Cinsellik sırasında seni seviyorum dedi?

Konu sahibi gibi tipler ,(cinsellik ihtiyaç duygu olmadan da yaşanabilir diyen) muhafazakar insanların yanında da herkesten çok tabu sahibi kesilir ancak sanalda yazar böyle çok modern fikirlerini

Konu sahibinin bahsettiğiniz tarzda bir mesajı mı var forumda?
Yoksa bu yorumunuz ne alaka?

Olan şey "show" :) oglan bikmeye calisio kız biktirmemeye. Olan şey bunun savaşı ve rol kesmek tamamen. Aşırı katıldım.

O an için heyecanla olmuş olabilir diye düşünüyorum

Seni seviyorum benim de ağzımdan zor çıkar. Göz teması kuramam, sesim içime kaçar falan. O yüzden sevişirken ilk kez söylemem kolayıma kaçar. Sesli bir şekilde ifade edebildiğimi göstermem için. Ama bunu söylemesem de karşımdaki davranışlarımdan anlayabilir. Bence siz de anlayabilirsiniz gaza geliyor da mı söylüyor yoksa o an daha rahat hissettiği için mi söylüyor.
Samimi olarak söylemişse de ne yapacaksınız sen bana hemen aşık olamazsın ben o noktada değilim diyip mesafe mi koyacaksınız merak ettim.

Birini sevmeden fık fık yapiliyomu yani seni seviyorum demek zor ama fık fık daha mı normal bişey

eskiden ilk önce sever sonra evlenilir sonra sevişilirdi. şimdi ilk önce sevişiliyor sonra aynı evde yaşanıyor sonra çocuk oluyor sonra da ömür vefa ederse nikah.

seni seviyorum için çok erken siz sevişmenize bakın....

Bence duyguları var kesinlikle. Sizin de ona karşı var. Sorun yok kanımca. Belki normal zamanda demeye çekiniyordur o da sizin gibi. Akışına bırakın derim.

Bu durumun entellik çağdaşlık modernlik olarak yorumlanması şaşırttı. Bu durum yenGEnC in de dediği gibi yeni nesil ilişki ve değişen yaşam tarzları yani zamanın ruhu ile ilgili bir durum. Güvensiz çok seçenekli bir yaşam ilişki kurma aşk yaşama tarzlarını da etkiledi. Özellikle gençlerin. Ben de eski modayım ve öyle olmaktan mutluyum açıkçası. Biriyle opustugun an sevgili olmak çıkma teklifi almak çıkmak ilişki yaşamak arada muglaklik olmaması cinselligi sonradan yaşamak bana daha güzel gelse de bu şekilde bir ilişki yadirganmiyor artık bu ilişki türü literatüre gireli çok oldu.

Seks sırasında söylenen şeyler ciddiye alınsaydı dünyada mutsuz insan kalmazdı.
Bence ayık kafayla seni seviyorum demesini beklemelisiniz.

İmza , kase , mühür

CC'yi açalım,Türkçe alt yazili olarak izleyelim mümkünse..
Bu şekilde çok anlayamadık.
Shorts olarak değil de video olarak atarsanız daha iyi olur.
Pozisyonu da görmek lazım

Eğlenceli bir konu olmuş. Forumdaki kadınlar sayenizde kadınların da dürtüleri, arzuları olduğunu, aşık olmadan, derin bir duygu hissetmeden, yalnızca hoşlantı ve arzuyla cinsellik yaşayabileceğini; sevginin altı doldurulması gereken ağır bir ifade olduğunu öğrenmiş. Her gün 1 yeni bilgi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…