyoruz. Yoksa asik olmaz sadece severdik. Ama genelde önce asik oluyoruz, sonra zamanla baglandikca o ask sevgiye dönüsüyor, cinselligin parcasi olan ask kayboluyor. Cinsellik devam ediyor.
Zaten aski sevgiyle karistirmamak gerek. Hayvanlar asik oluyorlar, birbirlerine kur yapiyorlar. Asik olduklarinda özel hormonlar, kokular salgiliyorlar. Bu sekilde karsi cinsi kendilerine cekip ciftlesiyorlar ve ürüyorlar. Peki ya gerisi? Gelmiyor, cünkü onlar hayvan. Ömür boyu tek esle yasayan hayvan cinsi cok az. Insanlarsa hayvanlardan farkli olarak askin gerisini getirebiliyorlar. Aski sevgiye ve bagliliga dönüstürüp hayatlarinin geri kalanina hayat arkadaslariyla devam ediyorlar. :123:

Bu arada cinsellik askin masumiyetini bozacak kadar cirkin bir sey degil arkadaslar. Cinsellik sadece o isten ibaret degil. Karsi cinsle iliskimizden, giydigimiz kiyafete, sürdügümüz kokulara kadar hayatimizda rolü büyük cinselligin.. :34:

Kadınlar için cinsellik olmadan aşk olur, cinsellik aşktan sonra doğar bence.Çünkü önce gözlerine dalarsın sohbetine derken bir bakarsın aşık olmuşsun.Sonra diğer mevzular gelir ama bir kadın için bence aşk olmadan cinsellik olmaz(yani genel olarak çok az kadın aksini yapabilir diye düşünüyorum) Erkeklere gelirse onlara her koşulda cinsellik sanırım :1: ama evlilik öncesinde cinsel ihtiyaçlarını karşıladığı pek çok kadına(hepsi değil elbette) aşık olmazlar hevesleri kaçar ..

ben onu bunu bilmem erkekte kızda masum olmalıdır kimse kimsenin günahına ve ırzına girmesin halen müslüman ülkesiyiz !!!!!!!!!!!!!!!!!!herşey evlendikten sonra olmalıdır yok aşkmış.cinsellikmiş
bunlar masum işler değil !!!

cinsellik olmadan aşk olabilir, lakin aşkın sürekliliği için cinsellik gerekli diye düşünmekteyim.

cinsellik olmadan aşk olabilir, lakin aşkın sürekliliği için cinsellik gerekli diye düşünmekteyim.

cinsellik olmadan i da ask olablr hamilelr hep ilşkiye mi giriyo mesela ben 9.ayımdym yaklasık 3 4 aydır eşimle hiç ilişkiye girmedm ama eşimin bana olan davranışlarında bi degişiklik olmadı zaten cinsellik istiyosa hiç sevgi olmamıştır arada :38:

ben dokunmak, dokunulmak, opup koklamak isterim kardesim :51:

cinsellik olmadan ask olmaz. ha cinsellik derken, direk seks degil. ufak yakinlasmalardan bahsediyorum :ssz:

Back
X