Cinsellik sevgi...

kendini yalnız hissetme diye yazıyorum , birde yazılanların bazılarını yıkmak için :) şimdi öpüşülecek diye bir kaide yok , sizde böyle olmalı diye cevreden , filmlerden, dizilerden empoze edilince öpüşmeyince sorun var diye düşünüyorsnz ama yanılıyorsunuz :) valla benim eşimde öyle şapidik şupidik sevmiyor yalan değil, aynı kelime ve de, "ergenmiyiz" ... :) öpüşmenin yerini dolduran egzantrik aktiviteler uydurduk , fazlasıyla mutluyuz şükür. :KK49: sevmiyo napalım itici gelir sizin ısrarınız. amaa o rutin ilişkileriniz devreye girince iş değişir, öpüşmemenin sebebide değişebilir tabıkı. yani istekszlık, ön sevşme eksikliği , vs.. bunlar ın sebepleri eklennce sıkıntısı olabilir diye düşündüm. üstüne gitmeyın bu konuda, erkekler nefret ediyor. kendı düşünsün nıe istemıo bu kadın dıe...
:) tesekür ederim en azindan yanliz olmadigimi anladim

"Evlenmeden seviştiğiniz için olmuş" diyen arkadaşları anlayamadım. Sevişmek için mi evleniliyor? Sevişmek evlilik zamanı pişirilen sonra da bayatlayan bir yemek mi? Bu nasıl bir düşünce yapısı? Kafamda deli sorular.

Birçok seçenek var arkadaşların da dediği gibi,
-> İş stresi
-> Yorgunluk
-> Olası bir soğuma -ki seven insanın soğuyacağını düşünmüyorum
-> Cinsel organında bir hastalık olabilir utandığı
***Hastalık derken yani enfeksiyon tarzı bir şey ya da performans olarak pek işlev görmüyordur artık.
Bunlardan hanginin geçerli olduğunu anlamak için de,
-> İşiyle ilgili genel sorular sorun, empati kurmaya çalışın
-> Tatil günlerinden birinde baştan çıkarmaya çalışın, eğer hala reddediyorsa yorgunluğu listeden eleyebilirsiniz

Umarım çözebilirsiniz problemi çünkü cinsellik evlilikte sağlıklı bir iletişim kurulması için çok önemli bir nokta.
Cok sagolun, isiyle ilgili sorunlari var bu aralar evet ama bunun cinsellige yansicagini bilmiyordum.

Yanı ergenlıkle opusmenın ne alakası vat 5 yıllık evlıyız ama her fırsatta opusuyoruz yanı bence aksı olması sacma esınızzn baska bı takıntısı olabılır mı ılgısının kaydıgı?

evlenmeden önce başlamızsınız..adamı bıktırmışsın..artık zevki felanda uçmuş gitmiş..kusura bakmayın ama sanki sizdende soğumuş gibi..
Yorumlarınıza denk geliyorum da hiç olumlu bir yorumunuzu görmedim. Evliliklerde de 1-2 sene geçince erkekler bıkıyor o zaman öyle mi? Yoksa arada imza var diye her zaman hevesli mi oluyorlar?

eşinle arandakı büyü bozulmustur..yahu haftada bır anca o da dıyorsun..yanı monoton dıyorsun..zaten sureklı dudak dudağa gez dıyen yok ama öpmek te sarılmak kadar içten gelme meselesidir..
öpmezse öpmesın cok da umrunda mı amaan bu erkekler neden kadınların bu kadar uzulme sebebı anlamam
yasım kucukken ben de uzulurdum ama yas artık 26 ve hıc bısey takmıyorum..kendıne deger ver kı degerlı ol..acıkcası da kendıme deger verdigımden berı her ılıskım duzeldı

Yorumlarınıza denk geliyorum da hiç olumlu bir yorumunuzu görmedim. Evliliklerde de 1-2 sene geçince erkekler bıkıyor o zaman öyle mi? Yoksa arada imza var diye her zaman hevesli mi oluyorlar?

ben sadece daha evlenmeden nişanlıyken cinselliğe başlanmasını doğru bulmuyorum..sırf erkeklerin dediği olsunda..gözlerine girmek için hemen karı koca gibi başlıyorlar..hamile kalanlar..nasıl olsa nişanlıyız..evleneceğiz diye..sonra ne oluyor ortada kalıyorlar..bebeği ne yapmalıyım..ailen duyarsa v.s. bu ne yaaa çok ters geliyor bana..öte yandanda hak ediyorlar..

Evli degilim ama yinede yazmak istedim. Bazi seyleri evlilkte yasamak daha güzel diye düsünüyorum. Siz evlenmeden herseyi yasamissiniz ki zaten, evlilige hicbir sey birakmamissiniz. Tüm heyecan gitmis.
aman sanki evlendikten sonra yaşasa heyecan bitmeyecek..adam 1 yıl olmadan sıkılacak yine..

Merhabalar, aslinda konuyu buraya acmak istemedim ama +18 de konu acamadim nedense. Size bi sorum olcak, evli bayanlar, esinizle öpüsüyor musunuz? Ben esimle 1,5 senedir evliyim bundan önce 5 sene beraberligimiz vardi o zamanlar hep beni öperdi. Evlendikten sonra beni öpmemeye basladi mazereti de biz ergen miyiz öpüscez durmadan diyor. Bide evlenmeden evel iliskiye giriyoduk, cok güzeldi benide düsünüyordu ona kalsa hergün iliskiye girmek istiyordu. Simdi evlendigimizden beri hic istemiyor en fazla haftada 1 oda cok monoton, hic ön sevisme bile yapmiyoruz artik. Benim icin aslinda sorun olmazdi ama ben dogum kontrol hapini biraktigimdan beri ben ondan sanki daha istekliyim ama o istemiyor. Kilomda fln hic bir degisiklik yok. Sizin esinizde evlendikten sonra böyle miydi?

Sanirim esin artik nasil olsa elimde diye onem vermemeye baslamis.
Nasil cozersin bilemiyorum ama.

Konunu kapattır istersen çünkü farklı yerlere gidiyor.

ben sadece daha evlenmeden nişanlıyken cinselliğe başlanmasını doğru bulmuyorum..sırf erkeklerin dediği olsunda..gözlerine girmek için hemen karı koca gibi başlıyorlar..hamile kalanlar..nasıl olsa nişanlıyız..evleneceğiz diye..sonra ne oluyor ortada kalıyorlar..bebeği ne yapmalıyım..ailen duyarsa v.s. bu ne yaaa çok ters geliyor bana..öte yandanda hak ediyorlar..
Şuan ki konunun yazdıklarınızla ne alakası var? Milletin ne yaşayacağından siz mi sorumlusunuz?

Merhabalar, aslinda konuyu buraya acmak istemedim ama +18 de konu acamadim nedense. Size bi sorum olcak, evli bayanlar, esinizle öpüsüyor musunuz? Ben esimle 1,5 senedir evliyim bundan önce 5 sene beraberligimiz vardi o zamanlar hep beni öperdi. Evlendikten sonra beni öpmemeye basladi mazereti de biz ergen miyiz öpüscez durmadan diyor. Bide evlenmeden evel iliskiye giriyoduk, cok güzeldi benide düsünüyordu ona kalsa hergün iliskiye girmek istiyordu. Simdi evlendigimizden beri hic istemiyor en fazla haftada 1 oda cok monoton, hic ön sevisme bile yapmiyoruz artik. Benim icin aslinda sorun olmazdi ama ben dogum kontrol hapini biraktigimdan beri ben ondan sanki daha istekliyim ama o istemiyor. Kilomda fln hic bir degisiklik yok. Sizin esinizde evlendikten sonra böyle miydi?
evlilikle birlikte cinsellik te bir rutine oturuyor muhtemelen onunla ilgilidir..yani evli arkadaşlarım öyle diyor..

bir sogukluk girmis araniza bence belki monotonluktan? degisim olmamasi ve rutin gecen günler genel anlamda her kadini ve erkegi bunaltir
biraz heyecanli süprizler hazirlasaniz (eve geldiginde yapilan özel kutlama tarzi gece kismini evli bayanlara birakiyorum fantaziler vs illaki vardir)
tatil plani filan yapsaniz bu yaz icin
bisiler denemeden bu adam $undan sIkIlmis demek bile olmuyor onun agzindan ögrenmek gerek. ama birkac degisiklikte denenmeli ondan sonra tepkisine göre degerlendirilmeli

Adam seni arzulamıyo artık ne yapacağın da sana kalmış biz gayet de öpüşüyoruz :KK8:
Ay çok güldüm (: (: ya ne güzelde söylemişsin arkadaş ya aynen aynenn öpüşmrk güzldir lan kocaya bi göz kırpsam üstüme atlıyo nasıl öpüşmez istemz anlamıyom onun başka sevgilisi vardr kesin

Slm arkadasim senin esinle ayni durumdayim. Esim istekli ben degil o opusmek ister ben istemem. Iliskimiz sizinkiyle ayni sadece cinsiyet farklo sizde erkekte problem bizde kadinda. Ve bunun sebebi evet esime anlatamadigim cinsel bi problemim bundan dolayi soguyorum iliskiden. Onun icin esinle konus sana anlatmak istemesede lutfem bi doktora gitmesi icin ikna et. Yoksa gunden gune sinirli bi adam olup cikacak ve sendende sogumaya baslicak

Back
X