• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik olmadan ak olurmu?

tabikidee temas olmadan aşk yaşanır... hemde çok güzel yaşanır zaten belli bi süreç atlattıkdan sonra herşeyy yaşanıyo:):)

aşk olmadan cinsellik olmaz...

düşünsene aşık olmadığın bir erkekle bırak başka şeyler yaşamayı öpemezsin bile onu...

belli bir sure icin olur ama iliski devam ettikce cinsellik olmazsa, ask ta biter diye dusunuyorum zamanla
yalniz bunun istisnasi kavusulamayan asklardir...o asklar hep surer , cinsellik te yoktur

Aşık oluyorsak cinsel bir arzuda oluşmuştur içimizde
Cinsellik olmadan aşk olmaz
İnsanız ya:jeyyar: hangimiz put gibi sadece gözlere bakar aşığım ulen deriz:delphin:
Bence herikiside bir bütündür

aşk cinsellik değilki! dokunuşlarında şefkat olan,gözlerinde aşk olan,ellerini tutunca güven veren,göğsünde huzurlu uyunulabilen,kokusunu hissedince kalbi titreten,sesini duyunca heyecandan bardak çanak kırdıran bi aşk,cinsellik olmadan yaşanmazmı.ufff hemde nasıl yaşanır..şahsi fikrim tabiki bu :)

Ask cinsellikle baslamazki..
Cinselliklede devam eden birsey degildir.
Öyle olsa evli olan kimse ayrilmazdi zaten:)
Ask kalpte, yüregin en derinlerinde bir yerde baslar ve yeserir.
Cinsellik ise ask'I tamamlayan birseydir.

Önce ruhen arzu edersin sevdigini, sonra bedenen.

aşk varsa tabi ki cinsellik olacak uzaktan uzağa bakıp durulmaz ..ayrıca cinsellik aşkı sevgiyi artırır ve çiftleri bağlar diye düşünüyorum birbirlerine...

olmaz...
aşk bir bütündür...
aşkın gerçekten aşk olabilmesi için duygusal, fiziksel, ruhsal ve bedensel olarak birleşmek, bütünleşmek şarttır...
cinselliği yaşamadan iki insanın birbirine aşık olup olmadığı muallaktır bana göre...

olur da bu ikisi ateşle barut misali.ateşi bulup da patlamadan durabilene helal olsun.vakti gelince patlanmalı bence yani evlenince

Cinsellik olmadan aşk olur mu?
Cinsellikten ve aşktan ne anladığımıza bağlı bence..
Aşk benimle vardı,benim olacak daima..
Eee beden de benim ya,aşıksam dilediğimi yaparım..
Zaten aşık olduğum için sevişirim:asigim:

canım öyleyse..cinsel ilişki olmadan yazmalıydın..çünkü bence öpüşmek de cinselliktir..

canım kastettiğim cinsel ilişkide değil:1no2:masum bir yanaktan öpmekte elele tutşmakta değil ikisinin ortası bir şey işte biraz karışık ama anlayanlar güzel yorumlar getirmişler hepinize ayrıca tşk ederim.. ayrıca benim bu konudaki yorumumu okursan ne demek istediğimi belki daha iyi anlarsın sengözlerimebaksanabayyy şimdi bu yazdıklarımdan sen anlayışsızsını çıkarma bizim kknın huyudurda bu öptüm canımŞeniz

cinsellik olmadan aşk olur mu bilmem ama
aşk olmadan cinsellik olmaz ben yapamam yani

canım kastettiğim cinsel ilişkide değil:1no2:masum bir yanaktan öpmekte elele tutşmakta değil ikisinin ortası bir şey işte biraz karışık ama anlayanlar güzel yorumlar getirmişler hepinize ayrıca tşk ederim.. ayrıca benim bu konudaki yorumumu okursan ne demek istediğimi belki daha iyi anlarsın sengözlerimebaksanabayyy şimdi bu yazdıklarımdan sen anlayışsızsını çıkarma bizim kknın huyudurda bu öptüm canımŞeniz
:roflol: yok canım merak etme alınganlık huyum yoktur
sadece fikrimi belirtiyorum..bence cinsel arzuyu eyleme geçirmektir cinsellik..yani yanaktan öpmek ya da elele tutuşmak değil kastım..bunlar zaten cinsellik değildir..
tutku, ihtiras, arzu; öpüşmek, sevişmek ve ilişkiden bahsediyorum
cinsellik budur!
bunlar yaşanmadan aşk olmaz..sadece bunlar eyleme geçirilmeden aşk yaşanır..yani sadece hayal edersiniz ama bişi yapmazsınız gibi.. a.s.

öpüşmek cinsel bir eylem değil midir??

bence değildir...eğer 2 taraf da isterse bazı şeyleri yaşamak,cinselliğe başlangıç olarak kabul edilebilir...zaman,mekan faktörüne de bağlı...
mesela yolda giderken alelacele dudağa kondurulan bi öpücüğün nesi cinselliğe girer :D

Back
X