Cinsellik olmadan evlilik olur mu ?

Ya inanın aklımdan geçiyo bunlar öncekinde de eşinde sorun oldugunu söylemesi falan ama yalan söylediğini konduramıyorum. Cinselik hariç çok iyi bi hayat arkadaşı olabilir birlikte çok eğleniyoruz sıkılmıyoruz sürekli beraber olmaktan ne biliyim ortak zevklerimiz cok fedakar bi eş ben pandemiden beri çalışmıuorum o diyor mesela istersen hiç çalışma ben seni rahat ettirmek istiyorum mutlu oluyorum falan gerçekten de öyle ama herşey de bu değil ki ya haksızlık mı ediyorum diyorum benim icin herşeyi yapıyor geleceğimizi düşünüyor falan ama bende cinsel bir birlikteliğimiz olmicaksa niye evlendikki diyorum herhangi bi arkadaşımla da eğlenebilirim vs. Gibi
Bakın nerde okudum hatırlamıyorum ama cinsel yönelimi farklı erkekler aslında açık olarak kelimesini yazmak isterdim ama yazAmadım,neyse onlar kadınlarla çok iyi anlaşır.Çok iyi dost,sırdaş,arkadaş olurlar.Yani eğer eşiniz öyleyse sizi çok iyi bir arkadaşı olarak görüyor sadece.
 
Hayat arkadasını da o empoze etmıs sanırım sana.
Hayat arkadaslıgı boyle bisey degıl.
Bu ev arkadaslıgı oluyor.
Bı de cok seven insanlar kulaklık takıp uyumaya gitmezler sarılmaktan imtina etmez dk bası sarılır ve sevısırler malesef.
Ya da opusurler. Ya da birbirlerine dokunurlar.
Ornekler cogaltılabılır.

Hayatisiltisi nıcklı arkadas, 41yasından seslenmiş sana. Onu dinlersen kulak verirsen ıyı edersin.
Teşekkür ederim yorumlarınız için sıkıntımı okuyup bana fikir verdiğiniz için ve vaktinizi ayırdığınız için. Sanırım bu akşamki konuşmamıza bağlı olarak bir psikolog desteği ile bitirmemiz gereken bi ilişkiyi bitirebilirim. Ama bunları yazarken ağlıyorsam bu da benim için sağlılıklı bi durummu bilmiyorum.
 
Bakın nerde okudum hatırlamıyorum ama cinsel yönelimi farklı erkekler aslında açık olarak kelimesini yazmak isterdim ama yazAmadım,neyse onlar kadınlarla çok iyi anlaşır.Çok iyi dost,sırdaş,arkadaş olurlar.Yani eğer eşiniz öyleyse sizi çok iyi bir arkadaşı olarak görüyor sadece.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Sanırım son kez bi ciddi konusma yapmamız gerekiyor. Duruma göre yolumuza bakıcaz artık.
 
Teşekkür ederim yorumlarınız için sıkıntımı okuyup bana fikir verdiğiniz için ve vaktinizi ayırdığınız için. Sanırım bu akşamki konuşmamıza bağlı olarak bir psikolog desteği ile bitirmemiz gereken bi ilişkiyi bitirebilirim. Ama bunları yazarken ağlıyorsam bu da benim için sağlılıklı bi durummu bilmiyorum.
Kimse böyle birşey yaşamak istemez ama bile bile seni evliliğe götüren adama ne demeli..
Kendini dusunmese seni düşünse hem evlenmez hem böyle bir hayatı kabul et der gibi bosvermez 2 yıldır.
Bu hayatta herkes önce kendini düşünür
Sizde kurban olmayın. Beklenti sevgi ise paylaşmak ise herşeyi ya çözün ya da yolları ayırın bu şekilde daha çok soğumaya başlarsınız zaten.
 
Cinsel terapiste gitmelisiniz mutlaka umarım büyük bir ildesinizdir size yardımcı olabilecek bir terapistle karşılaşırsınız

Keşke eski eşten neden bosandığını öğrenebilme imkanınız olsa
 
Teşekkür ederim yorumunuz için. Sanırım son kez bi ciddi konusma yapmamız gerekiyor. Duruma göre yolumuza bakıcaz artık.
Hayatınızı ertelemeyin. 2 yıldır hiç olmamışsa ,ve bu adam bir an bile kendini düzeltmeye çabalamıyorsa niye kendi hayatınızı heba edesiniz ki. Cinsellik bir evlilikte herşey olmazsa bile çoğu şey.
 
Bence eski eşiyle de bu sebeple boşanmış. Bir kere eski eşi vajinismus olsa kendisinde bıçak kemiğe dayanmış olması gerekiyor. Kendisinin daha istekli olması lazım ve sizin vajinismus olmanız ihtimaline kendisinin daha fazla endişelenmesi lazım ama aksine akışına bırakalım, cinsellik olmasa da olur diyen de o, bu baya tuhaf değil mi?

Kendisi cinsellik olmadan da bir evliliği hayat arkadaşlığı olarak görüyor olabilir ama siz öyle mi düşünüyorsunuz bakalım? Resmen bencillik yaptığı. Size başta böyle bir evlilik sunsa kabul etmeyecektiniz belki de. Zaten bunu bildiği için de sizi evliliğe ikna edene kadar gayet normalmis gibi rol yapmış.

Kulaklık takıp uyumaya çalışması da cevabını bildiği bir sorundan kaçmak için. Eşiniz bence bu durumun sebebini biliyor ve her gece bu gerçekle yüz yüze gelmemek için kulaklik takıp sizin ona yanaşmanizdan kaçmak istiyor.

Yine de direkt vazgeçip boşanma konusunu açmak yerine size itiraf etmesini sağlayın. Belki tedavisi mümkün olan bir sorunu vardır, her ne ise yaninda olacağınızı söyleyin olabildiğince ılımlı konuşun, hala ısrarla söylemezse tercihleri farklı da olabilir. Bir erkeğin itiraf edemeyeceği tek şey budur diye düşünüyorum.
 
7 senedir tanışıyoruz önceleri arkadaşlıktı sadece ve kız arkadaşları olduğunu biliyorum. Önceden bir evlilik yaşamış ve önceki eşinde ileri derecede vajinismus varmış. Doktora falan gitmişler ama kız kabul etmek istememiş ve sinirsel olarak biraz sıkıntılıymış. Bu yüzden ayrılmışlar. Önceki eşi ile de liseden tanışmış ve 7-8 senelik bir ilişkileri varmış sonunda evlenmişler. Bildiklerim bu şekilde. Benim düşüncem pskilojik olarak bi sorunu olduğu ama bunu da çözmesi için uğraşması gerektiğini kendini psikologla falan görüşerek tedavi etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama çaba göstermeyişi artık bıktırdı beni.
Cinsellik olmadan evlilik yürümez ..ayrıca eski eşine de vajinismus olduğunu söylemiş ne maglum öyle olduğu..şuan sizede aynı şeyi söylemiş ..belki ilk eşinden de bu yüzden ayrıldı..esinizde ciddi bir sorun var gibi geldi yada cinsel yönelimi farklı da olabilir
 
Öncelikle yaşadığınız duruma üzüldüm.

Belli ki eşiniz iyi bir insan. Ancak eski eşinin vajinismus olduğunu söylemesi bana ne yazık ki yalan geldi. Birkaç arkadaş daha bu şekilde fikir belirtmişler.
Aski eşinden vajinismus sebebiyle ayrıldığını söylüyor, bu durumda kendisinin cinsel isteğinin yüksek olması gerekir. Eski eşiyle birleşme yapmaya çalışmış olması gerekir. Ancak size birleşme anlamında hiç yaklaşmıyor, eski eşine de yanaştığını düşünmüyorum. Bu durumlar hiç tutarlı değil malesef. Zaten sizde vajinismus olduğunu düşünebilmeniz için, daha önce cinsel birleşmeyi denemiş ve ciddi şekilde ağrı / acı çekmiş olmanız gerekir. Ancak bu olmamış diye anladım.

3 durum olabilir;

*En yüksek ihtimalle eşinizin cinsel tercihi farklı. Ama bunu kendi bile bilmiyor, veya kabul edemiyor olabilir.
*İktidarsız olabilir. Ancak bu durumda yine de birleşmeyi şimdiye kadar denemiş olması gerekirdi. 2 sene içinde biraz da olsa ereksiyonunun sağlıklı olduğu 1-2 kez olabilirdi sanırım.
*Ciddi bir psikolojik sorunu olabilir.

Her halükarda eşiniz çözüm aramak yanlısı değil sanırım. Sizin de bu anlamda kavga vermeniz durumu daha iyiye götürmeyecektir. Sakince yaklaşmanızı ve ilişkiyi yıpratmamanızı öneririm.

Eğer cinsel olarak bir beklentiniz yoksa ve eşinizle seks dışında çok iyi bir birlikteliğiniz varsa konuyu daha geniş çaplı düşünebilirsiniz. Sonuçta bir çok evlilikte seks bir yerden sonra ya çok azalır ya da biter. Geriye de eğer şanslıysanız sevgi saygı dostluk kalır.
Bir taraftan yaşınız çok genç. Başka biriyle iyi bir seks hayatınız olup, tüm diğer iyi değerler de olabilir.
Veya bir başkasıyla da aynı sorunlar veya fazlası olabilir.
Şu anda sizin ilişkiden ne beklediğinizi kendinize sormanız gerekiyor. Bununla yetinebilir misiniz, yoksa bu şekilde eksik ve mutsuz mu hissedeceksiniz ve risk almaya hazır mısınız?
 
Merhaba arkadaşlar. Şimdi size 2 yıldır evli olan fakat halen cinsel hayatı olamayan bir genç kızdan bahsetmek istiyorum.
2 sene önce 3 senelik beraberliğimizin sonunda birbirimizi çok severek evlendik. Her genç kızda olduğu gibi bende ilk gece nasıl olacak diye merak içerisindeydim. İlk gece malum yorgunluktan dolayı hiç böyle işlere girişmedik. Yatıp dinlenelim dedik. Şimdi düşünüyorum da gelinliğimi bile kendim çıkartmıştım. Eşime iplerimi çözmesini istedim çözdü ve gitti. Gayet hoş geceliğimi giyip tv nin karşısına geçtik biraz izledik sonra uyuyalım dedik. Eşim uyuyamadı ve kalkıp tv izlemeye gitti. Ve orada uyudu. İlk gecemiz böylece bitmiş oldu ama nedense o gece baya üzülmüştüm. İlk geceden ayrı uyuduğumuz için. Herneyse ertesi akşam cinsel olarak yaklaştık birbirimize bi ön sevişmemiz oldu gayet güzeş giderken eşim heyecanlandım deyip durdu. O gün öylece bitti. Ertesi gün tekrar yakınlaştık bu seferde eşim bende kuruluk olduğunu söyledi. Doğum kontrol hapı kullanıyordum ondandır dedi. Bırak düzelir dedi. Tamam dedim bıraktım. Üst üste böyle bir kaç gün geçti derken eşim acele etmemize gerek yok kendini rahat hissettiğinde birlikte oluruz falan dedi. Tamam dedim. Halbuki ben aslında rahat hissediyor ve eşimle birlikte olmak istiyordum. Herhangi bir korku veya eşimi itme ne biliyim korkup bağırma tarzı hiçbişey olmadı. Herneyse bu durum 1 ay 2 ay derken zaman hızla geçip gidiyordu. Ve eşim bana acaba sende vajinismus olabilir mi varsa da normal artık bi çok kadında görülen bişey vs. dedi. Ve benim içime hiç ortalıkta yokken kurt düşürdü ve aklımı ona takmama sebep oldu. Bir jinekolog bulup muayene oldum. Herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Ben rahatlamış bir şekilde oradan ayrıldım. Aradan zaman geçti hala dahs tık yok ve sevişme vs baya azaldı. Çünkü her sevişmemizin sonu eşimin duraksayıp içeri giderek beni yatağımızda bırakmasıyla sonlanıyordu. Ve ben her seferinde gizlice ağlıyordum. Evliliğimizin ilk senesi böyle geçti. Ve sonunda bir psikologa gitmeye karar verdik. Bir kaç seans gittik ve enerjimiz tutmadı gibi hissedip devam etmedik. Yeni bi psilolog arayacakken eşim korona oldu. 7-8 gün hastanede yattı. Çok şükür hastalığı atlattıktan bir süre sonra bi süre cinselik konularına hiç bakmadık bile malum herkesin korktuğu bir hastalığı atlatmıştı. Herneyse o dönem kendini yorgun ve depresif hissettiğini ve içsel olarak bu sıkıntısını gidermek için bi psikologa gideceğini söyledi. Gittikten sonra memnun kalmadığımı benim bir psikolog bulmamı söyledi. Ben zaten sürekli bir bu derdimize çare arayışı içerisindeydim. Doktor psikolog ne varsa araştırıyorum. Ve hep ben bu durumdan muzdarip olduğumu sürekli üzüldüğümü dile getiriyorum. Eşimse bende düşünüyorum ama kafaya takmamaya çalışıyorum sorun daha büyür diye diyor. Ve hiç bu konuyu açmıyor ben sürekli iğneliyordum ne zaman olcak olmuyor vs gibi. Çok uzun oldu kusura bakmayın. Gel gelelim evliliğimizin 2 . Senesine vardık sayılır. Ve zaten belki haftada bir olan sevişmemiz bile bi süredir hiç yok. Bırakın sevişmeyi herhangi bir cinsel olarak temas yan yana her akşam oturuyoruz bi öpüşme ufak bi öpücük falan hiçbişey yok. Başından beri zaten yoktu hani yatak odası falan hariç birbirmize cinsel yaklaşmalarımız çok azdı. Çünkü eşim hiç yanaşmıyordu. Bende bir süre sonra bıktım peşinde koşmaktan. Ve ben bazen bu iş senelerce böyle giderse ne yapıcaz ben çocuk istiyorum falan demeye başladım artık hani cinselliği geçtim cocugumuz olsun bi an önce bu işi halledelim diyorum. Ama tabi asıl amaç düzgün bir cinsel hayatımıızın olması. Eşim işe düşkün çok çalışır. Bu yüzden haftaiçi şimdiye kadar hiçbi zaman cinsel yakınlaşmamız olmadı diyebilirim. Haftasonuna randevulaşıyorduk ama randevu gibi olunca da içimizfen gelmiyor ve tv izleyerek geçiriyorduk. Bir gün yine bu konuları konusurken cocuğumuz olmasa ayrılcakmıyız yani dedi belki sende yada bende sorun var dedi. Hayır dedim ama en azından olup olmadığını bilmemiz.için de bi cinselliğimizin olması lazınm dedim. Bana dedi ki cinsellik olmasa bile ben senle bu yüzden evlenmedim tabi ki cok önemli ama olmazsa da bu sebepten boşanmak cok saçma düşünme böyle şeyler dedi. Peki dedim ama içimden öyle geçmedi tabi ki. Ayy inanılmaz uzun yazdım sonuç olarak bütün bu anlattıklarımdan ne çıkarırsınız ne düşünürsünüz hala birlikte olamadık ve ben bundan bunaldım artık hanımlar. ( Bu arada nişanlıyken ara ara cinsel yaklaşımlarımız oluyordu ve heyecanlı gayet güzel geçiyordu) ( eşim benden 13 yas büyük ve daha önce bir çok ilişkisi olduğunu sadece bakire biriyle hiç olmadığını söylüyor ) ve artık sorunun bende değil onda olduğunu düşünüyoruz. En son bir ürolojiyle gidip test yaptırdı sonuclarını almaya gitmedi cunku bi kaç gündür konusmuyoruz tartışmıştık.
Cinsellik olmadan evlilik olmaz.. Olur diyen de kendini kandırır.. Tıpkı eşiniz gibi.. Ne gerek vardı ki karı koca olmanıza o zaman?? Ev arkadaşı olarak yaşıyorsunuz şuan..
 
7 senedir tanışıyoruz önceleri arkadaşlıktı sadece ve kız arkadaşları olduğunu biliyorum. Önceden bir evlilik yaşamış ve önceki eşinde ileri derecede vajinismus varmış. Doktora falan gitmişler ama kız kabul etmek istememiş ve sinirsel olarak biraz sıkıntılıymış. Bu yüzden ayrılmışlar. Önceki eşi ile de liseden tanışmış ve 7-8 senelik bir ilişkileri varmış sonunda evlenmişler. Bildiklerim bu şekilde. Benim düşüncem pskilojik olarak bi sorunu olduğu ama bunu da çözmesi için uğraşması gerektiğini kendini psikologla falan görüşerek tedavi etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama çaba göstermeyişi artık bıktırdı beni.
Sizinle boşansa size de vajinismus demesi çok muhtemel. Sorun eşinizde cinsel yönelimi farklı olabilir. Daha önce sadece kızlarla flört etmiş olması cinsel yönelimini değiştirmez. Ve cinsellik olmadan evlilik yürümez çözülmesi lazım ama baskıda yapılaması lazım tabi bu süreçte
 
7 senedir tanışıyoruz önceleri arkadaşlıktı sadece ve kız arkadaşları olduğunu biliyorum. Önceden bir evlilik yaşamış ve önceki eşinde ileri derecede vajinismus varmış. Doktora falan gitmişler ama kız kabul etmek istememiş ve sinirsel olarak biraz sıkıntılıymış. Bu yüzden ayrılmışlar. Önceki eşi ile de liseden tanışmış ve 7-8 senelik bir ilişkileri varmış sonunda evlenmişler. Bildiklerim bu şekilde. Benim düşüncem pskilojik olarak bi sorunu olduğu ama bunu da çözmesi için uğraşması gerektiğini kendini psikologla falan görüşerek tedavi etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama çaba göstermeyişi artık bıktırdı beni.
Önceki eşinin de vajinismus olmasını tetiklemis olabilir ya da kadın vajinismussa bile ileri derece olmasına neden olmuş olabilir eşiniz.hal böyleyken kadının sinirsel sorunlarının olması normal.sorun belli ki esinizde.bu kadar rahat olması da normal değil.
 
Çok üzüldüm sizin adınıza da ve bende bazen dedimki napalım gidip tüp bebek falan yapalım bari dedim ne kadar kafaya taktığımı anlasın diye. Dur bakalım ne tüp bebeği çözücez falan dedi hep. Şimdide ilişkimiz askıda olduğundan zaten çözemeyiz. Bende demekki tüp bebek yapsam gelecekte sizin gibi çocuğumla bi hayatım olacakmış. Eşimde bizim maddi geçimimizi sağlayan bi faktör olarak kalacakmış.
sorunu çözmeden bebek falan düşünme. adamda sorun var ve hayatına giren kadınlara atıyor suçu. büyük bir rest çekmen gerek ki ya kendini düzeltsin yada ayrılacaksın başka yolu yok.
 
Resmen kandırıyor sizi böyle bir insan iyi olamaz kusura bakmayın iyi olan sizsiniz eski eşine de çamur atmış kadınların gururuyla oynuyor asla inanmayın 8 yıllık evliyim canınızı sıkmak istemem ama ailece bir olup kandırılmışsınız ailesi ve herkes biliyor eski eşiyle de cinsellik yaşamadığını olan size olmuş imkanınız varsa eski eşiyle bile görüşürdüm bu konudan muzdarip oldugunu bizzat öğrenirsiniz ayrılıp ayrılmamaya da konuştuktan sonra karar verirdim
 
Merhaba arkadaşlar. Şimdi size 2 yıldır evli olan fakat halen cinsel hayatı olamayan bir genç kızdan bahsetmek istiyorum.
2 sene önce 3 senelik beraberliğimizin sonunda birbirimizi çok severek evlendik. Her genç kızda olduğu gibi bende ilk gece nasıl olacak diye merak içerisindeydim. İlk gece malum yorgunluktan dolayı hiç böyle işlere girişmedik. Yatıp dinlenelim dedik. Şimdi düşünüyorum da gelinliğimi bile kendim çıkartmıştım. Eşime iplerimi çözmesini istedim çözdü ve gitti. Gayet hoş geceliğimi giyip tv nin karşısına geçtik biraz izledik sonra uyuyalım dedik. Eşim uyuyamadı ve kalkıp tv izlemeye gitti. Ve orada uyudu. İlk gecemiz böylece bitmiş oldu ama nedense o gece baya üzülmüştüm. İlk geceden ayrı uyuduğumuz için. Herneyse ertesi akşam cinsel olarak yaklaştık birbirimize bi ön sevişmemiz oldu gayet güzeş giderken eşim heyecanlandım deyip durdu. O gün öylece bitti. Ertesi gün tekrar yakınlaştık bu seferde eşim bende kuruluk olduğunu söyledi. Doğum kontrol hapı kullanıyordum ondandır dedi. Bırak düzelir dedi. Tamam dedim bıraktım. Üst üste böyle bir kaç gün geçti derken eşim acele etmemize gerek yok kendini rahat hissettiğinde birlikte oluruz falan dedi. Tamam dedim. Halbuki ben aslında rahat hissediyor ve eşimle birlikte olmak istiyordum. Herhangi bir korku veya eşimi itme ne biliyim korkup bağırma tarzı hiçbişey olmadı. Herneyse bu durum 1 ay 2 ay derken zaman hızla geçip gidiyordu. Ve eşim bana acaba sende vajinismus olabilir mi varsa da normal artık bi çok kadında görülen bişey vs. dedi. Ve benim içime hiç ortalıkta yokken kurt düşürdü ve aklımı ona takmama sebep oldu. Bir jinekolog bulup muayene oldum. Herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Ben rahatlamış bir şekilde oradan ayrıldım. Aradan zaman geçti hala dahs tık yok ve sevişme vs baya azaldı. Çünkü her sevişmemizin sonu eşimin duraksayıp içeri giderek beni yatağımızda bırakmasıyla sonlanıyordu. Ve ben her seferinde gizlice ağlıyordum. Evliliğimizin ilk senesi böyle geçti. Ve sonunda bir psikologa gitmeye karar verdik. Bir kaç seans gittik ve enerjimiz tutmadı gibi hissedip devam etmedik. Yeni bi psilolog arayacakken eşim korona oldu. 7-8 gün hastanede yattı. Çok şükür hastalığı atlattıktan bir süre sonra bi süre cinselik konularına hiç bakmadık bile malum herkesin korktuğu bir hastalığı atlatmıştı. Herneyse o dönem kendini yorgun ve depresif hissettiğini ve içsel olarak bu sıkıntısını gidermek için bi psikologa gideceğini söyledi. Gittikten sonra memnun kalmadığımı benim bir psikolog bulmamı söyledi. Ben zaten sürekli bir bu derdimize çare arayışı içerisindeydim. Doktor psikolog ne varsa araştırıyorum. Ve hep ben bu durumdan muzdarip olduğumu sürekli üzüldüğümü dile getiriyorum. Eşimse bende düşünüyorum ama kafaya takmamaya çalışıyorum sorun daha büyür diye diyor. Ve hiç bu konuyu açmıyor ben sürekli iğneliyordum ne zaman olcak olmuyor vs gibi. Çok uzun oldu kusura bakmayın. Gel gelelim evliliğimizin 2 . Senesine vardık sayılır. Ve zaten belki haftada bir olan sevişmemiz bile bi süredir hiç yok. Bırakın sevişmeyi herhangi bir cinsel olarak temas yan yana her akşam oturuyoruz bi öpüşme ufak bi öpücük falan hiçbişey yok. Başından beri zaten yoktu hani yatak odası falan hariç birbirmize cinsel yaklaşmalarımız çok azdı. Çünkü eşim hiç yanaşmıyordu. Bende bir süre sonra bıktım peşinde koşmaktan. Ve ben bazen bu iş senelerce böyle giderse ne yapıcaz ben çocuk istiyorum falan demeye başladım artık hani cinselliği geçtim cocugumuz olsun bi an önce bu işi halledelim diyorum. Ama tabi asıl amaç düzgün bir cinsel hayatımıızın olması. Eşim işe düşkün çok çalışır. Bu yüzden haftaiçi şimdiye kadar hiçbi zaman cinsel yakınlaşmamız olmadı diyebilirim. Haftasonuna randevulaşıyorduk ama randevu gibi olunca da içimizfen gelmiyor ve tv izleyerek geçiriyorduk. Bir gün yine bu konuları konusurken cocuğumuz olmasa ayrılcakmıyız yani dedi belki sende yada bende sorun var dedi. Hayır dedim ama en azından olup olmadığını bilmemiz.için de bi cinselliğimizin olması lazınm dedim. Bana dedi ki cinsellik olmasa bile ben senle bu yüzden evlenmedim tabi ki cok önemli ama olmazsa da bu sebepten boşanmak cok saçma düşünme böyle şeyler dedi. Peki dedim ama içimden öyle geçmedi tabi ki. Ayy inanılmaz uzun yazdım sonuç olarak bütün bu anlattıklarımdan ne çıkarırsınız ne düşünürsünüz hala birlikte olamadık ve ben bundan bunaldım artık hanımlar. ( Bu arada nişanlıyken ara ara cinsel yaklaşımlarımız oluyordu ve heyecanlı gayet güzel geçiyordu) ( eşim benden 13 yas büyük ve daha önce bir çok ilişkisi olduğunu sadece bakire biriyle hiç olmadığını söylüyor ) ve artık sorunun bende değil onda olduğunu düşünüyoruz. En son bir ürolojiyle gidip test yaptırdı sonuclarını almaya gitmedi cunku bi kaç gündür konusmuyoruz tartışmıştık.
Gecmis olsun henuz bisey olmadan kurtul o adamdan bence esniz cinsel yonden size uygun degil escinsel bir durum kendinize yazik etmeyin.
 
X