- Konu Sahibi beyaz toprak
tabikidee temas olmadan aşk yaşanır... hemde çok güzel yaşanır zaten belli bi süreç atlattıkdan sonra herşeyy yaşanıyo:):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belli bir sure icin olur ama iliski devam ettikce cinsellik olmazsa, ask ta biter diye dusunuyorum zamanla
yalniz bunun istisnasi kavusulamayan asklardir...o asklar hep surer , cinsellik te yoktur
bence girmez..
canım öyleyse..cinsel ilişki olmadan yazmalıydın..çünkü bence öpüşmek de cinselliktir..canım benim bahsettiğim cinsellik öyle masum olanından değil şöyle daha ateşli daha tutkulu ve bir bütün olmadan bahsediyorum-tatlicadiarzu-
canım öyleyse..cinsel ilişki olmadan yazmalıydın..çünkü bence öpüşmek de cinselliktir..
:roflol: yok canım merak etme alınganlık huyum yokturcanım kastettiğim cinsel ilişkide değil:1no2:masum bir yanaktan öpmekte elele tutşmakta değil ikisinin ortası bir şey işte biraz karışık ama anlayanlar güzel yorumlar getirmişler hepinize ayrıca tşk ederim.. ayrıca benim bu konudaki yorumumu okursan ne demek istediğimi belki daha iyi anlarsın sengözlerimebaksanabayyy şimdi bu yazdıklarımdan sen anlayışsızsını çıkarma bizim kknın huyudurda bu öptüm canımŞeniz
öpüşmek cinsel bir eylem değil midir??